maanantai 27. maaliskuuta 2023

Uutuutena Phyto Nature Oxygen Cream

Tämän vuoden puolella Dermalogica on tuonut markkinoille yhden seerumin ja yhden voiteen. Phyto Nature Oxygen Cream (144€) hoitovoide esiteltiin viime viikolla ja Dynamic Skin Retinol Serum (98€) on ollut myynnissä jo muutaman kuukauden.


Dermalogican uutuus Phyto Nature Oxygen Cream on kevyt, mutta tehokas kosteusvoide, joka antaa uutta elinvoimaa ikääntyvälle iholle.


Maitomaisen ohut Phyto Nature Oxygen Cream

Tämä uusi Phyto Nature Oxygen Cream on hyvä esimerkki siitä, miten hoitovoiteet ovat aina vain ohuempia ja kevyempiä. Siitä huolimatta ne vaikuttavat näkyvästi ja raaka-aineyhdistelmät ovat tehokkaita. 
Phyto Nature Oxygen Creamista kouluttaja sanoi, että se on yhtä kevyt kuin ilma. Voiteen vaikutuksesta ihosolut pystyvät paremmin sitomaan niissä olevan hapen ja iho näyttää kuulaalta ja hehkeältä. Voiteessa ei ole mitään helmiästä, mutta se jättää hehkeän heleyden ihon pintaan. 
Nyt, kun olen kokeillut Phyto Nature Oxygen Creamia pari viikkoa, niin ensivaikutelmani oli, että se todella kaunistaa ihon pintaa. Hämmästyin voiteen keveyttä ja vähän epäilin riittääkö se ryppyiselle rutikuivalle iholleni. Kyllä se riitti ja jätti sileämmän ja joustavamman ihon pinnan. 
Voide toi pyöreyttä ihon pintakudokseen, joka vähensi hiusjuonteiden näkymistä. Selvästi kosmetiikan kemia on taas löytänyt uuden koostumuksen voiteeseen ja me ikääntyneet hyödymme siitä. Phyto Nature Oxygen Cream sopii kaikille yli kolmekymppisille ja superkuivakin yli kuusikymppinen hyötyy näkyvästi sen vaikutuksesta. 


Retinolia ryppyihin

Retinoli alkaa olla kaikille tuttu kosmetiikan vaikutusaine, joka vähentää ryppyjen syvyyttä. Itse olen aina vähän epäluuloinen retinolituotteita kohtaan, koska liian voimakas retinoli kuivattaa, kirvelee ja ärsyttää ihoa. Oma ihoni reagoi retinoliin helposti kovallakin kirvelyllä ja koen sen hyvin epämiellyttäväksi. 
Dynamic Skin Retinol Serum ei kirvele, eikä ärsytä ihoa, vaan sen vaikutukset ovat pelkästään myönteisiä. Tämä seerumi sisältää neljän eri retinolityypin ja vahvuuden yhdistelmän ja seos on juuri sopiva vaikuttaakseen tehokkaasti, mutta ilman haittavaikutuksia.
Retinoli kuorii iholta pois koko ajan hilseilyä ja kuollutta solukkoa ja tämä näkyy ihon sileytenä ja hyvänä ihon värinä. Kuivuudesta ja kuolleesta solukosta johtuvat rypyt silottuvat ja ihosta tulee pehmeämpi ja sileämpi.
Se pitää muistaa, että retinoli lisää uv-säteilyn vaikutuksia ja sen kanssa pitää aurinkoisena aikana käyttää tehokasta aurinkosuojavoidetta. Paras suojavoide on saman Age Smart -linjan Dynamic Skin Recovery SK50 (74€), joka onkin hoitolan suosituin aurinkosuojatuote. 
Erinomainen tuoteyhdistelmä kesäaikaan on Dynamic Skin Retinol Serum iltaisin ja sen päälle Phyto Nature Oxygen Cream ja aamuisin BioLumin-C Serum (84€) ja voiteeksi Dynamic Skin Recovery SK50.⭐️Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti