tiistai 21. maaliskuuta 2023

Tähtitarjoukset ajalle 21.3.-3.4.


Nämä ihanat Dermalogica ja Youngblood -tarjoukset 3.4.-23 saakka.


Ambulanssi auttaa aina

Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque on tuote, mikä auttaa moneen ongelmaan. Amerikkalaiset sanovat sitä ”ambulanssiksi tuubissa”, koska se rauhoittaa nopeasti monet ihon ongelmat. Multivitamiininaamio on monen vakioasiakkaan luottotuote, mikä pitää ihon tasapainossa ja on helppo käyttää. 
Helposti punoittavalle herkistyneelle iholle multivitamiininaamio on hyvä rauhoittaja, joka vähentää kuumottelevaa punakkuutta ja normalisoi ihoa muutenkin. Joillekin ihoille nousee finnejä ja näppyjä useasti ihan ilman syytä ja sellaiselle iholle multivitamiininaamio on hyvä apu. Naamio laskee tulehdusten turvotusta ja punoitusta ja auttaa ihon takaisin tasapainoon. 
Kuivalle, ohuelle ja vanhenevalle iholle Multivitamin Power Recovery Masque on helppo tehohoito vähentämään ihon kiristelyä ja kuivumista. Naamion voi jättää vaikuttamaan yön ylitse ja aamulla iho on tasainen ja sileä. Itse yhdistän multivitamiininaamion saunomiseen ja laitan sen saunan jälkeen ja annan vaikuttaa yön ylitse. 
Kaikkiin epämääräisiin ihottumiin ja atooppisuuteen multivitamiininaamio on hyvä apu. Varsinkin käsien ihottumiin se on hyvä vaihtoehto jatkuville kortisonivoiteille. Hiero multivitamiininaamiota paksu kerros käsiin ja laita puuvillahanskat päälle ja anna vaikuttaa yön yli. Toista hoito 2-3 kertaa viikossa.


Kevyttä kosteutusta

Youngbloodin Hydra Luxe Water Crème on hyvin miellyttävä kosteusvoide kaikille ihotyypeille. Jos haluat välillä kokeilla jotain uutta, tämä voide kannattaa ottaa käyttöön. Hydra Luxe Water Crème on geelin ja voiteen välimuoto ja siksi sen koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä. Keveydestään huolimatta se sisältää runsaasti vaikuttavia raaka-aineita ja se on tehokas apu kuivuuteen.
Hydra Luxe Water Crème sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Juuri tähän vuodenaikaan se on hyvin sopiva kosteusvoide, kun iho ei enää tarvitse suojaa pakkasta ja kuivaa sisälmaa varten. 
Olen itse käyttänyt Hydra Luxe Water Crèmea pitkiä aikoja ja sen keveys tuo kivaa vaihtelua täyteläisemmille voiteille. Tämä voide sopii hyvin kaikkien seerumien päälle ja erityisen suositeltava seerumi sen kanssa on Dermalogican C-vitamiiniseerumi BioLumin-C Serum (84€). 
Meikin alla Hydra Luxe Water Crème toimii hyvin ja iho pysyy kiiltämättömänä koko päivän. Myös miehet pitävät tästä kosteusvoiteesta, koska se imeytyy nopeasti, eikä iholle jää mitään tahmeutta.⭐️Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

 1. Silja13:10

  Mukana arvonnassa 😊 silja.sundqvist@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Lempparinaamioni😀. Atoopikon unelma!

  VastaaPoista
 3. Anni14:48

  Olen jo vuosia käyttänyt tätä naamiota, toimii joka ihopulmaan! Käytön jälkeen aina hehkeät kasvot 🫶🏻

  VastaaPoista