sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Aurinkosuojapuuteri pitäisi kuulua jokaisen kesävarustukseen!

Alkuun muistutus, että Aurinkoale on viimeistä päivää tänään sunnuntaina 16.7.23!


iS Clinicalin aurinkosuojapuuteri PerfecTint Powder SK40 on helpoin tapa suojata ihoaan uv-säteilyltä pitkin päivää.


Voisin jopa sanoa, että iS Clinicalin puuterimainen aurinkosuojatuote PerfecTint Powder SK40 NYT 79€ (99€) pitäisi olla jokaisen lääkekaapissa. Uv-säteily on niin suuri terveysriski, että aurinkosuojatuotteet ovat ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa.


Aurinkosuojapuuteri on näkymätön tehosuoja!

Tämä iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 on aivan erityinen innovaatio ja sen myötä auringolta suojautuminen on edennyt taas yhden askeleen parempaan suuntaan. PerfecTint Powder SK40 on hyvin miellyttävä käyttää, koska se ei tunnu miltään, eikä se näytä miltään ja sitä on helppo lisätä pitkin päivää. 
Se on suorastaan pölymäisen ohut puuteri, joka siistii ihon, supistaa huokoset ja tekee ihosta mattapintaisen. 
PerfecTint Powder SK40 ei ole meikkipuuteri, vaikka se siltä ehkä kuulostaakin. Sitä voivat käyttää kaikki ja se jättää täysin luonnollisen ihon pinnan. PerfectTint Powder SK40 levitetään suoraan pakkauksessa olevasta siveltimestä kasvoille kosteusvoiteen päälle joka aamu. Sitä on helppo sipaista myös silmäluomille, jotka usein jäävät suojaamatta. Silloin, kun käytetään meikkiä, tämä aurinkosuojapuuteri levitetään viimeisenä muun meikin päälle.
Kannattaa muistaa suojata hyvin myös korvalehdet, niska ja kaula. Itselläni on lähes aina hiukset ponihännällä, joten niskaa ei suojaa edes hiukset. Pariin kertaan olenkin kokenut, että täysin suojaamaton niska punoittaa jo vartissa.


Aurinkosuojapuuteria on helppo lisätä

Aurinkosuojatuotetta pitää aina lisätä, jos on koko päivän ulkona. Mitä enemmän hikoilee ja aurinkosuojatuote valuu pois sitä useammin suojaa pitää lisätä. Sanoisin, että keskimäärin 3-5 tunnin välein olisi hyvä lisätä aurinkosuojaa.
Aurinkosuojapuuteri on helpoin tuote tähän lisäämiseen. Hiki taputellaan kasvopaperilla pois niin, että ihosta tulee täysin kuiva. Taputteluun käy kyllä vessapaperikin ellei muuta ole käytettävissä. Sitten vain levitetään uusi kerros PerfecTint Powder SK40 suojaa koko kasvoille. Tätä lisäystä voi tehdä useamman kerran päivässä, jos aurinko on hyvin voimakasta. 
PerfecTint Powder SK40 on pieni ja kevyt pitää mukana ja paljon kätevämpi kuin joku voidepurkki. Samalla tuo lisäys siistii ihon ja poistaa kiiltävyyden ja hikoilun jäljet.
Värisävyjä on nyt neljä eli Ivory, Cream, Beige ja Bronze. Ivory on hyvin vaalea ja läpikuultava. Näin kesällä, kun iho on saanut jo hiukan väriä, vaaleallekin iholle sävy Cream on sopiva ja sävyssä Beige on hiukan punoittelua neutralisoivaa väriä. Muuten sävyt Cream ja Beige ovat lähes samanlaisia. Sävy Bronze korostaa rusketusta ja se sopii tummatukkaisille, joilla on tummempi ihonväri. Kuitenkaan Bronze ei ole liian tumma, jos vaaleahiuksinen on hyvin ruskettunut ja haluaa korostaa päivetyksen syvyyttä.
Nuo värisävyt ovat hyvin läpikuultavia ja olen itsekin käyttänyt tuota tumminta Bronze sävyä, vaikka olen vitivalkoinen ihonväriltäni. Silloin, kun haluaa näyttää ruskettuneelta, Bronze sopii kenelle tahansa.



Tähtitarjoukset 24.7. asti:


⭐️ Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti