tiistai 25. lokakuuta 2022

Nujerra näppylät

Tähän vuodenaikaan monelle tulee kasvoihin epätasapainon vaihe, kun iho yrittää sopeutua kuivaan sisäilmaan, auringon puutteeseen ja rasittavaan tuuleen sekä sateeseen. Epätasapaino näkyy finnien, näppyjen ja myös kuivuuden lisääntymisenä.


Dermalogican Active Clearing -hoitolinjan tuotteet normalisoivat nopeasti ihon epätasapainon.


Varo tyypillisiä virheitä

Tyypillisin virhe on, että asiakas päätyy puhdistamaan ja kuivattamaan ihoa oikein urakalla. Valitettavasti myös jotkut kosmetologitkin innostuvat touhuun mukaan ja finnejä sekä näppyjä puristellaan innokkaasti ja rasvoittumista kuivatetaan järeillä aineilla. 
Tällaisilla toimilla päädytään siihen, että ihossa on finnien lisäksi jälkiä väkivaltaisesta puristelusta ja hilseilevää kuivuutta liian vahvoista kotihoitotuotteista johtuen. Liian innokkaalla hoidolla saadaan parissa viikossa ongelmat tuplaantumaan ja rahaa on mennyt ihan hukkaan. Onneton tilanne aiheuttaa stressiä ja sekin yleensä näkyy helposti ihossa kuivina punoittavina läiskinä. 
Paras apu saadaan ihon toimintaa normalisoivilla kotihoitotuotteilla ja hellävaraisen kuorinnan lisäämisellä. Finnien puristeluun ei pidä ryhtyä, koska siitä jää jälkiä, joiden parantuminen kestää useita viikkoja.


Normalisoivat kotihoitotuotteet auttavat 

Dermalogican Active Clearing -hoitolinjan tuotteet normalisoivat nopeasti ihon tilanteen ja estävät tulehduksista jäävät pigmenttijäljet. Age Bright Clearing Serum (69€) rauhoittaa ihon talineritystä ja normalisoi talirauhasia. Se ei missään tapauksessa kuivata, vaan sopii ohuelle pintakuivallekin iholle. Tätä seerumia kannattaa käyttää aamulla ja illalla kosteusvoiteen alla. 
Kosteusvoiteeksi suosittelen rasvatonta Calm Water Geliä (52€), joka kosteuttaa ja samalla rauhoittaa ihon herkkyyttä sekä punoittelua. Paikallisesti finnien päälle kannattaa laittaa kaksivaikutteinen täsmätuote Age Bright Spot Fader (44€), joka rauhoittaa tulehdusta ja nopeuttaa finnien parantumista, mutta estää myös pigmenttiläiskien syntyä parantumiskohtaan. 
Tehokas ja helppo puhdistusaine on iS Clinicalin Cleansing Complex (55€), joka ei takuulla kuivata, mutta normalisoi ihon toimintoja. Sen rinnalla kannattaa käyttää uutta Cleansing Complex Polishia (63€), joka on kuoriva puhdistusgeeli. Tätä tuotetta voi käyttää vuoropäivinä Cleansing Complexin  kanssa tai ainakin 2-3 kertaa viikossa. 
Uusi ja aivan upea rasvaisen ihon rauhoittava tuote on Youngbloodin Nourishing Detox Masque (66€), joka imee itseensä lian ja talin, rauhoittaa punoittelun ja kosteuttaa. Nourishing Detox Masque nopeuttaa ihon talinerityksen normalisoitumista ja siistii ihon jo yhdellä käyttökerralla. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti