tiistai 7. maaliskuuta 2023

Tähtitarjouksia Naistenpäivän kunniaksi!

Naistenpäivä on keskiviikkona eli huomenna 8.3. ja sitä juhlistaakseni laitoin Tähtitarjouksia ihan kunnolla. Tarjoukset ovat voimassa 20.3. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.


Naistenpäivän kunniaksi Tähtitarjouksia on nyt runsaasti ja ne ovat voimassa 20.3. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.


Värillisiä tuotteita on saatavana useita eri sävyjä, mutta tuotteita on saatavilla rajoitettu erä. Ole siis nopea! Ellet ehdi heti hakea tuotteita hoitolasta, niin laita viestiä ja varaan ne, niin voit noutaa myöhemminkin. 


Torju auringon haittavaikutukset

Naistenpäivän Tähtitarjouksia suunnitellessani mielessäni oli jo aurinko, kesälomat ja matkailu. Nämä iS Clinicalin tuotteet ovat nyt huippuedullisia, koska voiteet ovat vieläpä tuplakokoja eli 100g. 
Dermalogican C-vitamiinituotteet korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa solutuhoa ja vähentävät auringon vanhentavaa vaikutusta. BioLumin-C Serum ja BioLumin-C Eye Serum sopivat kaikille ihotyypeille ja ne kirkastavat ihon sävyä talven jälkeen. BioLumin-C Eye Serum on monipuolisesti vaikuttava geeli, joka poistaa turvotusta ja tummuutta ja silottaa harvinaisen tehokkaasti kuivuudesta johtuvia juonteita. 
Special Cleansing Gel on Dermalogican suosituin puhdistustuote ja se käy kaikille ihotyypeille. Tämä pienempi koko 250ml on kätevämpi pitää matkoilla mukana, kuin puolen litran pulloa. Tämä on myös hyvä vierasvara mökille tai saunalle, jos kesävierailla ei ole omia hoitotuotteita mukana. Kotona sitä voi pitää kakkospuhdistuksena toisessa kylppärissä tai saunatiloissa. Special Cleansing Gel sopii hyvin myös nuorille. 
Dermalogican matkapakkauksen olen koonnut asiakkaiden toiveesta, ettei isoja kokoja tarvitsisi ottaa matkoille mukaan. Nämä tuotteet riittävät noin 2-3 viikon käyttöön. Pakkauksia ei ole montaa, joten tilaa heti omasi!
iS Clinicalin aurinkosuojatuotteet on panostus omaan terveyteesi. Hyvällä aurinkosuojalla vähennät ihosyövän mahdollisuutta minimiin. Extreme Protect SK30 on juuri tämän ajan hoitotuote. Se on ravitseva päivävoide kaikille ihotyypeille ja kuivalle rypistyneelle iholle se on tehokas elvyttäjä. Suojakerroin 30 riittää, kun ulkoilua aurinkoiseen aikaan on korkeintaan pari tuntia. Tämä sopii hyvin tähän vuodenaikaan, kun säteilyn voimakkuus on vähäisempää. 
Extreme Protect SK40 PerfectTint on ohuempi päivävoide, jota on saatavilla myös värillisenä. Vaaleampi beige sopii kaikille vaaleaihoisille ja bronze antaa päivettyneen vaikutelman ja sekin sopii vaalealle iholle. 
PerfecTint Powder SK40 on puuterimainen aurinkosuoja, jonka toivoisin olevan käytössä aivan kaikilla. Se on loistava tuote myös päivän mittaan lisäiltäväksi. Ohut puuteri häipyy iholla näkymättömiin, huokoset supistuvat ja iho hiukan tasoittuu. Tuote sopii erityisen hyvin myös miehille, jotka vierastavat kaikkea rasvaisuutta. 
PerfecTint Powder ei ole meikkituote, eikä siis perinteinen puuteri, vaan se on aivan uusi innovaatio helppoon auringolta suojautumiseen. Sen voi laittaa aamulla kaiken meikin päälle, eikä se tunnu yhtään paksulta. Päivän mittaan sitä on helppo lisäillä kovassakin helteessä. Ensin iho taputellaan kasvopaperilla kuivaksi hiestä ja sitten tupsautetaan sivellinpakkauksesta muutama veto tätä puuteria ja taas iho on siisti sekä tasainen. 


⭐️Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 sävy Cream (99€) ja aikaa osallistua 20.3. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Olen itse iloinen, että aloitin ajoissa auringolta suojautumisen ja olen huomannut, että aurinkosuoja tuotteissa on eroja.

    VastaaPoista