lauantai 22. lokakuuta 2022

Rusina, jolla oli maksakirroosi

Olen aina pitänyt periaatteenani, että kokeilen itse kaikkia tuotteita mitä myynkin. Enkä ota myyntiin mitään sellaista, josta en voi vilpittömästi sanoa, että kyseessä on hyvä tuote. Nyt kokeilussani ovat itseruskettavat ja vartalovoiteet.


Body Drench Quick Tan Spray rusketussuihke antaa luonnollisen tasaisen sävyn mikrosumusuuttimen ansiosta.


Rusketushalu on suuri

Ihmettelen aina, miten ihmisillä on niin suunnattoman suuri halu olla ruskea. Sen ei ole väliä onko rusketus kirjavaa vai oranssia, kunhan se vaan on rusketusta. 
Ajattelinkin taas kertaalleen käydä läpi markkinoiden itseruskettavat tuotteet, jos niistä löytyisi jotain, mitä voisin hyvillä mielin asiakkaille tarjota. Minullahan on ollut myynnissä Body Drench rusketussuihke (44€), joka on ollut hyvin pidetty. Se on vaan harmillisen usein maahantuojalta loppu näiden koronan tuomien raaka-ainepuutteiden vuoksi. Siksi haluaisinkin sen rinnalle vielä toisenkin vaihtoehdon.
Kyllähän näitä itseruskettavia löytyy, eikä se ole mikään ongelma, mutta niiden koostumus on ihan mitä sattuu. Aloitin kokeilut erittäin luotettavan maahantuojan tuotteista ja kävin läpi useampia eri merkkejä. Kaikki olivat ihan liian kuivattavia ja tuntui, että silmät vetää vinoon, kun iho niin kiristi. 
Sitten kokeilin erästä ranskalaista sarjaa, jossa oli useampia tuotteita, osa vartalolle ja osa kasvoille. Tuo kasvovoide tuntuikin miellyttävän täyteläiseltä ja iho eikiristänyt yhtään. Illalla nukkumaan mennessä iho näyttikin ihan kivan päivettyneeltä, eikä yhtään liian ruskealta.
Aamun valjetessa peilistä katsoi rusina, joka sairasti maksakirroosia! Yön aikana ihoni oli kurtistunut ihan rusinaksi ja väri oli keltaisen harmaa. Ne kohdat, joissa oli hilseilyä, näyttivät jauhokasoilta ja muuten olin sairaanloisen keltainen. 
Mitään hoitotoimia en aamulla ehtinyt tehdä, vaan vedin päivän läpi aivan kamalan näköisenä. Siihen jäi vähäksi aikaa nuo rusketuskokeilut.


Kutisevan kuivat sääret

Olen jo vuosia jutellut asiakkaiden kanssa rutikuivasta vartalon ihosta ja varsinkin hilseilevistä sääristä. Usein nuo sääret kutisevat kuivuuttaan niin, että niitä on pakko raapia ja siitä alkaa helposti tulehduskierre. Hametta ja ohuita sukkahousuja ei kehtaa pitää, kun sukkien läpi näkyy rupiset naarmut.
Nyt päätin ottaa kokeiltavaksi vartalovoiteet, jos edes joku olisi tarpeeksi rasvainen. Muutamalla sarjalla on diabeetikoille tarkoitettuja vaahtomaisia ja hyvin imeytyviä balsamimaisia voiteita. Testailen löytyisikö niistä jotain, mitä voisin tarjota asiakkaillenikin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti