torstai 16. maaliskuuta 2023

Dermatude-kasvohoito poistaa kasvoilta vähintään kymmenen vuotta

Olen todella tyytyväinen, että otin hoitolaani Dermatude-kasvohoitomenetelmän viitisen vuotta sitten (177€ ja neljän hoitokerran sarja 620€). Tällä hetkellä lähes puolet tekemistäni kasvohoidoista on Dermatude-hoitoja ja olen hyvin tyytyväinen hoitojen tulokseen.


Dermatude-menetelmän selkeästi näkyvät vaikutukset vakuuttivat minut heti.


Ihoa ei saa rääkätä

Ihon vanhenemisoireisiin, rypistymiseen ja veltostumiseen on käytetty monenlaisia menetelmiä, joista suurin osa on ollut melkeinpä ihoa vahingoittavia. Hyvin moni hoitomenetelmä on tullut ja mennyt ja harva on jäänyt pysyväksi. 
Seuraan oman ammattini muutoksia ja uutuuksia hyvin tarkkaan ja siksi päädyin tähän Dermatude-kasvohoitoon jo aika pian, kun se Suomeen tuli. Sen menestys USA:n markkinoilla oli minut jo vakuuttanut ja kun oma koehoitoni poisti kasvoiltani parikymmentä vuotta, olin aivan myyty. 
Dermatude on kahden eri vaikutusmekanismin yhdistelmä ja siksi hyvin tehokas. Dermatude-laitteella saadaan iholle aikaan mikrokanavia, jotka kohdistuvat 2-3 ihosolukerroksen alle. Mekaaninen vaikutus elvyttää ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa paljon syvemmältä kuin käsin tehty hieronta. 
Samalla näitä mikrokanavia pitkin vaikutusaineet menevät ihon pintaa syvemmälle. Näin syntyy tuplavaikutus, joka vahvistaa ihoa, kosteuttaa ja ennen kaikkea poistaa turvotusta. Heti hoidon jälkeen näkyvä vaikutus on tämä turvotuksen poistuminen, ihon heleys ja tunne siitä, että ihon toiminta on elpynyt. 
Valitettavan paljon kosmeettisetkin hoidot perustuvat ihon rikkomiseen ja sitä ajatusta en ymmärrä. Erilaisten neulausten jälkeen iho punoittaa pitkään ja näyttää raadellulta. Näin ei käy Dermatuden jälkeen ja iho ei edes hoidon jälkeen punoita. Iho ottaa hoidon jälkeen aktiivisesti vastaan kotihoitoaineitakin noin pari viikkoa hoidon jälkeen ja siksi on hyvin tärkeää käyttää oikeita vaikutusaineita myös kotona.


Sarjahoito moninkertaistaa hoidon vaikutukset

Dermatude-kasvohoitoa suositellaan neljän kerran hoitosarjana noin 1-3 viikon välein. Väli ei saa olla liian pitkä, jottei hoitovaikutus katkea. 
Olen huomannut, että asiakkaiden on vaikea ymmärtää, miksi sarjahoito tehdään. Moni ehdottaa, että hän ottaa neljä hoitokertaa, mutta 6-8 viikon välein. Silloin ei ole enää kysymys hoitosarjasta, koska hoitovälit ovat liian pitkät tukeakseen toistensa vaikutusta. 
Hoitosarjassa Dermatude-kasvohoitojen vaikutus lisääntyy kerta kerralta. Ihosolukko uudistuu noin 3-5 viikon välein ja kasvohoitojen teho on parhaimmillaan juuri tuon 3-5 viikkoa hoidon jälkeen. Dermatude-kasvohoito vilkastuttaa ihon toimintoja noin 1-3 viikkoa hoidon jälkeen ja hoitotuotteet vaikuttavat tuon 3-5 viikkoa kunnes ne poistuvat solujen uudistumisen myötä. 
Tarkoitus on, että uusi elvyttävä hoitokerta tehdään ennen kuin edellisen hoitokerran vaikutus loppuu ja vaikutusaineet poistuvat ihosta. Ensimmäisellä hoitokerralla tavallaan polkaistaan ihon elpyminen käyntiin ja sitä ylläpidetään seuraavilla hoitokerroilla. Sama tapahtuu lihaksille kuntosalilla. Lihasvoima ei lisäänny, jos kuntosalilla käydään kerran kuukaudessa, mutta viikon välit jo nostavat kuntoa. Kannattaakin huomioida Dermatude-sarjahoitoa suunnitellessa, että hoitoon olisi mahdollisuus tulla lyhyillä väliajoilla. ⭐️Osallistu myös Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 sävy Cream (99€) ja aikaa osallistua 20.3. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi11:37

    Kuten olen jo monta kertaa kommentoinut, Dermatude-hoito on verraton. Kasvot ovat tuntuneet niin kimmoisilta ja napakoilta, ja ei ole liioittelua, että 10 vuotta on pudonnut pois.

    Vaikea tosiaan ymmärtää niitä menetelmiä, joissa ihoa rikotaan ja ihoaan joutuu parantelemaan "hoidon" jälkeen päiväkausia.

    Leena.

    VastaaPoista