perjantai 17. maaliskuuta 2023

Pilkettä silmiin

Aurinko paistaa ja päivät pitenevät, niin se tuo pilkettä ja elämäniloa silmiinkin. Nyt pitää jo herätä talvihorroksesta ja kohentaa omaa ulkonäköäkin. Ripsien kestotaivutus & kulmien muotoilu ja värjäys (yht.116€) on helppo tapa virkistää ilmettä.


Kaikki laadukkaat Yumi-aineet valmistetaan Ranskassa ja nämä kestotaivutukset sopivat herkillekin silmille ja myös hoitavat ripsiä.


Ikä näkyy silmien ympärillä

Silmänympäryksen ohut iho kertoo vääjäämättä eletyt vuodet, vaikka sitä ei tahtoisikaan. Ikääntyminen tuo silmien ympärille turvotusta, tummuutta, ryppyjä ja kuivuutta. Siksi silmänympärysihosta kannattaakin pitää hyvää huolta, etteivät kaikki nämä ongelmat iske kerralla.
Talvi kuivattaa silmien limakalvoja ja lähes jokainen yli nelikymppinen käyttää kostutustippoja. Kostutustipat valuvat silmien ympärille ja kuivattavat jo muutenkin ohutta ihoa. Nyt Tähtitarjouksessa oleva Dermalogican BioLumin-C Eye Serum NYT 55€ (74€) on todella suosittu silmänympärysgeeli vähentämään näitä iän tuomia silmänympärysongelmia. Tällä hetkellä tämä BioLumin-C Eye Serum on omakin suosikkini, koska se silottaa niin hyvin kuivuudesta johtuvat pikkurypyt. 
Yleensä tässä kuusikymppisenä silmäluomet ovat tosi kuivat ja se tuntuu pesun jälkeen lievänä kihelmöintinä ja kutinana. Näitä tuntemuksia koen itsekin varsinkin saunan jälkeen. Kuivuus näkyy myös yläluomen ryppyisyytenä, mikä ärsyttää minua kovasti. Samoin pienikin suolamäärän lisäys tai lasi viiniä kostautuu heti turvotuksena.
Geelimäinen BioLumin-C Eye Serum auttaa kaikkiin näihin ongelmiin ja sen raikas ja viilentävä koostumus rauhoittaa heti kuivuuden tuoman kutinan. Samoin sen runsas kosteusvaikutus silottaa tuon yläluomen ryppyverkon.
Aurinko lisää myös silmänympäryksen ongelmia ja nopeuttaa ihon vanhenemista. Harvoin löytyy aurinkosuojavoide, joka sopii silmän ympärillekin, mutta nyt tilanteen pelastaa iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 NYT 65€ (99€) puuterimainen aurinkosuoja, joka on helppo levittää silmien ympärillekin. 


Ripsien kestotaivutus virkistää ilmettä

Ihmettelen aina, kun saan kestotaivutuksen valmiiksi, miten paljon tuo ripsien asento muuttaa ilmettä. Joillakin katoaa kertaheitolla 10-15 vuotta iästä pois, kun ripset on kohotettu kaarelle. Kestotaivutus on siitäkin hyvä menetelmä, ettei ripsiä tai kulmia tarvitse mitenkään hoitaa ja kaikkea voi niiden kanssa tehdä. Varsinkin kesällä hikoilun ja saunomisen takia ripsiväriä ei viitsi käyttää ja silloin onkin pelastus tämä kestotaivutus.
Teen ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin Yumi-menetelmällä ja -tuotteilla. Yumi-tuotteita ei saa käyttöön, ellei ole kosmetologitutkintoa ja osallistu heidän järjestämään koulutukseen. Kestotaivutukset ovat tarkkaa työtä ja kuka tahansa ei niihin kykene. Minullakin meni hetki aikaa ennen kuin pystyin tekemään työn nopeasti ja vakaalla kädellä. Se oli siis minullekin haastavaa, vaikka teen kestovärjäyksiä joka päivä. Voin sanoa, että tarvitsin noin 30-40 kertaa ennen kuin sain työn sujumaan rutiinilla. 
Tämän takia varoitan, ettei kannata mennä kestotaivutuksiin kenelle tahansa, jottei tule virheitä. Joka kaupungissa on tarjolla harmaan talouden puolella halpoja tekijöitä, jotka kiertävät veroja. Suurin osa heistä on itseoppineita ja aineet voi tulla vaikka Kiinasta, joiden koostumusta kukaan ei tiedä. Suosittelen, että lähiseudulta tulette minulle ja muualla etsitte jonkun toisen Yumi-hoitolan. :)⭐️Osallistu myös Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 sävy Cream (99€) ja aikaa osallistua 20.3. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti