perjantai 28. heinäkuuta 2023

Tehosta kotihoitoa puhdistustuotteita vaihtelemalla

Puhdistustuotteita kannattaa vaihdella tilanteen mukaan, koska iho ei aina tarvitse saman tehoista puhdistusta. Puhdistuksen tarvetta säätelee vuodenaika, hormonitoiminta ja ulkoiset olosuhteet, esimerkiksi likainen työ.


Iho tarvitsee erilaisia puhdistustuotteita tilanteen, vuodenajan ja ihotyypin mukaan. 


Tuotevaihtelut motivoivat hoitamaan

Olen aina ollut hyvin laiska hoitamaan itseäni, niin kuin kai olen kaikessa muussakin hommassa. :) Koen saavani lisämotivaatiota siitä, kun voin valita eri hoitotuotteita eri päivinä. Nimenomaan puhdistuksen kohdalla ihon tarpeet muuttuvat päivittäin. 
Näin kesällä hikoilu tuottaa omat haasteensa ihonhoitoon ja moni tarvitsee tehokkaampaa puhdistustuotetta, jottei iho alkaisi rasvoittumaan ja kukkimaan. Toisaalta iäkäs pintakuiva iho kuivuu vaan lisää kovasta hikoilusta, joten silloin taas tarvitaan hellävaraisempaa puhdistusta. 
Päivittäinen tekeminen ja työ säätelee eniten puhdistuksen tarvetta. Itse ainakin koen tarvitsevani työpäivän jälkeen putsariin paljon enemmän ytyä kuin viikonloppuna, jonka vietän lukien. Työpäivän aikana kasvoni ovat hiestä märät moneen kertaan ja hikoilun myötä meikkivoide pääsee imeytymään syvemmälle. Päivän mittaan puran likaisia ja pölyisiä pahvilaatikoita, kun tuotekuormia tulee lähes päivittäin. Tuohon hikiseen ihoon pölisevä pahvimuru kiinnittyy oikein kunnolla. 
Sitten illalla onkin iholla jo hiukan paksumpi töhnäkerros kuin aamulla töihin lähtiessä. Siksi yleensä suosin kaksoispuhdistusta ja käytän kuorintaa kesäisin melkein joka päivä.


Käytä uudistavia puhdistustuotteita useammin

Näen hoitolani myyntiraporteista miten vähän ihon puhdistukseen panostetaan. Lähes kaikkia voiteita ostetaan enemmän kuin yhtäkään puhdistustuotetta. Suhde on se, että myyn 4-5 voidetta yhtä puhdistustuotetta kohden. 
Tämä ei ole hyvä suhdeluku, vaan puhdistusaineita pitäisi käyttää huomattavasti monipuolisemmin. Vastuu tästä asiasta on minulla ja nyt kiinnitän puhdistusohjeisiin huomiota entistä enemmän. 
Dermalogican Daily Glycolic Cleanser (40€/64€) on puhdistustuote, jota jokainen voisi käyttää 2-3 kertaa viikossa. Jatkuvaan käyttöön se sopii hilseilevälle vanhenevalle iholle tai rasvaisuuteen taipuvaiselle sekaiholle. 
Daily Glycolic Cleanser uudistaa ihoa kevyesti glykolipitoisuuden avulla. Uudistaminen tarkoittaa kevyttä kuorimista, jolloin vanha ihosolukko irtoaa ja uudet hehkeät ihosolut pääsevät pintaan. Daily Glycolic Cleanser on hyvä yhdistelmä uuden Micellar Prebiotic PreCleansen (52€) kanssa ja tätä yhdistelmää voi käyttää vaikka päivittäin. Micellar Prebiotic PreCleanse kompensoi glykolipuhdistuksen liian kuorivan vaikutuksen ja ne käyvät yhdessä talven pakkasillakin. 
iS Clinicalin uusinta Cleansing Complex Polishia (63€) kannattaa käyttää kaksoispuhdistuksen toisesssa vaiheessa 2-3 kertaa viikossa, koska se on mieto ja nopea kuorinta. Se on myös käytössä edullinen, koska se on niin älyttömän riittoisa. 
Ne ketkä haluavat käyttää vain yhtä puhdistusainetta kerralla voisivat kokeilla Dermalogican uutta Oil To Foam Total Cleanseria (63€), joka puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta. Sillä lähtee paksukin silmämeikki hyvin pois. Sekin on hyvin riittoisaa ja aluksi tuleekin helposti otettua liikaa, joten huomioikaa, ettette tuhlaa sitä turhaan. 





⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 7.8. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti