sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

Dermatude-kasvohoito vähentää ryppyjä ja turvotusta silmien ympäriltä

Tänä talvena asiakkaiden puheissa on eniten noussut esiin silmänympärykset ja niissä näkyvät vanhenemisen merkit. Monille ongelmia tuottaa silmätippojen kuivattava vaikutus ja ripsivärit, joita on vaikea poistaa.


Ohut silmänympärysiho kuivuu ja rypistyy herkästi. Tehokkain apu on Dermatude-hoito ja laadukas voide.


Ohut silmänympärysiho rasittuu helposti

Silmänympärysiholla on yksi ihosolukerros vähemmän kuin muualla kasvoilla ja siksi se on huomattavan herkkä. Vanhemmiten moni joutuu käyttämään kostuttavia silmätippoja useita kertoja päivässä tai muita lääketippoja, jotka valuvat myös silmien ympärille. Muutenkin kuiva silmänympärysiho kuivuu lisää näistä tipoista ja seurauksena on rypistyminen. 
Toinen rasite silmänympärysiholle on vedenkestävät ripsivärit, joita ei poisteta kunnolla. Kasvohoitoja tehdessäni poistan asiakkailta silmämeikin ja välillä tuntuu, että sitä saa suorastaan raastaa, kun sen puhdistaminen on niin vaikeaa. Aamuisin näen usein, että asiakkaalla on vielä edellisen päivän ripsivärit ja se on kyllä ripsien surma ja suuri rasite silmäluomille. 
Tähän asti on ollut vaikeaa tehdä mitään tehokasta hoitoa silmänympäryksille, joka auttaisi alueen kuivuuteen ja ryppyihin. Siksikin Dermatude-kasvohoito (177€ ja neljä kertaa 620€) on minulle ja asiakkaille niin mieleinen, koska sillä pystyy käsittelemään myös silmänympärykset.


Dermatude-kasvohoito poistaa turvotuksen

Nopein näkyvä vaikutus Dermatudessa on aineenvaihdunnan elpyminen ja turvotuksen poistuminen. Eniten turvotus näkyy juuri silmien ympärillä ja siihen Dermatude vaikuttaa jo ensimmäisellä hoitokerralla. 
Katsoin eilen eräällä kosmetologien verkkokauppasivulla videota mikroneulauksesta ja kauhistuin millaista jälkeä iholle tuli. Iho raastettiin aivan punaiseksi ja turvonneeksi, joka ei mitenkään voi olla hyväksi kenellekään. Sellaisen hoidon jälkeen ei pariin päivään viitsi ulos lähteä ja paraneeko iho edes siinä ajassa. Mahtoi tuo rassaaminen olla myös kivuliasta. 
En ikinä tekisi itselleni, enkä tarjoaisi asiakkaalle hoitoa, missä ihoa vahingoittamalla yritetään saada kiinteytymistä aikaan. Dermatude-kasvohoidon jälkeen voi tehdä meikin ja lähteä suoraan töihin, jos niin haluaa, eikä iho punoita tai ole ärtynyt. 
Hyvällä silmänympärysvoiteella on suuri merkitys kuivuudesta johtuville rypyille. Tähtitarjouksena oleva Dermalogican BioLumin-C Eye Serum NYT 55€ (74€) on hyvin kosteuttava ja turvotukseen se on hoitolani tehokkain silmänympärysvoide. 
Kevään ja kesän juhlia varten Dermatude-hoitosarja kannattaa aloittaa nyt. Hoito on parasta tehdä 1-3 viikon välein ja nyt hoitosarjan ehtii vielä tehdä ylioppilasjuhlia varten.⭐️Osallistu myös Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (arvo 99€) ja aikaa osallistua 20.3. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi12:47

    Joku toi julki kuvia itsestään sen jälkeen, kun laskeutuneita silmäluomia oli "hoidettu" laserilla. Se räikeä punaisuus ja turvotus vielä usean päivän jälkeen. Tuskin ne luomet olivat yhtään kohonneet tääalsien käsittelyn jälkeen. Eikä maksanut kuulemma kuin 400 euroa.

    Dermatuden jälkeen ei todellakaan tarvitse piiloutua nuolemaan haavojaan. Kasvot ovat näyttäytymiskunnossa heti.

    Leena

    VastaaPoista