keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Bt-Sonic myynnissä vihdoinkin!

Bt-Sonic ultraääniharja (119€) on vihdoinkin saatavissa Suomeenkin ja tietysti otin sen heti myyntiin. Tämä ultraääniharja oli ennen koronaa todella suosittu ja lähes jokainen vakioasiakas otti sen käyttöön. Sitten korona lopetti laitteen tuotannon. 


Bt-sonic on tehokas ultraäänikasvoharja, jota käytetään tehostamaan puhdistusta tai kuorintaa.


Korona katkaisi tuotannon

Olin todella harmissani keväällä 2020, kun maahantuoja ilmoitti, etteivät he saa laitetta enempää Amerikasta. Bt-Sonic laitetta tuo sama maahantuoja kuin Dermalogicaakin ja laite on tehty erityisesti yhteensopivaksi Dermalogican tuotteisiin. 
Bt-Sonicia tekee iso amerikkalainen sairaalalaitteita ja välineitä valmistava firma Bt-Gear ja koronan vuoksi tehdas keskittyi vain sairaalalaitteisiin. Näin meille selitettiin Bt-Sonicin saatavuusongelmat. Silloin keväällä 2020 ajattelin, että eihän pieni tuotantokatkos mitään merkitse ja luulin koronan olevan ohitse muutamassa kuukaudessa. Nyt tiedän, miten väärässä olin, mutta toisaalta ehkä oli onni, ettei kukaan tiennyt, mikä ongelma koronasta vielä tulee. Onneksi nyt näyttää siltä, että korona on jo rauhoittunut tavallisen flunssan asteelle ja tuskin mitään yrityksiä enää joudutaan sulkemaan. 
Tämä Bt-Sonic -ultraääniharja on ainoa hoitolaite, mitä suosittelen asiakkaille kotikäyttöön. Myynnissähän on mitä kummallisempia vimpaimia, mutta niiden käytöstä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Bt-Sonic ei ole mikään hankaava ja ihoa rasittava harjauslaite, vaan pehmeä silikoniharja, jonka vaikutus perustuu elvyttävään ultraäänivirtaan.


Bt-Sonic parantaa puhdistuksen ja kuorinnan vaikutuksia

Bt-Gear yhtiö on suunnitellut yhdessä Dermalogican kanssa tämän Bt-Sonicin, joka tehostaa puhdistusta, mutta samalla elvyttää ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Bt-Sonicia voi käyttää ihan minkä merkkisten tuotteiden kanssa tahansa ja se sopii kaikille ihotyypeille.
Laitteen hoitopää ei ole raapiva, eikä sen vaikutus perustu harjaukseen. Pehmeä silikoonipää auttaa hoitoaineiden levittymistä ja parantaa huokosten puhdistumista ja hilseilyn irtoamista. Tämän lisäksi ultraäänivirta nostaa huokosten pohjalta likaa, ihotalia ja meikkiä ihon pintaan, jolta ne voi pestä pois. Samalla ultraäänivirta elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. 
Suositeltavaa on, että Bt-Sonicia käytetään aamulla ja illalla vähintään kaksi minuuttia. Tämä kaksi minuuttia on minimiaika, mistä voi odottaa tuloksia, mutta maksimiaikaa ei ole. Esimerkiksi jotain naamiota voi käsitellä vartinkin verran ja imeyttää se kunnolla. 
Kaikki asiakkaat ovat kokeneet tämän Bt-Sonicin käytön, koska käytän sitä kasvohoitojen alussa alkupuhdistusta tehostamaan. Bt-Sonic toimii pattereilla ja on kevyt sekä helppo käyttää. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

2 kommenttia:

  1. Anonyymi08:56

    Ihmettelinkin, mihin Bt-sonic on hävinnyt.
    Suositukseni sille: on helppokäyttöinen ja iho tuntuu elvytetyltä. Olen sitä käyttänyt pian neljä vuotta.

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri12:02

      Oli erittäin harmillista, että tuota Bt-Sonicia ei lähes kolmeen vuoteen ollut saatavilla. Se on niin hyvä lisäys ihon hoitoon ja sen käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä.
      Ei voi kuin toivoa ettei sen toimituksiin tule uutta katkoa ja korona ei enempää häiritsisi kosmetiikka-alaa.

      Inkeri

      Poista