torstai 9. maaliskuuta 2023

Sileät silmänympärykset

Mitä enemmän ikää tulee, silmät alkavat olemaan ongelmallisen kuivat. Silmätippoja suositellaan käytettäväksi useita kertoja päivässä. Valitettavasti ne kuivattavat ja rasittavat ohutta silmänympärysihoa ja vettä vuotavat silmät lisäävät talven kuivattavaa vaikutusta.


Tähtitarjouksena oleva Dermalogican Biolumin-C Eye Serum on tehokkaasti silottava ja turvotusta laskeva silmänympärysvoide.


Monipuolinen silmänympärysvoide

Olen itse tykästynyt nyt erityisesti tähän Tähtitarjouksena olevaan Dermalogican BioLumin-C Eye Serumiin NYT 55€ (74€) sen tehokkaan silottavan ja turvotusta poistavan vaikutuksen vuoksi. Tässä iässä silmäluomen iho on silkkipaperimaisen ohutta ja turvotustakin syntyy helposti. Varsinkin puhdistuksen jälkeen huomaan, miten silmänympärys on pienellä verkkomaisella rypyllä. 
Minuun tekee suuren vaikutuksen, miten hyvin BioLumin-C Eye Serum silottaa yhdellä sipaisulla nämä kuivuuden synnyttämät rypyt. Huomaan myös sen aineenvaihduntaa parantavan vaikutuksen, kun silmänympäryksen tummuus ja turvotus tasoittuu. 
Silmätippojen käyttö valitettavasti on suurin syy turvotukseen ja jos joutuu käyttämään lääketippoja silmänpaineeseen, se taas tummentaa silmänympärystää. Tämä BioLumin-C Eye Serum on Dermalogican tehokkain tuote silmäpusseihin. 
Äitini oli keskustellut silmälääkärinsä kanssa silmien kuivuudesta ja hänelle suositeltiin jopa 6-8 kertaa päivässä kostutustippoja. Tietysti hänen piti selvittää asia myös kissojen kohdalla, kun hän oli tehnyt diagnoosin, että Mantu-tytöllä on kanssa kuivat silmät. Silmälääkäri ystävällisesti suositteli hänelle kostutustippoja, jotka käyvät ihmisille ja kissoille. Nyt äidilläni ja Mantulla on yhteinen silmänhoitohetki. :)


Atooppinen ihottuma on pahimmillaan silmäluomilla

Näin lopputalvesta iho on jo huutavan kuiva, ellei käytössä ole tarpeeksi tehokkaita tuotteita. Muutenkin ohut silmänympärysiho kärsii kuivuudesta erityisesti. Yleensä atooppinen ihottuma tulee ensimmäiseksi silmäluomille ja iho on hyvin kirvelevä ja kutiseva. 
Ensisijaisesti atooppiseen ihottumaan käytetään ihotautilääkärin määräämiä lääkevoiteita, mutta myös kosmeettiset tuotteet auttavat atooppiseen kuivuuteen. Tehokkain kosteuttava ja rauhoittava vaikutus on Dermalogican Stress Positive Eye Lift (62€) silmänympärysnaamiolla.
Se on aivan ihana viilentäjä ja rauhoittaja kutisevan kuumottaville silmäluomille. Tuubi kannattaa pitää jääkaapissa, jos haluaa hyödyntää tehokkaasti viilentävää vaikutusta. Stress Positive Eye Lift on pakattu kapeaan tuubiin, jossa on metallinen levitin, jolla on helppo hieroa ja levittää tuote. Stress Positive Eye Liftiä voivat atoopikot käyttää joka ilta ja aamu, mutta mikään meikkihän ei sen kanssa pysy. 
Hyvä pari tälle naamiolle on tuo geelimäinen BioLumin-C Eye Serum, jota voi käyttää aamuisin ja meikki pysyy sen kanssa hyvin. Moni asiakkaani kertoo tämän Stress Positive Eye Liftin olevan varsinainen pelastaja atooppiseen silmänympärysihottumaan. Se todella rauhoittaa ikävät tuntemukset ja estää silmäluomea kuivumasta rikki. ⭐️Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 sävy Cream (99€) ja aikaa osallistua 20.3. asti.

Eilisessä arvonnassa 7.3. voitti Mari, joka kommentoi blogissa 26.2. ”Luonnonkosmetiikka huolestuttaa” -juttuun. Sähköposti puuttui, joten toivottavasti Mari huomaa kommenttiinsa tulleen ilmoituksen.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Kiitos Inkeri arvontavoitosta! Ihan mahtavaa! Laitan sinulle sähköpostia! Ja toinen juttu, minulla on juuri atooppiset silmäluomet ja tässä postauksessa mainitut tuotteet käytössä ja koko talven pysynyt silmänympärys terveenä. Jotenkin oon naamion päälle onnistunut jopa meikkaamaan. Käytän silmämeikin alla primeria toki.

    VastaaPoista