keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

Yhen Illan Juttu kaikki tuotteet -20%

Perjantaina 31.3. on Hämeenlinnan keskustan yhteinen kauppatapahtuma nimeltään Yhen illan juttu ja se korvaa näin keväällä perinteisen Pimeän kaupan illan. Hoitolassani toimitaan samoin kuin ennenkin eli kaikki tuotteet on -20% ja yli 100€ ostoksesta saa tuotepaketin. Lisäksi on useampi yllätystarjous!


Nyt kannattaa Yhen illan jutusta ostaa ensi kesäksi kaikki laadukkaat aurinkosuojalliset tuotteet edullisemmin.


Nyt kannattaa ostaa aurinkotuotteet

Nyt olisi jo viimeinen hetki ottaa käyttöön aurinkosuojallinen päivävoide. Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 (84€-20%) on suursuosikki ja moni odottaa siitä tuplakokoa, niin kuin viime vuonnakin. Ikäväkseni on kerrottava, ettei tuplakokoa ole tulossa, niin kuin Dermalogica jo viime kesänä ilmoitti. Nyt siis kannattaa ostaa kaksi Skin Dynamic Recovery SK50 aurinkosuojallista päivävoidetta, niin ne riittävät koko kesän yli. 
Kuivalle ja pintakuivalle iholle ihanteellinen päivävoide on iS Clinicalin Extreme Protect SK30 (92€-20%), joka on hoitava päivävoide kolmenkympin suojalla. Siitä on huippuhyvä yhteistarjous LIProtect SK35 (29€-20%) huulirasvan kanssa eli Extreme Protect SK30 & LIProtect SK35 NYT yht. 80€ (121€), jolloin alennus on yli 30%. 
Toivoisin, että ensi kesänä joka asiakkaallani olisi LIProtect SK35 taskussa. :)
Koko vartalolle ja myös kasvoille hyvä suojavoide on Dermalogican Protection Sport SK50 (40€-20%), joka sopii koko perheelle. Sitä voi käyttää kasvoilla ihan päivävoiteenakin, mutta silloin sen alle kannattaa laittaa kosteusvoide. 
iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (99€-20%) puuterimainen aurinkosuoja on parasta, mitä viime vuosina on kosmetiikkamarkkinoille tullut. Puutarhamyyrätkin pystyvät kesken päivän lisäämään suojaa, kun taputtelevat kasvopaperilla kasvot kuiviksi ja lisäävät iholle ohuen puuterin. Pihatöiden hikoilussa aurinkosuojaa kannattaa lisätä jo 2-3 tunnin välein. 


C-vitamiini korjaa auringon vaurioita

C-vitamiini on paras raaka-aine vähentämään ihon vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa. Ne ovat elimistön omia entsyymejä, jotka vanhentavat ihoa ja uv-säteily lisää niiden toimintaa. C-vitamiini hoitotuotteissa on tavallaan vasta-aine vapaiden happiradikaalien toiminnalle ja varsinkin aurinkoiseen aikaan se on tärkeä vaikutusaine iholle.
Dermalogican BioLumin-C -vitamiinilinjan tuotteet ovat hyvin suosittuja ja niiden ihoa kirkastava ja ihon väriä tasoittava vaikutus alkaa näkymään jo muutaman päivän päästä. Hoitolinjassa on kolme tuotetta 
BioLumin-C Serum (30ml 98€-20% ja 59ml 148€-20%), BioLumin-C Eye Serum (73€-20%) ja BioLumin-C Gel Moisturizer (72€-20%). Olen tehnyt näistä kolmesta yhteishinnan, joka on tosi edullinen: BioLumin-C Serum 30ml/59ml & BioLumin-C Eye Serum & BioLumin-C Gel Moisturizer eli BioLumin-C paketti NYT yht. 160€ (norm.243€) tai 190€ (norm.293€), jos otat isoman 59ml seerumin. Nämä tuotteet sopivat ihan kaikille ja ovat todella tykättyjä kotihoitotuotteita. 
Tein myös puhdistustuotteista yhteistarjouksen eli PreCleanse 150ml & Special Cleansing Gel 250ml NYT yht. 60€ (norm.95€). Tällä hinnalla kannattaa ostaa kunnolliset puhdistusaineet mökille, saunalle tai matkoille. PreCleanse puhdistusöljy on välttämätön, jos käytätte muiden sarjojen kuin Dermalogican ja iS Clinicalin aurinkosuojatuotteita. Yleensä niissä on mineraaliöljyä, joka ei lähde pelkällä vesipesulla pois, vaan tarvitaan kunnollinen kaksoispuhdistus, jottei iho ala kukkimaan näppylöitä. 
Muista osallistua Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.1 kommentti:

  1. Anonyymi06:21

    Hyviä tarjouksia taas ja kiva kun uutuudet on kanssa tarjouksessa, t.mari

    VastaaPoista