sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Naamio on nopea tapa saada iho esiintymiskuntoon

Naamioita voi käyttää monella tavalla ja useammassakin tarkoituksessa. Harmikseni huomaan, miten vähän asiakkaat hyödyntävät näitä tehokkaita apukeinoja. Naamiot ilmeisesti mielletään etupäässä puhdistaviksi, vaikka niistä löytyy vaikutuksia laidasta laitaan.


Naamioita löytyy ja kannattaisi käyttää useampaan eri tarkoitukseen.


Säännöllinen käyttö on tehokasta

Tehokkaaseen kotihoitoon kuuluu aina 1-2 eri naamion säännöllinen käyttö. Naamioiden valinta riippuu ihotyypistä ja iästä. Tehokkainta naamion käyttö on kuorinnan jälkeen, kun ihosta on irronnut kaikki kuollut solukko ja tehoaineet pääsevät hyvin imeytymään. Myös saunan vaikutuksia kannattaa naamion käytössä hyödyntää, koska lämpimälle hyvin puhdistuneelle iholle naamio imeytyy hyvin. 
Multivitamin Power Recovery Masque (62€) vitamiininaamio eli ”ambulanssi tuubissa” on kaikkien naamioiden äiti. Lähes jokainen Dermalogican käyttäjä on sitä kokeillut ja se onkin tällä hetkellä suosituin myymistäni naamioista. Se sopii kaikille ja normalisoi kaikkia ihon ongelmia. Sitä voi käyttää myös käsiin ja se onkin erinomainen apu erilaisiin käsi-ihottumiin.
Viime talvena myyntiin tuli Melting Moisture Masque (73€), jota ilman en enää selviytyisi. Tämä naamio on kuivan ja ohuen ihon paras ystävä, koska se sulaa ihoon ja tukee ihon omia toimintoja. Melting Moisture Masqueta ei pestä pois, vaan se jätetään vaikuttamaan päiväksi tai yöksi riippuen käyttöajankohdasta. Atoopikolle Melting Moisture Masque on suorastaan pelastaja, koska se rauhoittaa hilseileviä, punoittavia läiskiä. 


Naamio siistii ihon nopeasti

Naamiota voi käyttää myös pikakaunistaja, joka nopeasti tasapainottaa ihon ja antaa hyvän pohjan meikille. Dermalogican Sebum Clearing Masque (49€) savinaamio siistii nopeasti näppyläisen ja epätasaisen ihon. Sebum Clearing Masque on savipohjainen ja se imee itseensä liiallisen rasvan sekä kiiltelyn ja muutenkin näpyt rauhoittuvat.
Sebum Clearing Masque poistaa tulehdusta ja vähentää finnien punoitusta ja turvotusta. Tätä naamiota voi käyttää satunnaisesti, kun haluaa hyvän pohjan meikille, mutta säännöllinen käyttö 2-3 kertaa viikossa tasapainottaa ihon rasvoittumista.
Youngbloodin uutuus Nourishing Detox Masque (66€) on mullistava tehohoito rasvoittuvalle iholle ja toivoisin, että se olisi käytössä kaikilla, jotka kärsivät epäpuhtaasta ihosta. Se on varsinainen pikakaunistaja tulehtuneelle suurihuokoiselle iholle. Se tasoittaa ja heleyttää ihon värin, supistaa huokoset ja rauhoittaa punoituksen ja turvotuksen.
Naamio on väriltään mustaa ja väri johtuu lakritsijuuresta, joka on vanha hyvä raaka-aine poistamaan turvotusta. Naamio saa vaikuttaa 10 minuuttia ja se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Säännöllisessä käytössä noin 2-3 viikossa se vähentää talineritystä ja rauhoittaa näppyjen syntymistä.
Kuivalle couperosa-iholle pikakaunistajaksi sopii Youngbloodin Intense Hydrating and Soothing Masque (66€), joka rauhoittaa punoitusta, vähentää kuivuutta ja silottaa ihoa. Herkälle helposti punottavalle iholle Intense Hydrating and Soothing Masque on tärkeä hoitotuote jatkuvaan käyttöön, koska se vähentää ihon herkkyyttä ja estää punoitusta. Kuivalle, ohuelle ja rypistyneelle iholle se on aivan ihana silottaja ja kosteuttaja. Itse käytän tätä usein saunan jälkeen ja seuraavanakin aamuna iho on sileä ja meikki on helppo tehdä.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti