sunnuntai 23. heinäkuuta 2023

24/7 juhlapäivän tarjoukset!

Tämä Postin vetämä kotimaisten verkkokauppojen juhlapäivä tuli aika vauhdikkaasti vetäistyä tähän väliin, kun olen juuri lähdössä lomailemaan. Halusin kuitenkin osallistua tapahtumaan, koska toivon kotimaisille verkkokaupoille menestystä.


Juhlatarjoukset voimassa vain tänään su 23. - ma 24.7.


Näitä tarvitaan nyt

Tarjoukset ovat voimassa nyt pari päivää eli su-ma 23.-24.7. ja ehdin postittaa verkkopaketit vielä tiistaina ennen lomamatkani alkua. En tietenkään voi jättää hoitolaa ilman, että asiat rullaavat koko ajan ja siksi tuo maanantai onkin varattu siihen, että teen juoksevat työt pois. Kasvohoitoasiakkaita minulla ei enää maanantaina ole, joten ehdin tehdä postitukset ihan rauhassa. 
Laitoin tarjoukseen ne tuotteet, joita ajattelin nyt tarvittavan eniten. Näin loppukesästä lähes kaikilla on iho kirjava ja pigmenttiläiskiä tasoittava seerumi PowerBright Dark Spot Serum NYT 89€ (105€) on nyt tarpeellinen kaikille. 
PowerBright Dark Spot Serum on hyvä valinta niillekin, joilla ei ole varsinaisesti pigmenttiläiskiä, vaan iho on muuten samea ja kirjava kesän jäljiltä. Erittäin hyvä pari PowerBright Dark Spot Serumille on C-vitamiiniseerumi BioLumin-C Serum. Toinen käytetään aamulla ja toinen illalla, niin uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta korjataan C-vitamiinilla ja pigmenttiseerumi tasoittaa ja heleyttää ihon värin.
Skin Smoothing Cream 150ml NYT 89€ (108€) on siis uusi jättikoko, joka jo kertaalleen myytiin Suomesta loppuunkin. Skin Smoothing Cream on ns. perusvoide, joka käy aivan kaikille. Sen kosteuttavat ja ihon omaa suojakerrosta parantavat vaikutusaineet ovat tarpeellisia aivan kaikille. Skin Smoothing Cream ei ole liian täyteläinen, vaikka vielä tulisi hellekausikin, mutta voide toimii läpi talvenkin. 
Youngbloodin uudistunut silmänympärysvoide Eye Impact Revitalizing Eye Treatment NYT 59€ (78€) on koostumukseltaan tehokkaampi, mutta myös pakkaus on muuttunut. Tämä YB:n Eye Impact on tähänkin asti ollut suosikkini, koska se poistaa niin hyvin turvotusta. Voiteesta jää ihana viileä tunne, joka myös rauhoittaa kuivuudesta johtuvaa kutinaa tai ärsytystä. Koostumukseltaan Eye Impact on keskitäyteläinen ja se sopii kaikenikäisille. Nyt se on pakattu pieneen purkkiin, mistä sitä voi ottaa spaattelilla. 

Näissä tarjoustuotteissa pätee sama sääntö kuin ennenkin eli ne voi hakea myös hoitolasta. Laita vain viesti, mitkä tuotteet haluat ja koska ne hakisit. Nyt on tosin sellainen tilanne, että olen lomalla 6.8. asti ja kauneushoitola on suljettu. Voit siis noutaa tuotteet vasta 7.8. jälkeen, mutta viestiä voi laittaa heti, koska tekstarit ja sähköpostit hoidan lomallakin. 

Kaupanpäälle näihin juhlatarjouksiin saat tarpeellisen Dermalogican kolmen pikkukoon viikonloppupaketin: Special Cleansing Gel, Dynamic Skin Recovery SK50 ja BioLumin-C Gel Moisturizer. Tuotteet riittävät 3-5 päivää ja niiden arvo on 32€.


Lomailu mielessä

Jään lomalle nyt maanantaina ja tiistaina lähden virkistämään mieltäni Varsovan sotahistoriakohteisiin. Palaan työhön maanantaina 7.8. mutta vastaan kyllä lomallani tekstiviesteihin ja sähköposteihin. 
En ole moneen vuoteen ollut lomalla kahta viikkoa peräjälkeen ja se suorastaan jännittää. Eniten odotan tätä viikon matkaa Varsovaan, kun pääsen harrastukseni pariin. Olen käynyt Varsovassa parikin kertaa ja tyypilliset museokohteet olen jo käynyt, mutta niissäkin on pari sellaista, joihin haluan uudestaan.
Joillekin nämä lomaelämykseni olisivat aika masentavia, mutta itse nautin, kun voi uppoutua harrastukseeni. 
Puolahan on täynnä keskitysleirejä ja sotahistoriakohteita ja Varsovan lähelläkin on useampi museoitu keskitysleiri. Alle parin tunnin matkan päässä on Treblinka ja Majdanek -keskitysleirit, joissa tuhottiin yhteensä puolitoista miljoonaa juutalaista, mutta niiden museot eivät ole kovinkaan tunnettuja. 
Tämä harrastukseeni uppoutuminen, taidemuseot, hyvä ruoka ja leppoisa elämä on hyvä tapa viettää lomaa.



Huom. nämä Tähtitarjoukset myös ma 24.7. asti:


⭐️ Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti