torstai 23. maaliskuuta 2023

Naamiosta apu kaikkiin iho-ongelmiin

Naamioiden käyttö jää suomalaisilla asiakkailla harmittavan vähäiselle, mutta Amerikassa niitä käytetään senkin edestä. Naamiolla saa nopeasti avun erilaisiin iho-ongelmiin ja niiden kaunistava vaikutus esimerkiksi ennen meikkiä on välitön.


Naamioilla saa nopeasti avun erilaisiin iho-ongelmiin.


Naamio on tehopakkaus

Naamio eroaa voiteista sillä tavoin, että siinä on suuri määrä vaikutusaineita tiettyä iho-ongelmaa hoitamaan. Naamion on tarkoitus vaikuttaa ainakin 10 minuuttia, jotta sen raaka-aineet ehtivät vaikuttamaan. Muuten naamion koostumus on sellainen, että se hyvin harvoin soveltuu meikin alle. Yön ylitse vaikuttavia naamioita on viime aikoina tullut useita.
Tutuin naamio omille asiakkailleni on Dermalogican ”ambulanssi tuubissa” eli Multivitamin Power Recovery Masque NYT 49€ (62€), joka tasapainottaa ihon toimintoja. Tämä multivitamiininaamio rauhoittaa nopeasti punoituksen, tulehtuneet näppylät ja kuivat hilseilyläiskät. Sen voi jättää vaikuttamaan yön ylitse ja myös kuiville käsille ja kynsinauhoille se on tehokas hoito.
Dermalogican uusin naamio Melting Moisture Masque (73€) on varsinainen kuivan ihon pelastaja. En ymmärrä, miten tulin talvisin toimeen ilman tätä naamiota. Melting Moisture Masquen voi jättää päiväksi meikin alle tai yöksi yövoiteen tapaan vaikuttamaan. Tämä naamio on ihan välttämätön hoitotuote kaikille kuivaihoisille.
iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (101€) on ollut jo pitkään myynnissä ja sillä on suuri joukko vakiokäyttäjiä. Tämä viilentävä ja kosteuttava geeli on aivan mahtava hoitotuote helteiseen kesäaikaan tai kuivattavan sisälämmityksen vaivoihin. Tämänkin naamion voi jättää vaikuttamaan yöksi ja saunan jälkeen sen viilentävä vaikutus on ihanan raikas. 
Hydra Intensive Cooling Masque sisältää aloe veraa, vihreää teetä ja todella runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa. Se rauhoittaa punoituksia ja ruusufinnin tulehtuneita näppyjä. Myös ennen meikkiä se toimii hyvin jättäen tasaisen ihon pinnan, jolle meikkivoide levittyy hyvin.


Youngbloodin tehotuotteet

Viime keväänä myyntiin tuli Youngblood -meikkisarjan ihonhoitotuotteet ja mukana on kaksi naamiota. Intense Hydrating and Soothing Masque (66€) on tarkoitettu herkälle ja punoittavalle iholle rauhoittamaan. Nourishing Detox Masque (66€) on rasvoittuvan ihon puhdistava naamio, joka imee itseensä ihotalia.
Punoitus on suomalaisille hyvin tyypillinen ongelma voimakkaiden lämmönvaihteluiden takia. Kuumottelevan punakka iho tuntuu kurjalta ja moni kärsii hehkuvista poskistaan. Hoitamattomuus tai väärä hoito lisäävät punoitustaipumusta ja siksi ihonhoitoon kannattaa paneutua kunnolla.
Intense Hydrating and Soothing Masque on nopea pika-apu punoittavalle iholle. Saunan tai urheilun jälkeen käytettynä se rauhoittaa nopeasti sykkivän kuumotuksen ja vähentää punakkuutta. Säännöllisesti käytettynä 2-3 kertaa viikossa muiden ihonhoitotuotteiden kanssa punoituksen syntyminenkin vähenee.
Nourishing Detox Masque on rasvaisen ja suurihuokoisen ihon pika-apu, joka supistaa huokoset, imee itseensä öljyisen rasvaisuuden ja rauhoittaa tulehtuneet finnit. Tämä naamio on erityisen hyvä meikinalushoito, joka helpottaa meikin levittymistä. 
Nourishing Detox Masque helpottaa ihon virheiden peittämistä, koska se tasoittaa ihon väriä ja hillitsee tulehtuneiden finnien punoitusta ja turvotusta. Meikki pysyy myös paremmin ja säilyy pitempään mattapintaisena.
⭐️Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti