lauantai 18. maaliskuuta 2023

Matkalle mukaan

Tämän hetken Tähtitarjoukset ovat voimassa viimeistä päivää maanantaina 20.3. joten nyt kannattaa hyödyntää nämä hyvät alet. Saan aika niukasti myyntiin matkapakkauksiksi sopivia tuotekokoja, mutta nyt myynnissä on kokonainen matkapakkaussetti. 


Reissuun kannattaa kosmetiikasta pakata mukaan kevyemmät matkakoot.


Kevät ja kesä on matkailuaikaa

Onneksi korona on ohitettu ja pääsemme vihdoinkin elämään vapaasti. Itsekin alan päästä entiseen rytmiin ja katselen netistä Euroopan sotamuseoita sillä silmällä, että niihin voisi lähteä käymäänkin. 
Kosmetiikka on painavaa ja mieluummin matkalle otetaan pieniä kokoja, jotka juuri riittävät matkapäivät. Dermalogican matkapakkaus NYT 35€ (62€) on todella edullinen. Tuotteet on pakattu kauniiseen organza-pussiin ja siinä on PreCleanse Balm 15ml alkupuhdistusbalsami, Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeeli, Daily Microfoliant 13g kuorintajauhe, Intensive Moisture Balance 12g hoitovoide sekä näyte Smart Response Serumista
Tuotteet riittävät noin 2-4 viikon käyttöön ja Special Cleansing Gel ja Daily Microfoliant purkkeja voi uudelleen täyttää isommista pakkauksista. Näiden perushoitotuotteiden rinnalle ei tarvitse muuta kuin aurinkosuojatuotteen. Tarjouksessa onkin myös iS Clinicalin aurinkosuojia, mm. PerfecTint Powder SK40 NYT 65€ (99€) puuterimainen aurinkosuoja. Varsinkin kaupunkilomalle suosittelen tätä puuterimaista aurinkosuojaa, koska se on niin helppo pitää mukana. Tästä suojapuuterista on kolme sävyä, joista Ivory on vaalein, Beige on keskimmäinen ja Bronze on tummin. Mitään selvää väriä ei puuterista iholle jää ja ei ole suurta väliä, minkä sävyn valitsee. Tuo Bronze sävy tuo iholle hiukan päivettyneen vaikutelman, mutta hyvin vähäisesti. PerfecTint Powder SK40 ei ole meikkituote, vaan uudenlainen aurinkosuoja, jota on helppo lisätä päivän mittaan ja se on mieleinen myös miehille.


Hoida ihoa mökilläkin

Moni siirtyy kesäloman ajaksi kokonaan mökkielämään ja itsestä huolehtiminen jää retuperälle. Mökille kannattaa hankkia ihan omat ihonhoitotuotteet, jottei niitä tarvitse jatkuvasti kuljettaa mukana. Välillä kosmetiikkaa tarjotaan myös vieraille, ellei heillä ole omia tuotteita mukana. 
Tähtitarjouksena on Dermalogican Special Cleansing Gel 250ml NYT 27€ (39€) puhdistusgeeli, joka sopii kaikille ihotyypeille ja tuo pullo riittää päivittäisessä käytössä noin kolme kuukautta. Nyt pesugeeli on niin edullinen, että sen voi ostaa vaikka lahjaksi ystävälle. 
Kuorinta on kesällä todella tarpeellinen, jotta iho ei tukkiinnu hien ja kuolleen solukon takia. Dermalogican jauhemaisista kuorinnoista on olemassa myös pikkukoot, joista saa noin 10-15 kuorintakertaa. Herkän ja kuivan ihon kuorinta Daily Milkfoliantin pikkukoko maksaa 19€ ja kaikkien ihotyyppien kuorinta Daily Microfoliantin matkakoko on 14€.
Dermalogican suosikkivoiteesta Intensive Moisture Balancesta on myös pienempi 50ml tuubi ja sen hinta on 49€. Tämä pienempikin tuubi riittää aamulla ja illalla käytettynä 6-8 viikkoa. ⭐️Osallistu myös Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (arvo 99€) ja aikaa osallistua 20.3. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti