perjantai 10. maaliskuuta 2023

Retinolille ei ryppyillä

Dermalogica esitteli vuoden alkupuolella uutuustuotteen Dynamic Skin Retinol Serum (98€) retinoliseerumin. Nyt olen kokeillut sitä itse ja saanut tietoa asiakkaiden ja kollegoiden kokemuksista, joten tiedän siitä enemmän.


Dermalogica Tähtitarjous Dynamic Skin Retinol Serum vähentää ryppyjä ja juonteita, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.


Retinoleja on monenlaisia

Tieteellisten tutkimusten mukaan retinoli on ihoa uudistava vaikutusaine, joka silottaa ryppyjä, vaalentaa pigmenttiläiskiä, supistaa huokosia ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Dynamic Skin Retinol Serum vaikuttaa niin moneen asiaan, että lähes kaikki hyötyvät sen käytöstä. 
Retinoli on kosmetiikan vaikutusaineista varmaankin eniten tutkittu, koska sitä käytetään lääketieteessä ja kosmetiikassa. Retinolissa on hyvin monenlaisia pitoisuuksia ja muunnoksia, joten lähes jokaiselle löytyy sopiva. Itse en ole ollut alunperin mitenkään ”retinolimyönteinen”, koska Suomen ilmastossa voimakkaat pitoisuudet ovat olleet ongelmallisia. Olen myös nähnyt asiakkailla, miten innostuminen retinolituotteeseen ilman muita hoitotuotteita on aktivoinut hilseilyn ja pigmenttiläiskät. Retinoli on niin tehokas vaikutusaine rypistymiseen, että sitä kannattaa käyttää ohjeiden mukaan.
Dynamic Skin Retinol Serum on erittäin hyvä yhdistelmä eri vahvuisia retinoleja ja muita vaikutusaineita. Se vaikuttaa kontrolloidusti ja muut raaka-aineet vähentävät ihon kuivumista ja kihelmöintiä. Herkälle iholle tai atoopikolle ei tämä hellävaraisempikaan Dynamic Skin Retinol Serum ole sopiva. 


Retinoli silottaa ihon

Dynamic Skin Retinol Serum on tarkoitettu yli kolmekymppisille tasoittamaan ihon väriä, supistamaan huokosia ja silottamaan ryppyjä. Aknearpiakin tämä seerumi pehmentää ja vähentää niiden näkymistä. Yli viisikymppisellä Dynamic Skin Retinol Serum silottaa ryppyjä ja palauttaa ihon jäntevyyttä. Itse huomasin tämän parin viikon käytön jälkeen. 
Dynamic Skin Retinol Serumia kannattaa kuivalle iholle käyttää varovaisemmin ja aloittaa käyttö joka toinen ilta. Omalla superohuella ihollani seerumi tuntui aluksi hyvin kihelmöivältä, kun käytin sitä joka ilta. Noin viikon käytön jälkeen iho tottui ja kihelmöinti unohtui. 
Retinoli herkistää uv-säteilylle, koska se poistaa kuollutta solukkoa ja aurinkosuojavoidetta kannattaa sen kanssa käyttää joka päivä. Nyt Tähtitarjouksena oleva hoitava ja kosteuttava iS Clinicalin Extreme Protect SK30 100g NYT 65€ (92€) on erinomainen päivävoide Dynamic Skin Retinol Serumin kanssa, koska siinä on suojakerroin 30 ja runsaasti hoitavia vaikutusaineita. Päivävoiteen alle kannattaa laittaa vielä kosteuttava ja rauhoittava seerumi, esimerkiksi Dermalogican Smart Response Serum (139€), joka myös lisää kiinteyttävää vaikutusta. 
Niille, joilla on ollut joskus ruusufinni-ihottuma tai atooppista kuivumista, en suosittele Dynamic Skin Retinol Serumia, mutta rasvaiselle suurihuokoiselle iholle sen vaikutukset ovat erinomaiset.
⭐️Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 sävy Cream (99€) ja aikaa osallistua 20.3. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti