sunnuntai 5. maaliskuuta 2023

Parivaljakko puhdistukseen

iS Clinicalilla on loistava parivaljakko ihon puhdistamiseen eli Cleansing Complex (55€) puhdistusgeeli ja Cleansing Complex Polish (63€) kuorintageeli. Olen nyt itse käyttänyt tätä yhdistelmää monta viikkoa ja olen siihen hyvin tyytyväinen.


iS Clinicalin laadukkaat puhdistustuotteet sopivat myös hyvin herkälle ja kuivalle iholle.


Puhdistus on tärkeä osa ihonhoitoa

Oikeastaan voisin sanoa, että puhdistus on ihonhoidon tärkein osa. Ellei ihoa puhdisteta kunnolla, syntyy finnejä, mustapäitä ja tukkeutumia. Jos puhdistus on liian tehokas, iskee hilseily, kiristys ja kuivuus. Oma ihotyyppini on rutikuiva, rypistynyt ja ohentunut ja väärä puhdistustuote vain lisää näitä ongelmia. Nämä iS Clinicalin puhdistustuotteet ovat tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja siksi ne toimivat hyvin näin äärikuivallakin iholla. 
Poistan ensin silmämeikin kostealla vanulla, johon tipautan pari tippaa Cleansing Complexia. Käytän Xtreme Lashes -silmämeikkejä ja ne lähtevät helposti pois parilla vanun pyyhkäisyllä. Sen jälkeen pesen koko kasvot Cleansing Complexilla ja 2-3 päivän välein pesen ihon toiseen kertaan Cleansing Complex Polishilla. 
Tämä Cleansing Complex Polish tuli myyntiin syksyllä ja nyt asiakkaat ovat sen löytäneet. On ollut kiva huomata, että asiakkaat ihastuvat tähän helppoon kuorintaan. Cleansing Complex Polish on edullinen käytössä, koska se on niin riittoisa. Tuubista ei pidä ottaa kuin korkeintaan maapähkinän kokoinen määrä kuorintageeliä ja se riittää hyvin. Vähänkin isompi määrä riittää jo koko etuosalle, vaikka napaan saakka. Kerron tämän siksi, ettei hyvää ainetta mene turhaan hukkaan. 


Kaksoispuhdistus iS Clinicalilla

Kaksoispuhdistus on varmin tapa pitää iho hyvässä kunnossa. Ensimmäinen puhdistuskerta poistaa meikin ja ulkoapäin tulevan lian ja toinen kerta pesee pois ihon erittämän lian eli hien ja ihotalin. Kuivalle iholle voi ykkösputsarina käyttää Cream Cleanseria (55€), joka on ohuen voiteen tyyppinen puhdistustuote. Se ei ole niin tunnettu ja suosittu kuin Cleansing Complex, mutta myös hyvin miellyttävä tuote. 
Cream Cleanser on täysin vesiliukoinen ja se sulattaa hyvin pois paksunkin meikkivoiteen. Sen jälkeen toisena puhdistuksena voi käyttää jotain iS Clinicalin kolmesta muusta puhdistustuotteesta. Vielä en ole maininnut Warming Honey Cleanseria (55€), joka on kevyesti kuoriva hunajainen puhdistusgeeli. Tätäkin puhdistustuotetta olen käyttänyt pitkiä aikoja, eikä se kuivata yhtään ohutta ihoani. Nyt olen uutuuden viehätyksen vuoksi käyttänyt sen tilalla tätä uutta Cleansing Complex Polishia. 
Nyt, kun kesä koittaa ja tulee aurinkotuotteiden aika, niin kiinnittäkää huomiota niiden puhdistamiseen. Hoitolani myymät aurinkosuojatuotteet ovat vesiliukoisia ja niiden kanssa ei ole ongelmia. Myynnissä on kuitenkin suurin osa aurinkosuojavoiteita, jotka eivät liukene kunnolla veteen ja niiden poistamiseen tarvitaan kaksoispuhdistusta. Iholle ei tee yhtään hyvää, jos huokosiin jää aina aurinkosuojavoiteen rippeitä. Muutamassa viikossa iho alkaa reagoimaan näpyillä ja se ei ole kiva juttu. 


⭐️Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection (arvo 197€) ja aikaa osallistua 6.3. asti.
1 kommentti:

  1. Anonyymi10:48

    Kaksoispuhdistus on kyllä mielettömän tärkeä, jotta saa kaiken puhdistetuksi iholta. Kammottaa ajatella entisiä aikoja, kun se ei ollut tapana eikä siihen ollut tuotteitakaan.
    Kun vanulapulla pyyhkäisee testausmielessä, ja siihen ei jää mitään, homma on hyvin hoidettu.

    Leena

    VastaaPoista