lauantai 1. lokakuuta 2022

Pimeän Kaupan tapahtuma virkistää mieltä

Nyt voin sanoa, että yli neljänkymmen vuoden yrittäjyyden jälkeen, olin vihdoinkin onnistunut tekemään sisäänoston niin, ettei mikään loppunut kesken. Tämä on selvä todennus siitä, miten vaikeaa on arvioida asiakkaiden ostotarpeet.


Nyt kannattaa kokeilla Youngbloodin uusia tehokkaita ihonhoitotuotteita ale-hintaan!


Onnistunut tapahtuma tuo iloa yrittäjälle

Viime vuosien koronamuutokset ja monien ongelmien vaikutukset kaupankäyntiin, ovat stressanneet yrittäjät äärimmilleen. Minulla riitti iloista mieltä ja virkeyttä vielä perjantaillekin, koska viime lauantaina saatu Suomen Yrittäjänaisten ansiomerkki on tuonnut iloa koko viikon. Vielä nyt perjantainakin siitä käytiin onnittelemassa ja olin tästä todella kiitollinen. 
Kuitenkin myönnän olleeni todella väsynyt tuon Iisalmen viikonlopun jälkeen ja pelkäsin, ettei tuotteiden sisäänosto onnistu vanhojen rutiinien mukaan. Onneksi voin todeta kaiken sujuneen hoitolassa hyvin. Hiukan harmittelen kaupungin muiden osallistujien tyytyväisyyttä, koska kyllä kadut näyttivät hiukan hiljaisilta. 
Suljin hoitolan kello 19, koska omat asiakkaani pääsääntöisesti poikkeavat ennen sitä. Yleensä, kun lähden hoitolasta, kadut ovat aivan täynnä väkeä ja autolla ei tahdo päästä eteenpäin, mutta nyt tilanne oli normaalin perjantain kaltainen. Toivotaan, että kauppa kävi ja Hämeenlinnan keskustassa oli uutta virtaa.


Suosikkituotteet

Pimeän kaupan perjantaipäivän suosikki oli vanha tuttu Dermalogican Intensive Moisture Balance (79€-20%) ja onneksi se juuri ja juuri riitti. Toinen suosikki oli SkinPerfect Primer SK30 (52€-20%) meikinpohjustusaine js sille oli selvästi tullut uusia käyttäjiä.
Yllätys oli, miten suurta kiinnostusta herätti Youngbloodin ihonhoitotuotteet ja ne loppuivatkin lähes kaikki iltapäivän mittaan. Tosin saan niitä lisää jo alkuviikosta. Youngblood Radiance Renewal Treatment Glow Serum (97€-20%) öljymäinen seerumi oli ainoa tuote, mistä jouduin tekemään varauslistaa ja se oli omaa hölmöyttäni, etten ymmärtänyt tilata sitä heti enemmän. 
Tämä ohut öljy on talven paras elvyttäjä ja olen itse käyttänyt sitä alkukeväästä lähtien ja oma kokemukseni siitä on erinomainen. Se on hiukan ohuempi kuin Dermalogican öljyseerumit ja se tekeekin siitä miellyttävämmän käyttää. Kesällä käytin Radiance Renewal Treatmentia yksinään ihan yövoiteena ja siinäkin se oli riittävä. 
Teillä on vielä koko viikonloppu aikaa hyödyntää alennukset, joten kurkatkaapa verkkokauppaan. -20% alennuksen saa ostoskorissa koodilla PK22.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti