torstai 6. lokakuuta 2022

Pimeän kaupan Top Ten

Ehdin nyt vasta tekemään tilastoa Pimeän kaupan tapahtuman suosikkituotteista. Olen tilastofriikki ja minusta on aina tärkeää ihan asiakaspalvelunkin kannalta tietää, millainen ostokäyttäytyminen eri tapahtumissa on. 


Pimeän kaupan tapahtuman yllättäjät olivat Youngbloodin uudet ihonhoitotuotteet.


Pimeän Kaupan kymmenen kärjessä

  1. Dermalogica SkinPerfect Primer SK30 (52€)
  2. iS Clinical Sheald Recovery Balm (89€)
  3. Dermalogica Intensive Moisture Balance (79€)
  4. iS Clinical Cleansing Complex (55€)
  5. Youngblood Nourishing Cleansing Oil (58€)
  6. Dermalogica Smart Response Serum (139€)
  7. iS Clinical Youth Eye Complex (125€)
  8. Youngblood Intense Hydrating and Soothing Masque NYT 54€ (66€)
  9. Dermalogica Daily Milkfoliant (68€)
  10. Dermalogica Hyaluronic Ceramide Mist (47€)

Pitää vielä mainita, että sijalla 11 oli Youngbloodin Radiance Renewal Treatment Glow Serum (97€) öljyseerumi ja sijalla 12 iS Clinicalin Cleansing Complex Polish (63€) kuoriva puhdistusgeeli. 

Kuten huomaatte, lista on aivan eri näköinen kuin aikaisemmin. SkinPerfect Primer meikinpohjustusaine on harvoin yltänyt Pimeän kaupan tapahtuman kärkituotteisiin, mutta nyt suosion syy löytyy siitä, että Dermalogican värillinen päivävoide on lopetettu ja sen käyttäjät ovat siirtyneet tähän primeriin. Moni asiakas osti sitä myös 2-3 tuubia kerralla hyödyntääkseen alennuksen, koska käyttävät SkinPerfect Primeria päivittäin. Tämä varmaan kertoo nykytilanteesta, että halutaan hyödyntää alennukset, mutta varaudutaan myös tuotteiden saatavuusongelmiin tai hinnan nousuihin. 

Hiukan hämmästyin myös sitä, miten hyvin asiakkaat ovat löytäneet uutuustuotteet ja varsinkin YB:n ihonhoitotuotteet, jotka ovat olleet myynnissä vasta muutaman kuukauden. Osa asiakkaista oli jo ehtinyt käyttämään ensimmäisen pullon Nourishing Cleansing Oil puhdistusöljyä ja halusivat sitä lisää. Aika moni haki muita Youngbloodin hoitotuotteita, kun käytössä oli jo puhdistusöljy. Tämä Nourishing Cleansing Oil puhdistusöljy oli vakuuttanut käyttäjät tuotteiden laadusta ja he halusivat kokeilla muitakin uutuuksia. Se on varmaa, että YB:n Radiance Renewal Treatment öljyseerumi tulee olemaan talven suosikki. 

Kuitenkin vanha tuttu Intensive Moisture Balance on pitänyt pintansa ja ellei se mahtuisi kymmenen myydyimmän joukkoon, maailma olisi lopullisesti sekaisin. Se on tuote, johon kaikki rakastuvat ja rakastuminen on ikuista.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen nähdä mitä ostettiin. Listalla oli monta tuotetta mitä en vielä ole testannut. Itse tilasin Dermalocigan ihanan 'öljyseerumin' ja kaulaseerumin. Paljon muutakin olisin tietty halunnut😅

    VastaaPoista