sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Rauhoita punoittava iho!

Tähtitarjoukset ovat vielä voimassa ma 17.10. kello 24.00 saakka ja kaikkien ihon punoituksesta kärsivien kannattaa tutustua näihin ale-tuotteisiin eli Ultra Calming Serum Concentrate NYT 49€ (63€) rauhoittavaan seerumiin ja Intense Hydrating and Soothing Masque NYT 54€ (66€) naamioon.


Vielä ehdit hankkia edullisesti parhaat tuotteet herkästi punoittavalle ohuelle iholle.


Punoitus kertoo ohuesta ihosta

Olen nähnyt hyvin usein uuden asiakkaan kohdalla, että ihon ja lähinnä poskipäiden hehkuva punoitus johtuu ihon ohentumisesta. Ohentuminen taas johtuu yleensä kosteuden puutteesta ja muutenkin ihon hoidon laiminlyönnistä.
Ohentuneella iholla pintaverisuonet näkyvät helpommin ja iho näyttää punakalta. Aika usein ohentuminen ja kuivuminen johtuu vääristä ihonhoitotuotteista tai sitten hoitamattomuudesta. Sellaiset naiset, joilla on ollut teini-iässä ja nuorena hyvin rasvainen ja tulehtunut iho, hoitavat sitä vielä viisikymppisenäkin rasvaisen ihon tuotteilla. 
Voimakkaat pesuaineet kuivattavat iän myötä muutenkin ohentuvan ihon aivan hilseelle. Ensimmäisenä, kun asiakas kertoo punoitushuolistaan, kyselen näistä kotihoitotuotteista. Nopein ja tehokkain tulos punoitusta rauhoittavaan kotihoitoon saadaan Ultra Calming Serum Concentrate seerumilla, joka kosteuttaa ja rauhoittaa samalla kertaa. 
Sen päälle voi laittaa Calm Water Gel (52€) voiteen, joka käy yö- ja päivävoiteena. Calm Water Gel on vesivoide, joka imeytyy hujauksessa ihoon. Pakkasella se ei ole paras mahdollinen päivävoide, vaan silloin voi käyttää suojaavaa Super Rich Repairia (93€-149€).


Ihana naamio

En osaa sanoa Youngbloodin tuotteista muuta, kuin hokea tätä ihanaa. Olen niin ilahtunut, että hoitolaan on tullut uusia tuotteita. Uutuuskoulutukset aina motivoivat ja tuovat lisää virtaa ja siksikin hehkutan näitä Youngbloodin tuotteita.
Harvoin myyntiin tulee kokonainen hoitosarja, missä kaikki tuotteet ovat poikkeuksellisen hyviä. Ihmettelen, miksi Youngblood ei ole aikaisemmin kehittänyt näitä ihonhoitotuotteita. Menekkiä niille taatusti olisi ollut jo aikoja sitten. Youngbloodin meikkien hyvä maine jo herättää luottamusta ja kiinnostusta näitä hoitotuotteitakin kohtaan. 
Intense Hydrating and Soothing Masque rauhoittaa monenlaista ihon herkkyyttä ja ärtyisyyttä. Pintakuiva iho alkaa talvella helposti kutisemaan sekä kuumottamaan ja tämän naamion kosteusvaikutukset poistavat tuon kutisevan kuivuuden. 
Säännöllisessä käytössä 3-4 kertaa viikossa Intense Hydrating and Soothing Masque hidastaa couperosan syntyä. Tämä naamio on hyvä tehohoito vahvistamaan pintaverisuonten seinämiä ja iho pysyy myös hyvin kosteutettuna. 
Voidemainen naamio on helppo levittää ja se myös huuhtoutuu helposti vedellä pois. Naamion vaikutusaika on 10-15 minuuttia. Tuosta tuubista saa vähintään 30 käyttökertaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti