perjantai 14. lokakuuta 2022

Vinkkejä Youngbloodin ihonhoitotuotteista

Olen ihan hurahtanut Youngbloodin uusiin ihonhoitotuotteisiin. Youngbloodin meikit ovat mielestäni maailman parhaita ja siksi olen käyttänyt niitä lähes parikymmentä vuotta. Nyt nämä ihonhoitotuotteet ovat ihan samaa huipputasoa!


Youngbloodin kuorintanaamio Daily Enzyme Exfoliant Creme on samalla kertaa kuorinta ja kosteuttava naamio.


Uutuuksia on kiva kokeilla

Yleensä, kun kotihoitotuotteisiin tulee jotain uutta, se motivoi enemmän ihonhoitoon tai ainakin itselleni käy näin. Rakastan joka ainoaa purkkia ja purnukkaa, joita hoitolan hyllyissä on ja jokainen on tarkkaan valittu. En voi kuvitellakaan, että myisin tuotteita, joita en ole itse kokeillut. Ellen itse pidä tuotteesta, en sitä ota myyntiinkään, koska tapanani ei ole valehdella asiakkaalle. Jokaisesta myymästäni tuotteesta voin sanoa vilpittömästi, että se on hyvä tuote ja sitä kannattaa käyttää.
Youngbloodin kuorintanaamio Daily Enzyme Exfoliant Creme (82€) on ollut minulla kokeiltavana koko kesän. Se on samalla kertaa kuorinta ja kosteuttava naamio. Daily Enzyme Exfoliant Creme on hyvä tuote  saunan yhteydessä käytettäväksi. Levitän kuorintavoiteen kasvoille ja kaulaan saunaan mennessäni. Kuorinnassa on sokerirakeita entsymaattisen kuorintavaikutuksen lisäksi ja levitettäessä voidetta ihoa hiukan hierotaan kostein sormin, joka saa aikaan kuorivan vaikutuksen. Samalla tuote muuttuu kosteuttavaksi naamioksi ja sen kanssa yleensä istuskelen löylyssä vartin verran. 
Daily Enzyme Exfoliant Creme vaikuttaa hyvin jo viidessä minuutissa eli se on nopea käyttää muulloinkin kuin saunan yhteydessä. Parhaiten se sopii pintakuivalle seka- ja rasvaiselle iholle. Epäpuhdas nuori iho puhdistuu ja tasoittuu kuorinnan vaikutuksesta. Tämä kuorinta toimii erittäin hyvin Suomen talvisäässä, koska kuorinnan lisäksi se on kosteuttava naamio ja kosteutustahan tarvitsevat kaikki ihotyypit.


Hulluna öljyseerumiin

YB:n Radiance Renewal Treatment Glow Serum (97) on aivan huipputuote, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla. Se on ohut öljymäinen seerumi, joka imeytyy hetkessä, mutta sisältää runsaasti vaikutusaineita. Radiance Renewal Treatment Glow Serum on täydellinen kotihoitotuote talvella ja sisälämmitysaikana. Se  kosteuttaa todella hyvin ja parantaa ihon kimmosäikeiden eli kollageenin ja elastiinin toimintaa.
Öljyseerumi sisältää skvaleeniöljyä, joka on oliiveista ja riisistä uutettu kosmetiikan raaka-aine ja se pitää yllä ihon omaa kosteustasapainoa. Tuotteessa on myös ihoa heleyttävä helmiäisjauhe, joka kaunistaa ihoa välittömästi tuoden kasvoille tervettä hehkua. 
Youngblood hoitosarja on Allergia-, iho- ja astmaliiton suosittelema ja tuotteet sopivat äärimmäisenkin herkälle iholle. Niistä on jätetty pois kaikki ylimääräiset aineet ja tuotteet sisältävät vain korkeatasoisia vaikutusaineita. Tästä syystä Radiance Renewal Treatment Glow Serum pitää ravistaa ennen käyttöä. Tuotteessa on minimimäärä emulgaattoreita, jotka auttavat ainesosia sekoittumaan toisiinsa. Tämän takia suurimolekyyliset öljyt valuvat pullon pohjaan, joten pulloa pitää ravistaa niin, että vaikutusaineet tasoittuvat. Sen huomaa kyllä käytössä, koska läpikuultavasta pullosta näkee, jos pohjalle jää vaikutusaineita. Läpinäkyvä pullo on siitäkin hyvä, että tietää koska se on loppumassa. Pullo ei ole lasia, vaikka se siltä näyttääkin, joten se ei mene ihan helposti rikki putoamisesta. Tietenkään sitä ei kannata mitenkään heitellä, koska huonolla tuurilla sekin rikkoutuu.
Tämä tuli mieleeni, kun meillä on nämä kaksi vauhtiveikkoa Vote- ja Allu-kissa, jotka toisiaan jahdatessaan pudottavat kaikki tiellä olevat tavarat. Tuo öljyseerumikin on useamman kerran lentänyt kylppärin kaakelilattialle, mutta pysynyt ehjänä. 





1 kommentti:

  1. Molemmat tuotteet kuulostaa todella hyvälle! Oon tähän asti käyttänyt Dermalocigan naamioita saunassa ihoa suojaamaan. Molempia niitä poistettavia ja vielä saunan jälkeen yöksi Is Clinicalin naamiota tai Dermalocigan ambulanssi- tai sitä melting moisture naamiota. Mies välillä ihmettelee montako naamiota yks naama tarvitsee. Monta on tämän atoopikon mielipide. Tuo öljyseerumi kuulostaa kans ihanalle.

    VastaaPoista