sunnuntai 26. maaliskuuta 2023

Kevyttä kosteutta

Hyvin moni asiakas inhoaa paksuja hoitovoiteita, eikä halua niitä käyttää, vaikka ne olisivat ravitsevia ja muutenkin tarpeellisia. Onneksi nykyisin on kehitetty useita ohuita ja hyvin imeytyviä voiteita, joissa on runsaasti vaikutusaineita.


Youngbloodin Tähtitarjous Hydra Luxe Water Crème on kevyt, mutta silti tehokas vaikutuksiltaan.


Nopeasti imeytyvät voiteet ovat suosikkeja

Kosmetiikka on kehittynyt tällä vuosituhannella todella paljon ja voiteista on tullut entistä ohuempia ja paremmin imeytyviä. Meikinalusvoiteena toimii parhaiten juuri ohut, hyvin levittyvä ja nopeasti imeytyvä kosteusvoide. Paksummassa voiteessa on aina se vaara, että iho alkaa kiiltämään päivän mittaan, eikä meikki pysy siistinä koko päivää. 
Tähtitarjouksena oleva Youngbloodin Hydra Luxe Water Crème NYT 69€ (89€) on ohut ja hyvin imeytyvä kosteusvoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se on hyvä esimerkki voiteesta, joka on kevyt, mutta tehokas vaikutuksiltaan. 
Hydra Luxe Water Crème rauhoittaa punakkuutta ja ehkäisee couperosan syntymistä. Sen runsas kosteuspitoisuus hidastaa ihon ohentumista ja rypistymistä. Kesähelteelläkin se toimii hyvin meikinalusvoiteena, eikä iho ala kiiltämään tai meikki valumaan. 
Hydra Luxe Water Crème sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Se toimii myös hyvin yhteen Dermalogican ja iS Clinicalin seerumien kanssa.


Ohutkin voide voi olla tehokas

Nykyinen tuotekehittely on saanut ohuistakin voiteista erittäin hyvin vaikuttavia ja niissä on paljon tehokkaita vaikutusaineita. Dermalogican uusimpiin voiteisiin kuuluva BioLumin-C Gel Moisturizer (67€) sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. 
C-vitamiini on myös vaikutusaine, joka korjaa uv-säteilyn ihoa vanhentavaa ja veltostuttavaa vaikutusta. Parhaimmillaan BioLumin-C Gel Moisturizer on C-vitamiiniseerumin BioLumin-C Serumin (84€) päällä. BioLumin-C Gel Moisturizer sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.
iS Clinicalin superkosteuttava voide on Moisturizing Complex (112€), joka on ohut maitomainen emulsio. Moni on löytänyt tämän voiteen suosikikseen ja se onkin hoitolani suosituimpia iS Clinicalin tuotteita. Amerikassa se on iS Clinicalin suosituin voide, koska siellä ei tarvitse suojautua pakkasta varten. Tässä ohuessa emulsiossa on runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, jotka hidastavat ihon ohentumista ja ehkäisevät ryppyjen syntymistä. 
Tunnetuin hyvin imeytyvä ohut voide on Dermalogican Calm Water Gel (52€) eli vesivoide, joka sulaa levitettäessä vesimäiseksi nesteeksi. Calm Water Gel rauhoittaa punoittavaa couperosaihoa ja se on paras kosteusvoide ruusufinni-iholle. Myös rasvoittuva pintakuivaiho normalisoituu Calm Water Gelin hyvän kosteutuksen ansiosta ja nuoret akneihoiset hyötyvät vesivoiteen käytöstä. 
Tässä tuli jo useampi ohut ja hyvin imeytyvä voide esiteltyä, mutta niitä on vielä lisääkin. Nykyisin ei kukaan voi sanoa, ettei käytä kosteusvoidetta, koska ne ovat liian paksuja.


⭐️Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti