maanantai 10. heinäkuuta 2023

Uutuus Porescreen SK40

Dermalogicalle tuli vielä yksi uutuustuote, joka korvaa aikaisempaa Hydrablur Primer -pohjustusainetta. Porescreen SK40 (62€) on aurinkovoide, joka samalla kaunistaa ja tasoittaa ihon pintaa.


Dermalogican uusi aurinkosuojatuote Porescreen SK40 häivyttää ihohuokosia ja tekee ihosta säteilevän.


Suojaavaa kaunistusta

Moni asiakas ja myös minä itse on kaivannut tuota myynnistä poistunutta Hydrablur Primeria, joka siisti ihonpinnan käsittämättömän hyvin. Nyt uusi Porescreen SK40 on yksi tuote, mutta sillä on monta vaikutusta. Rasvoittuvalle ja sekaiholle se sopii päivävoiteeksi, joka vähentää talineritystä, estää kiiltämistä ja supistaa huokosia. Samalla voide on kaunistava ja siinä on häivähdys värisävyä. Tämä sävy on todellakin häivähdys tai sävähdys, joka tasoittaa ihon väriä ja peittää epätasaisuutta hiukkasen. Samalla voiteessa on aurinkosuojakerroin 40.
Porescreen SK40 sopii kaikille ihotyypeille ja myös kuivalla, vanhenevalla iholla se toimii hyvin. Kuivalla iholla sen alla kannattaa käyttää seerumi tai ohut kosteusvoide. Olen itse ehtinyt kokeilla sitä ensin BioLumin-C Serumin (30ml 98€ ja 59ml 148€) päällä ja siihen Porescreen SK40 levittyi oikein hyvin. Toisen kerran laitoin sen päälle Phyto Nature Oxygen Cream NYT 114€ (norm.144€) hoitovoiteen ja sekin yhdistelmä toimi. 
Porescreen SK40 on 100% fysikaalinen aurinkosuoja ja suoja-aineena on sinkkioksidi. Sinkkioksidi on paras aurinkosuoja ja ihotautilääkärit sanovat, ettei sille allergisoidu kukaan. Porescreen SK40 sopii siis äärimmäisen herkällekin iholle. 
Sinkkioksidi on aikaisemmin helposti jättänyt valkoisen ihon pinnan, mutta tässä uutuustuotteessa sellaista ei enää ole. Porescreen SK40 imeytyy todella hyvin ja pitää ihon koko päivän siistinä ja sileänä.


Tuotteita tulee ja menee

Aika usein asiakkaat kommentoivat, että miten näitä uutuuksia voi koko ajan tulla. Itse en koe, että tuotteita tulisi koko ajan tai jotenkin turhan takia. Kaikki tuotteet tulevat tarpeeseen ja tuotekehittelyn tahti on kosmetiikassa aina vaan kiristyvä. Koen tällä hetkellä, että on siirrytty niin sanotusti kolmannen sukupolven hoitotuotteisiin ja tuotekehitys on mennyt pitkän harppauksen eteenpäin. 
Esimerkiksi hoitovoiteiden koostumus on muuttunut aina vaan kevyemmäksi. Vielä pari vuotta sitten en osannut kuvitella, että Phyto Nature Oxygen Creamin kaltainen lähes maitomainen voide voisi olla niin paljon vaikutusaineita sisältävä, kuin se nyt on. Samoin tämä uusi Porescreen SK40 on askel eteenpäin fysikaalisissa aurinkovoiteissa, koska se levittyy niin hyvin. 
Aina joitain tuotteita jää pois, jottei repertuaari leviäisi äärimmäisyyksiin ja nyt pois jää Renewal Lip Complex
Varmaankin huulien hoitoon Dermalogicalta on jotain uutta tulossa, koska nämä vanhat jäävät pois, mutta vielä ei ole kerrottu, mitä tuleman pitää.





⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi14:21

    Hienoa, kun on näitä suojakertoimellisia tuotteita monenlaisia.
    Valistuneimmat niitä käyttävätkin.
    Aurinkosuojavoiteitahan syytetään somessa ties mistä "myrkyllisyydestä" ja ihosyövän aiheuttamisesta. Seurasin hiljan keskustelua, jossa oli sivutolkulla disinformaatioon perustuvaa uhoa suojatuotteita vastaan. Originellein näkemys oli, että "ihmisen iho on tottunut miljoonia vuosia säteisiin".
    Lisäksi kiihkeästi vastustettiin sitä, että suojaa käytettäisiin, jotta iho ei niin vanhenisi. MItä väliä rypyillä ja kirjavuudella, kun on saanut lasketella Alpeilla ilman aurinkovoidetta? (!)
    Eilisessä Hesarissa oli asiallinen juttu, jossa ihotautilääkäri esitti näkemyksensä tuotteiden puolesta..
    Onneksi itselläni on niin vahva taipumus saada aurinkoihottuma kaulalle ja dekolteelle, että minun on aivan pakko suojata ihoni jo varhain keväällä.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Anonyymi21:45

    Latvian Stoccalla näin monta entistä Dermalocigan suosikkiani alessa. Varmaan siis poistumassa olevia tuotteita. Oli hoitotassuja ja sitä age smart sarjan seerumia ja phyto replish (?) öljyseerumia. Vähän oli haikeaa, mutta sitten aattelin, että mitä uutuuksia onkaan viime aikoina tullut! T.helsingin anna

    VastaaPoista