keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

Yhen illan juttu 31.3.

Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta Ry ilmoitti, että keskikaupungin yrittäjien yhteinen kauppatapahtuma on perjantaina 31.3. ja se on nimeltään Yhen illan juttu. Moni asiakas on odottanut Pimeän kaupan iltaa ja tämä uusi tapahtuma korvaa sen.


Yhen illan juttu perjantaina 31.3. hoitolassa ja verkkokaupassa!


Kokeile Yhen illan juttua!

Pidän tuona perjantaina 31.3. Avoimet Ovet klo 10.00-18.00. Vielä en ole selvillä, mitä kaikkea muuta tapahtuma sisältää, mutta ajankohtana tämä on parempi kuin helmikuulle sijoitettu Pimeän kaupan ilta. Toivotaan, että olisi keväisen lämmin säätila, jos ravintolat availevat jo terassejaan. 
En ole oikein varma tämän tapahtuman nimen tarkoituksesta. Ilmeisesti Yhen illan jutussa kannustetaan poikkeamaan kaupoissa edes yhden kerran, jos siitä tulisikin vakiotapa. Ymmärtääkseni näitä Yhen illan juttu -konseptilla tehtyjä kauppatapahtumia on ollut muissakin Hämeenlinnan kokoisissa kaupungeissa. 
Toivotaan, että tapahtuma vetää väkeä keskustaan, koska minulle näiden avoimien ovien järjestelyt ovat aika työläät varsinkin nyt, kun tapahtuma ilmoitettiin näin viime tipassa. 
Huomioikaa, että kaikki hoitolani tarjoukset ja muut edut ovat myös samanlaisina verkkokaupassani, joten kaikki asiakkaani voivat tapahtumaan osallistua. 
Avoimien ovien päivät ovat minulle mieleisiä, vaikka taustatyö niitä varten on suuri. On tosi kiva tavata ostoksilla käyviä asiakkaita ajan kanssa ja niissä tilanteissa pystyn kunnolla kertomaan eri tuotteista.


Tutustu uutuuksiin

Näinä kauppapäivinä on hyvä tilaisuus esitellä uutuuksia asiakkaille ja nythän varsinkin Dermalogicalta on tullut uusia tuotteita. Toivon myös saavani Youngbloodin kesäuutuuksia myyntiin. Nimenomaan näitä meikkituotteita on parempi esitellä avoimien ovien päivänä, kun aikaa on enemmän. Toivoisin myös, että asiakkaat uusisivat meikkejään, jotka monella ovat seisseet käyttämättömänä koko koronan ajan. 
Ikääntyneellä ryppyisellä iholla kannattaa satsata hyvälaatuisiin meikkituotteisiin. Markettien edulliset meikit ovat kivoja vaihtoehtoja nuorille, jotka haluavat kokeilla kaikkea uutta. Yli viisikymppisen meikkituotteissa pitää olla kunnollinen laatu, jotta ne eivät valu ryppyihin tai näytä muuten tuhruisilta. 
Tämä maaliskuun loppu on myös hyvä ajankohta aurinkosuojatuotteiden hankinnalle. Erityisen tärkeä on iS Clinicalin uutuus LIProtect SK35 (29€) aurinkosuojallinen huulivoide. UV-säteilyn aiheuttama huulisyöpä on lisääntynyt ja nimenomaan ohut huulten limakalvo vaurioituu nopeasti, joten suojavoidetta pitää käyttää jatkuvasti. 

Pistäkää siis mieleen päivämäärä perjantai 31.3. ja seuratkaa blogia, niin tiedätte mitä kivaa Yhen illan jutussa tapahtuu!
⭐️Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.

Eilisessä arvonnassa 21.3. voitti Marjut Laurila, joka oli kommentoinut Facebookissa 12.3. Paljon onnea!Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi12:25

    Kiva kun taas osallistut tähän tapahtumaan. Omalla ostoslistalla on uus retinoli seerumi ja naamio ja kaulaseerumi dermalocigalta. Pitää äidin tilaus kans miettiä hänen kans. Terkuin Mari

    VastaaPoista