maanantai 20. maaliskuuta 2023

Mitä tarkoittaa syväpuhdistus?

Viime vuosien aikana on ihan päivittäistavarakauppoihin tullut myyntiin kertakäyttöisiä kangasnaamioita, joita varsinkin nuoret tytöt käyttävät. Niiden myötä on opittu, että hoitotuote voi olla syväpuhdistava ja nyt syväpuhdistus halutaan joka asiassa. 


Kuivankin ihon tärkein hoitotuote on kuorinta, kunhan se on tarpeeksi hellävarainen.


Syväpuhdistava tuote on lähes aina kuivattava

Olen melkeinpä säikähtänyt, kun asiakas tulee ostoksille ja pyytää syväpuhdistavia tuotteita. Ensimmäisillä kerroilla pääni löi hetken tyhjää, että mihin keski-ikäinen nainen, jonka iho näyttää huutavan kuivalta, tarvitsee syväpuhdistavia tuotteita. 
Minulla ei ole myynnissä kuin yksi ainoa tuote, joka on vaikutukseltaan syväpuhdistava ja se on Dermalogican Sebum Clearing Masque (49€). Tätä naamiota myyn noin 1-2 kertaa vuodessa, koska ihoja, jotka tarvitsevat syväpuhdistusta, on niin vähän.
Ilmeisesti on syntynyt sellainen väärinkäsitys, että kuivuudesta hilseilevää ja harmaata ihoa luullaan epäpuhtaaksi ja päätellään syväpuhdistavan tuotteen parantavan tilannetta. Tässä ollaan ihan väärillä jäljillä ja suistetaan iho vielä pahempaan epätasapainoon. 
Ainoastaan öljyisen rasvainen iho, jonka talineritys on voimallista, tarvitsee syväpuhdistavia tuotteita. Esimerkiksi tämä Sebum Clearing Masque on savipohjainen ja se imee itseensä ihohuokosten rasvaa ja supistaa huokosia. Hilseilevän kuivalla iholla savinaamio vie viimeisetkin kosteuden rippeet ja iho hilseilee entistä enemmän.

Tarvitaan kosteutta ei syväpuhdistusta

Olen tyytyväinen, kun asiakkaat päätyvät minulle ostoksille, koska sitten voin korjata väärinkäsityksen. Ymmärrän, että asiakas haluaa hoitotuotteen, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä ja saa ihon näyttämään heleältä ja puhtaalta. Liian kuiva iho myös kiristää ja kihelmöi ja tästä tunteesta asiakkaat haluavat eroon. Tärkein hoitotuote on kuorinta, joka poistaa tuon hilseilevän kuolleen solukon. Paras vaihtoehto on Dermalogican Daily Milkfoliant (68€), joka on tehty ohuelle ja kuivalle iholle. Se poistaa hellävaraisesti hilseilyn ja samalla vahvistaa ihon omia suojamekanismeja. 
Sitten tarvitaan joku kosteuttava tuote, joka hidastaa hilseilyn syntymistä ja kuorinnan vaikutus näkyy kauemmin. iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (101€) on todella kosteuttava naamio, jonka voi jättää yöksikin vaikuttamaan. Se tuo iholle raikkaan ja puhtaan tunteen ja ihon harmaus poistuu ja heleys tulee tilalle. 
Toivoisinkin, että asiakkaat kysyisivät useammin apua ihonhoidon ammattilaisilta. Väärään tarkoitukseen käytetyt tuotteet lisäävät ihon ongelmia ja olo on entistä kurjempi. Oikein valitulla kosmetiikalla pystytään vaikuttamaan todella paljon ja kannattaa pyytää apua, jotta oikeat tuotteet löytyisivät.⭐️Osallistu myös Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (arvo 99€) ja aikaa osallistua myös viimeistä päivää tänään 20.3.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti