keskiviikko 15. maaliskuuta 2023

Seerumit ovat tehokkaimpia ihonhoitotuotteita

Usein kysytään, miksi pitäisi käyttää seerumia ja miten sitä käytetään? Tässä jutussa haluan kannustaa asiakkaita lisäämään ihon kotihoitoon tilanteeseen sopivan seerumin. Seerumi ja voiteen yhdistelmä aamuin ja illoin käytettynä on parasta ihonhoitoa.


Dermalogican Tähtitarjouksena oleva Biolumin-C Serum silottaa ja tasoittaa rypistynyttä ihoa, vahvistaa kimmosäikeitä ja kirkastaa ihon väriä.


Seerumi imeytyy syvemmälle

Seerumi on imeytymistavaltaan täysin erilainen, kuin voiteet. Seerumi ohittaa ihon pintakerrokset ja imeytyy alempiin ihokerroksiin. Ihossa on 4-5 ihosolukerrosta riippuen siitä, onko ihotyyppi rasvainen vai kuiva. 
Yleensä seerumi on tehokas täsmähoito johonkin iho-ongelmaan. Esimerkiksi Tähtitarjouksena oleva BioLumin-C Serum 30ml NYT 65€ (84€) ja 59ml NYT 109€ (134€) on stabiilia C-vitamiinia sisältävä seerumi ja juuri C-vitamiini korjaa uv-säteilyn aiheuttamia haittoja. Se siis silottaa ja tasoittaa rypistynyttä ihoa, vahvistaa kimmosäikeitä ja kirkastaa ihon väriä. 
Yksinään käytettynä seerumi ei ole riittävä hoito, vaan sen päälle pitää aina laittaa voide. Seerumi ei jätä ihon pintaan mitään suojaa ja ihon pintakerros jää hoitamatta. Jos pitää valita seerumin ja voiteen väliltä, kannattaa aina valita voide, koska ihon suojaaminen ulkoiselta rasitukselta on tärkeää. Voiteissa on monipuolisempi valikoima vaikutusaineita ja se vaikuttaa eniten ihon omaan suojabarriääriin. Paras kotihoito on käyttää seerumia ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle tilanteen mukainen voide.


Suosikkiseerumit

Kaikista suosituin seerumi tällä hetkellä on tuo Dermalogican BioLumin-C Serum ja se ohitti jo vuosi sitten kaikkien muiden seerumien myynnin. BioLumin-C Serum on hyödyllinen kaikille ihotyypeille ja jo parissa päivässä näkyy sen ihoa kirkastava vaikutus.
Toiseksi suosituin seerumi on iS Clinicalin Pro-Heal Serum (15ml 113€ ja 30ml 183€), joka rauhoittaa herkkää ja punoittelevaa ihoa, mutta samalla silottaa ja kiinteyttää. Pro-Heal Serum on aivan erityinen seerumi, koska se rauhoittaa hiukan myös ruusufinniä ja ennaltaehkäisee sen puhkeamista. Suomalaisten tyypillinen ongelma on punoitteleva couperosa-iho, johon helposti tulee ruusufinnin tyyppistä tulehdusta. Tähän ongelmaan Pro-Heal Serum on erinomainen apu.
Kaikki ihot tarvitsevat kosteutta ja Dermalogican uusin seerumi Circular Hydration Serum (64€) on myös hyvin suosittu, mutta hämmästyttävää on, että BioLumin C-vitamiiniseerumi ohittaa senkin. 
Nyt, kun tuo BioLumin-C Serum on Tähtitarjouksena vielä muutaman päivän, kannattaa se ostaa ja todeta itse, mihin ihmiset ovat ihastuneet.⭐️Osallistu myös Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 sävy Cream (99€) ja aikaa osallistua 20.3. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi23:18

    Nää molemmat c-vitamiinit eli kasvojen seerumi ja silmänympärysvoide on omia suosikki tuotteitani. T.@helsingin anna

    VastaaPoista