lauantai 4. maaliskuuta 2023

Tehotuotteet kotiin kasvohoidon jatkoksi

Pidän erittäin tärkeänä, että kasvohoidon jälkeen kotihoitoa tehdään tuotteilla, jotka jatkavat kasvohoidon vaikutuksia. Kasvohoidon jälkeen iho on vastaanottavainen ja tehokkaat kotihoitotuotteet imeytyvät hyvin ja ylläpitävät kasvohoidon vaikutuksia.


Environmental Protection Collection -paketti sisältää iS Clinicalin innovatiivisimmat ja runsaasti antioksidantteja sisältävät tuotteet, jotka auttavat tarjoamaan iholle äärimmäisen tehokkaan suojan.


iS Clinicalin tehopakkaus

Nyt Tähtitarjouksena on vielä maanantaihin 6.3. asti iS Clinicalin Environmental Protection Collection NYT 120€ (197€). Tämä tehohoitopakkaus sopii kaikille ihotyypeille kiinteyttämään ihoa ja silottamaan ryppyjä. 
Pakkaukseen kuuluu Cleansing Complex pikkukoko, 5ml:n seerumit C Eye Serum Advance+ silmänympärysseerumi, Super Serum vähentämään ryppyisyyttä ja GeneXC Serum korjaamaan uv-säteilyn vaikutuksia sekä norm.kokoinen Extreme Protect SK40 (100g) aurinkosuojavoide. Pakkaus riittää noin 2-3 viikon käyttöön, paitsi tuo aurinkosuojavoide riittää 3-4 kuukautta. 
Tämä tehohoitokuuri virkistää vanhenevan ihon keväiseen kuntoon ja ellei pääse kasvohoitoon, tämä kuurikin uudistaa ihoa näkyvästi. Silmänympärysryppyihin tämä iS Clinicalin C Eye Serum Advance+ (79€) on huipputuote. Olen jotenkin unohtanut kertoa siitä, vaikka itse käytän sitä lähes jatkuvasti. Tämä nestemäinen silmänympärysseerumi silottaa juonteita ja ryppyjä näkyvästi. Sitä voi käyttää yksinäänkin, jos silmänympärykset eivät ole erityisen kuivat. Itse käytän sitä muiden silmänympärysvoiteiden alla.


Kotihoito on tärkeää

Kasvohoidon jälkeiseen kotihoitoon kannattaa erityisesti panostaa. Voi tehdä vaikka edullisemman kasvohoidon, niin rahaa säästyy kotihoitotuotteisiin. Ainakin kasvohoidon jatkoksi kannattaa hankkia seerumi, joka vaikuttaa syvemmin. 
Koen välillä suurta harmitusta, jos en saa asiakasta ymmärtämään kotihoitotuotteiden merkitystä. Joskus minulle on sanottu, että käyn siksi kasvohoidossa 4-8 viikon välein, jottei kotona enää tarvitse tehdä mitään. Valitettavasti se ei näin helposti onnistu. Eihän hammaslääkärillekään sanota, että tulen lääkäriin parin kuukauden välein, mutta kotona en hampaita pese. Eipä sillä hammaslääkärikäynnilläkään ole paljoa merkitystä, jos päivittäinen hoito jätetään väliin. 
Tämä sama tilanne on kasvojen hoidossa, että ihoa pitää puhdistaa ja hoitaa aamulla sekä illalla. Ihmiset eivät nykyisinkään arvosta omaa ihoaan niin, että he panostaisivat sen hoitoon. Tämä kertoo paljon siitä arvostuksesta, mitä ihminen itselleen antaa. 


⭐️Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection (arvo 197€) ja aikaa osallistua 6.3. asti.
1 kommentti:

  1. Hyvä vertaus hammaslääkäristä ja hampaiden hoidosta verrattuna ihonhoitoon. Tätä tuun käyttämään. En oo hetkeen päässyt kosmetologille.

    VastaaPoista