torstai 30. maaliskuuta 2023

Yhen illan jutun yllätystarjoukset

Perjantaina eli huomenna 31.3. on Hämeenlinnan keskustan yrittäjien oma kauppapäivätapahtuma Yhen illan juttu. Pidän hoitolassa koko päivän Avoimet Ovet klo 10.00-18.00 ja olen vapaana koko sen ajan palvelemaan ostosasiakkaita osoitteessa Raatihuoneenkatu 33 A 4, 13100 Hämeenlinna.


Nyt on Yhen illan jutussa niin hyvät pakettitarjoukset, että säästät jopa yli 35%.


Huippuhyvät tarjoukset!

Kaikista tuotteista on -20% alennus ja myös uudesta Dermalogican Phyto Nature Oxygen Cream (144€-20%) kosteusvoiteesta. Yli 100€ ostoksesta saat tuotepaketin, jonka arvo on 38€. 

Tämän alen lisäksi olen tehnyt huippuedullisia tuotepaketteja ja myös ottanut myyntiin matkakokoja ja niissä on noin 30-35% alennusta. 
  1. BioLumin-C paketti 30ml seerumilla NYT 160€ (norm.243€) tai 59ml seerumilla NYT 190€ (norm.293€). Pakkaus sisältää BioLumin-C Serumin, BioLumin-C Eye Serumin ja BioLumin-C Gel Moisturizerin.
  2. PreCleanse & Special Cleansing Gel NYT yht.60€ (norm.95€). Nämä kaksi tuotetta on erinomainen yhdistelmä kaksoispuhdistukseen. 
  3. Dermalogican nuorille tarkoitettu Clear Start -paketti NYT 30€ (norm.53€). Paketti sisältää Breakout Clearing Foaming Wash -puhdistusgeelin ja Blackhead Clearing Fizz Masque naamion. Jo näillä kahdella tuotteella saa tasapainotettua ihon talinerityksen ja mustapäiden sekä finnien synty vähenee.
  4. Intensive Moisture Balance 50ml & Special Cleansing Gel 250ml NYT yht.60€ (norm.91€). Tämä on hyvä voide + putsari yhdistelmä vaikka matkalle mukaan tai kakkostuotteiksi mökille ja saunalle. 
  5. iS Clinicalin Extreme Protect SK30 & LIProtect SK35 NYT yht.80€ (norm.121€). Aurinkosuojallinen hoitava päivävoide ja huulivoide samassa paketissa. Huulten alueen uv-säteilyn aiheuttama ihosyöpä on selvästi nousussa ja siihen auttaa vain ennaltaehkäisy aurinkosuojallisella huulivoiteella. Onneksi tieto on tehnyt jo tehtävänsä ja muualla ihossa uv-säteilyn aiheuttama ihosyöpä on vähenemään päin. Siltikin se on eniten sairastettu syöpä. 
  6. Youngbloodin suosittu meikkipuuteri Natural Mineral Foundation & Mineral Primer meikinpohjustustuote NYT yht.80€ (norm.138€).

Dermalogican matkakoot ovat myös alennuksessa -30-35% ja nyt kannattaa ostaa niitä koko vuoden tarpeisiin. Matkakokoja on harvoin myynnissä ja niitä ei saa kaikista tuotteista. Tässä listaa matkakokotuotteista, joita on tarjoushintaan Yhen illan jutussa:
Matkakokoja ei ole kovinkaan montaa, joten kannattaa olla nopea, jotta saa omansa. Kaikkia matkakokoja en edes saa lisää. Kerron vielä, että Special Cleansing Gel 50ml on sen verran iso, että se riittää noin kolmen viikon käyttöön. Samoin kuorintajauheista tulee yli kymmenen käyttökertaa, joten niilläkin pärjää useamman viikon. Awaken Peptide Eye Gel 6ml on myös riittoisa ja tästä pikkutuubistakin saa käytettyä yli pari viikkoa, kun sitä laittaa aamulla ja illalla. Muut matkakoot riittävät noin viikon käyttöön.
Muista osallistua Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti