torstai 2. maaliskuuta 2023

Kevätaurinko laukaisee pigmenttimuutokset

Voimakas keväinen aurinko saa melanosyyttisolut toimimaan ja pigmenttiläiskien syntyminen alkaa jo nyt. Siihen ei tarvita edes auringon paistetta, vaan pilviharsonkin läpi uv-säteily tavoittaa ihon ja pigmenttiläiskien ennaltaehkäisy pitää aloittaa heti.


Tähtitarjous Dermalogican PowerBright Overnight Cream yövoide on erinomainen pigmentin kirjavoittamalle iholle.


Aurinkosuoja on välttämätön

Aurinkosuojan käyttö on ihan välttämätöntä, jos omaa taipumuksen pigmenttiläiskiin. Melanosyyttisolujen toiminnan lähtiessä alkuun, sitä on vaikeaa enää pysäyttää ja ongelma seuraa läpi kesän. Ne, joilla oli viime kesänä pigmenttiläiskiä, kannattaa ennaltaehkäisy aloittaa jo nyt. Oletettavasti läiskät ovat vaalentuneet näkymättömiin talven aikana, mutta se ei tarkoita sitä, että ne pysyisivät näkymättömissä. 
Parasta olisi ottaa käyttöön päivävoide vähintään suojakertoimella 50. Dermalogicalla on kiinteyttävä Dynamic Skin Recovery SK50 (74€), joka imeytyy hyvin, mutta sisältää runsaasti vaikutusaineita ja se sopii erityisesti ohuelle ja kuivalle iholle estämään rypistymistä. 
iS Clinicalin viime kesän uutuudet Extreme Protect SK40 PerfecTint (101€) on myös hoitava päivävoide ja sitä on värillisenä ja värittömänä. Tämä suojavoide on erittäin tehokas ja siinä on myös fysikaalisia suoja-aineita, joten sen imeytyminen on hitaampaa. Kymmenessä minuutissa se on jo imeytynyt ja iho jää kiiltämättömäksi. Värisävyjä on kaksi Beige ja Bronze ja talvikalpealle iholle tuo Beige sopii hyvin. Huomioikaa myös, että Extreme Protect SK40 on tuplakoko eli 100g, joten se on kokoonsa nähden edullinen. 


Tähtitarjous PowerBright Overnight Cream

PowerBright Overnight Cream NYT 69€ (89€) yövoide on tarjouksessa vielä 6.3. asti. PowerBright -hoitolinja on tarkoitettu pigmenttiläiskien hoitoon ja tämä yövoide hajottaa melanosyyttisolujen kasautumista niin, että ihonväri pysyy tasaisena. 
PowerBright Overnight Cream sopii kaikille ihotyypeille ja se on erittäin hyvin imeytyvä ohut geeli. PowerBright -linjaa edeltävien tuotteiden yövoide oli hyvin suosittu ja tämä uudistunut versio on vielä huomattavasti parempi. 
Tämä yövoide on erinomainen pigmentin kirjavoittamalle iholle. Yli viisikymppisenä rusketus ei ole enää tasaista, vaan ihosta voi tulla hyvinkin läiskikäs ja kirjava, vaikka perinteisiä pigmenttiläiskiä ei olisikaan. Tätä kirjavuutta kannattaa ennaltaehkäistä jo tässä vaiheessa kevättä.
Tulehtuneet finnit jättävät yleensä tumman tai punoittavan jäljen varsinkin, jos niitä on puristeltu. Dermalogican Clear Start linjan Post-Breakout Fix (23€) on tehty ehkäisemään ja poistamaan tätä tummaa pigmenttikeräytymää. Tulehdus finnissä osuu samaan ihokerrokseen, missä melanosyyttisolut syntyvät ja niiden toiminta häiriintyy ja tämä näkyy tumman- tai punaisenruskeana jälkenä iholla.
Post-Breakout Fix myös tuhoaa bakteereita ja nopeuttaa finnin parantumista, mutta sen lisäksi se poistaa ja ennaltaehkäisee näitä tummia parantumisjälkiä. Tämä tuote käy ihan kaikenikäisille, joille finnejä syntyy, vaikka se onkin nuorisolinjassa.


⭐️Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection (arvo 197€) ja aikaa osallistua 6.3. asti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti