perjantai 31. maaliskuuta 2023

Tervetuloa tänään edullisille ostoksille

Tänään perjantaina 31.3. on kaupungin yrittäjien yhteinen kauppapäivä nimeltään Yhen illan juttu ja hoitolani on auki 10.00-18.00 ostoksilla kävijöille osoitteessa Raatihuoneenkatu 33 A 4, 13100 Hämeenlinna. Kaikki tuotteet ovat vähintään -20% ja yli 100€ ostoksesta saat kaupanpäälle tuotepakkauksen (arvo 38€). 


Yhen illan juttu pe 31.3. hoitolassa klo 10-18 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla YIJ23


Näiden lisäksi on useita tuotepaketteja, joissa alennus on huimat 30-35%. Ellet ehdi tänään ostoksille ja haluat hakea tuotteet hoitolasta, voit laittaa sähköpostiin listan, mitä tuotteita tarvitset ja milloin ehdit ne hakemaan. Verkkokaupassa ale ja tarjoukset ovat koko viikonlopun koodilla YIJ23.


Kysy neuvoa kosmetologilta

Ensimmäiseksi pitää kertoa, että nyt hyllyt notkuvat tavaraa, eikä minkään pitäisi loppua kesken. Olen nyt kolminkertaistanut oman varastoni, koska tuotteiden saanti on muuttunut niin epävarmaksi. Milloin on Suomen ahtaajat lakossa, Amerikasta uupuu satamatyöntekijöitä tai Kiinan tehtaat ovat kiinni jostain kummallisista syistä. Tulin siihen tulokseen, että oma apu paras apu ja nyt pidän huomattavasti suurempaa varastoa kuin koskaan ennen. 
Nyt kannattaa hyödyntää nämä hyvät tarjoukset ja miettiä, millä tuotteilla pärjää kesän yli. Seuraava kauppapäivä Hämeenlinnassa on syyskuun viimeisenä perjantaina. Kysykää ihmeessä minulta neuvoa, mitä teidän kannattaa ostaa. Ottakaa valokuva niistä tuotteista, mitä kotona on ja tarkistakaa, miten paljon niistä on jäljellä. Voimakasta valoa vasten osasta pumppupulloja näkyy, miten paljon siellä vielä on tuotetta jäljellä. 
Lähden aina siitä, että entiset tuotteet käytetään viimeistä pisaraa myöden loppuun ja tuubitkin avataan ja otetaan sillä tavoin kaikki loput. Mitään purkin pohjia ei kannata jättää, koska ne vain unohtuvat ja pilaantuvat. Pystyn kertomaan asiakkaalle, mikä on taloudellisin vaihtoehto, koska tiedän, miten kauan pakkaukset riittävät. 
Jos asiakas on vasta siirtymässä näihin laadukkaisiin ammattituotteisiin, ei tarvitse kaikkea entistä heittää pois, vaan uudet tuotteet kannattaa ostaa niin, että ne toimivat vielä yhteen entisten kanssa. Kaikkia myymiäni hoitotuotteita voi käyttää yhdessä muiden sarjojen tuotteiden kanssa. 


Asiakaspalvelussa olen vain asiakasta varten

Seerumi sisältää kaikista eniten vaikutusaineita ja se imeytyy syvempiin ihokerroksiin. Ihonhoitotuotteiden valinta vaatii tiedon ihon anatomiasta ja fysiologiasta ja ihotyyppi määrittää, millaisia tuotteita iho tarvitsee. Minulla alkaa olla aika sujuvasti hallussa ihon toiminta jo tässä vaiheessa työelämää, joten apua tuotevalintoihin kannattaa kysyä. 
Olen ennenkin kirjoittanut, että ajattelen aina asiakkaan parasta ja sitä mikä on hänelle järkevintä ja edullisinta. Oman kannattavuuden olen miettinyt takahuoneessa ennen asiakaspalvelua ja sen jälkeen sitä ei tarvitse miettiä. En olisi saanut näin suurta asiakaspiiriä, jos olisin ahneena ajatellut vain omia voittojani. Siinä vaiheessa, kun asiakas on jo palveltavana, en enää koskaan ajattele, mistä minä saisin eniten hyötyä. Ellei sitä pysty etukäteen suunnittelemaan, ei kannata yrittäjäksi alkaakaan. Joten asiakaspalvelussa olen kokonaan asiakasta varten ja suunnittelen tosi mielelläni parhaan mahdollisen yhdistelmän kotihoitoa varten. 

Yhen illan jutun tarjouksista suurin alennus on näistä kuudesta tuotepakkauksesta. Satsaamalla 300€ asiakas saa täydellisen valikoiman kotihoitotuotteita vähintään kolmeksi kuukaudeksi, jolloin hinnaksi tulee 100€/kk. 
BioLumin-C -paketista NYT 160€ (norm.243€) saa perustuotteet eli BioLumin -seerumi, -voide ja -silmänympärysvoide. PreCleanse & Special Cleansing Gel NYT yht. 60€ (norm.95€) ovat mainiot tuotteet puhdistukseen. Tärkein satsaus on aurinkosuojatuotteet ja siihen sopii iS Clinicalin yhdistelmä Extreme Protect SK30 & LIProtect SK35 NYT yht. 80€ (norm.121€). Tähän, kun vielä lisää kuorinnan esimerkiksi Daily Milkfoliantin (68€-20%), yhdistelmä on täydellinen. Nämä jauhemaiset kuorinnat riittävät käytössä puolikin vuotta, koska ne ovat todella riittoisia. Tuo Extreme Protect SK30 päivävoide on tuplakoko ja sekin riittää pidempään kuin kolme kuukautta.

Kaikki ALE-pakkaukset:

  1. BioLumin-C paketti 30ml seerumilla NYT 160€ (norm.243€) tai 59ml seerumilla NYT 190€ (norm.293€). Pakkaus sisältää BioLumin-C Serumin, BioLumin-C Eye Serumin ja BioLumin-C Gel Moisturizerin.
  2. PreCleanse & Special Cleansing Gel NYT yht.60€ (norm.95€). Nämä kaksi tuotetta on erinomainen yhdistelmä kaksoispuhdistukseen. 
  3. Dermalogican nuorille tarkoitettu Clear Start -paketti NYT 30€ (norm.53€). Paketti sisältää Breakout Clearing Foaming Wash -puhdistusgeelin ja Blackhead Clearing Fizz Masque naamion. Jo näillä kahdella tuotteella saa tasapainotettua ihon talinerityksen ja mustapäiden sekä finnien synty vähenee.
  4. Intensive Moisture Balance 50ml & Special Cleansing Gel 250ml NYT yht.60€ (norm.91€). Tämä on hyvä voide + putsari yhdistelmä vaikka matkalle mukaan tai kakkostuotteiksi mökille ja saunalle. 
  5. iS Clinicalin Extreme Protect SK30 & LIProtect SK35 NYT yht.80€ (norm.121€). Aurinkosuojallinen hoitava päivävoide ja huulivoide samassa paketissa. Huulten alueen uv-säteilyn aiheuttama ihosyöpä on selvästi nousussa ja siihen auttaa vain ennaltaehkäisy aurinkosuojallisella huulivoiteella. Onneksi tieto on tehnyt jo tehtävänsä ja muualla ihossa uv-säteilyn aiheuttama ihosyöpä on vähenemään päin. Siltikin se on eniten sairastettu syöpä. 
  6. Youngbloodin suosittu meikkipuuteri Natural Mineral Foundation & Mineral Primer meikinpohjustustuote NYT yht.80€ (norm.138€).Yhen illan juttu pe 31.3. hoitolassa klo 10-18 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla YIJ23❤️ Muista osallistua myös Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti