torstai 1. joulukuuta 2022

Joulukalenterin ykkösluukku aukeaa tänään!

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja virallinen joulun odotus voi alkaa. Tänä vuonna Hämeenlinnan keskustan yrittäjien teema on Enkeli lentää. Aihe on aika laaja, mutta joulukalenterissa pitäydytään perinteisessä kissa- ja eläinteemassa.


Osallistu joulukalenteriarvontaan Facebookissa, Instagramissa tai tässä blogissa tykkäämällä + kommentoimalla!


Osallistu joulukalenteriarvontaan!

Tänäkin vuonna joulukuussa on arvontoja kaikkien niiden kesken, jotka tykkäävät + kommentoivat postauksiin Facebookissa, Instagramissa tai tässä blogissa. Arvontapäivät ovat sunnuntai sekä keskiviikko ja ensimmäinen on su 4.12. Yhteensä arvontoja on kuusi ja palkinnot ovat hyviä hoitotuotepalkintoja. Vielä en ole ehtinyt valita, mitkä tuotteet arvontaan otetaan, mutta sen takaan, että ne ovat vähintään 50€ arvoisia tuotteita.
Tämä Black Friday teki marraskuun lopun aika kiireiseksi ja samaan viikonloppuun osui kaupungin joulun avaus. Tosiaan Kaupunkikeskusta ry tekee yhteistyötä Hämeenlinnan seurakunnan kanssa ja näyteikkunoissa näkyy tuo enkeliteema. Nyt on pakko myöntää, että hoitolan enkeliteema tulee näkyviin vasta ensi viikonloppuna, koska en ole ehtinyt sitä aikaisemmin tehdä.
Tällä viikolla menee aikaa myös lehtijuttuun. Janakkalan Sanomien toimittaja halusi tehdä jutun sotahistoriaharrastuksestani ja siihen haastatteluun meni keskiviikkoaamu. Torstaiaamuna tapaamme Janakkalan kirkolla, koska kuva otetaan sankarihaudalla. Ideana se on minusta tosi juhlava ja varasin eilen jo hautakynttilän, minkä siellä sytytän. Ketään oman sukuni sotilasta siellä ei ole haudattuna, mutta mummuni veli on Rengon sankarihautausmaalla.


Joulu on kiireistä aikaa

Joulukuu on aina hyvin kiireinen kuukausi ja niin se on nytkin. Ole tosi nopea, jos haluat hoitoajan vielä tämän vuoden puolella. Vapaita aikoja on vain muutama vapaana ja nekin täyttyy nopeasti. Joululahjavalikoima hoitolassa on parhaimmillaan ja pikkupakkauksia on monenlaisia. 
Itsellekin kannattaa hankkia jotain mielihyvää tuottavaa ja tosi tarpeeseen tulee Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin seerumi Hydra Cool Serum 15ml NYT 55€ (72€) ja 30ml NYT 85€ (112€) on kaikille ihotyypeille sopiva hyaluronihapposeos, joka palauttaa ihon kosteuden.
Helppo kosteusvoide lahjaksi vaikka nuorille tai miehelle on Dermalogican Calm Water Gel (52€), jonka lempinimi on vesivoide. Se on niin ihanan ohut ja hyvin imeytyvä, että siitä pitävät kaikki. 

Mikä sinulle olisi mieluisin tuote joululahjaksi?

Joulukalenteriarvontaan pääset mukaan tykkäämällä + kommentoimalla postauksia Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja. Arvontapäivät ovat joulua edeltävät sunnuntait ja keskiviikot alkaen 4.12. Palkintoina vähintään 50€ arvoisia tuotteita!




 

8 kommenttia:

  1. Anonyymi07:57

    Mieluisia joululahjoja ovat pakkaselta pelastavat seerumit :) t. AnneM

    VastaaPoista
  2. Anonyymi14:21

    Seerumi.
    Pirjo S
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:42

    Jokin kasvovoide :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Kosteuttava seerumi
    Paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Anonyymi18:19

    Kosteuttava seerumi
    Tiina
    miumiu83@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Is clinical hydra-cool seerumi tai Is clinical sheald voide

    VastaaPoista
  7. Anonyymi22:26

    Kasvohoito on aina mieluisa lahja😊

    VastaaPoista
  8. Anonyymi23:05

    Toivon aineettomia lahjoja, tai sitten sellaisia, jotka tulevat varmasti käyttöön (esim. kempparituotteet) :)

    vivica.aurora@gmail.com

    VastaaPoista