tiistai 28. maaliskuuta 2023

Yhen illan juttu korvaa Pimeän kaupan illan

Asiakkaat ja minä olemme alkuvuoden odotelleet onko Hämeenlinnassa mitään kauppatapahtumaa keväällä. Pimeän kaupan iltoja on järjestetty yli kymmenen vuotta ja ne ovat olleet menestys minulla hoitolassa ja myös muissa kaupoissa.


Uutuustuotteet myös -20% Yhen illan jutussa! mm. Dynamic Skin Retinol Serum, nopeasti vaikuttava retinoliseerumi ikääntyvälle iholle.


Uusi tapahtuma

Yleensä Pimeän kaupan ilta on kevättalvella helmikuussa, kun koulujen hiihtolomat alkavat. Tänä vuonna sitä ei ollut ja olen ollut epätietoinen miten järjestelisin asiat, että omat asiakkaani saisivat edullisen ostospäivän. 
Vasta pari viikkoa sitten Kaupunkikeskusta ry antoi selkeät ohjeet tapahtumasta ja nyt keväällä 31.3. järjestetään Yhen illan juttu ja syksyllä 29.9. Pimeän kaupan ilta ja ilmeisesti näin on tarkoitus mennä useampi vuosi. En oikein ymmärrä tätä tapahtuman nimeä Yhen illan juttu, mutta ehkä sen tarkoitus on ärsyttää, niin ihmiset muistavat sen. 
Ei nimi tapahtumaa pahenna ja minä teen tapahtuman entiseen malliin. Verkkokaupassa tarjoukset ovat voimassa koko viikonlopun koodilla YIJ23 ja perjantaina 31.3. hoitola on auki ostoksilla kävijöitä varten kello 10.00-18.00. Kaikista normaalihintaisista tuotteista on -20% ja yli 100€ ostoksesta saa lahjaksi tuotepakkauksen. Tuota tuotepakkausta en vielä tiedä, koska kaikki myyntisopimukset maahantuojien kanssa tehdään viime tipassa. 
Myös kaikki tuotetilaukset jäävät viime tippaan näiden maahantuojien tiukan sopimusneuvottelujen takia ja aina tulee jännitysmomentti, ehtiikö kaikki tavara tulla minulle. Nyt pitkästä aikaa näyttää siltä, ettei mikään tuote ole loppu ja saan tavaraa niin paljon kuin tilaan. Teenkin suuret tilaukset jotta asiakkaat eivät joutuisi odottelemaan tuotteitaan. Kyllä nämä koronavuodet ovatkin kuormittaneet jatkuvien logistiikkaongelmien kanssa. Nyt vielä nämä Postin, AKT:n ja VR:n lakot jumittivat kuljetukset. Onneksi nyt tavara taas liikkuu.


Uutuustuotteetkin -20% 

Päätin, että nämä Dermalogican uutuudetkin eli Phyto Nature Oxygen Cream (144€-20%) hoitovoide ja Dynamic Skin Retinol Serum (98€-20%) seerumi ovat alennettuun hintaan. Ne ovat kivat ja tehokkaasti vaikuttavat tuotteet, joten haluan, että mahdollisimman monet pääsisivät niitä käyttämään.
Nyt myös aurinkosuojatuotteet kannattaa ostaa koko kesäksi ja kaikille perheenjäsenille. Mitään muuta tarjoustapahtumaa näistä aurinkotuotteista ei ole tiedossa. Moni on kysellyt Dynamic Skin Recovery SK50 (84€-20%) aurinkosuojallisesta päivävoiteesta, onko siitä tulossa tuplakokoa eli 100ml niin kuin viime kesänä. Valitettavasti ei ole tulossa ja se kerrottiin jo viime kesänä, että tuo iso pullo oli vain yhden kerran. 
iS Clinicalin kaikki aurinkosuojatuotteet ovat näitä tuplakokoja, jotka riittävät noin kolme kuukautta joka aamu käytettyinä. Siksi ne ovat käytössä edullisempia kuin monien muiden sarjojen aurinkosuojat ja niiden ominaisuudet ovat markkinoiden parhaat. Mikään ei ohita amerikkalaisten aurinkosuojatuotteiden laatua. 
Kuorintaa kannattaa lisätä kesäaikaan, koska uv-säteily lisää kuolleen solukon syntyä ja hilseilyä. Nyt olen itse aivan ihastunut iS Clinicalin Tri-Active Exfoliating Masque (119€-20%) kuorintavoiteeseen. Se on tehokas, mutta samalla hellävarainen ja sopii herkälle couperosa-ihollekin. Erityisesti kuiva ja ohentunut vanheneva iho hyötyy Tri-Active Exfoliating Masquen vaikutuksista. Se sisältää veriappelsiiniuutetta, joka sisältää C-vitamiinia ja se taas kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. Veriappelsiinin tuoksu on myös niin raikkaan ihana, että jo se motivoi kuorinnan käyttöön. 


⭐️Muista osallistua Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.1 kommentti:

  1. Anonyymi21:43

    Ehdottomasti aion käyttää tilaisuuden hyväkseni ja tilata vkonloppuna Phyto Nature Oxygen voidetta ja varmasti muutakin kivaa!

    VastaaPoista