tiistai 11. heinäkuuta 2023

Tähtitarjoukset 11.-24.7.


Nämä Tähtitarjoukset ovat voimassa 24.7.23 saakka.

Kevyt nestemäinen meikkivoide

Vihdoinkin Youngbloodille tuli täydennystä meikkisävyihin ja nestemäisestä Liquid Mineral Foundation meikkivoiteesta on saatavilla sävyt Pebble, Sun Kissed ja Capri
Kaikki Youngbloodin tuotteet sisältävät vain mineraalipigmenttejä, jotka eivät tuki ihohuokosia, eivätkä kuivata tai korosta hilseilyä. Meikkituotteet ovat Suomen Allergia-, iho- ja astmaliiton suosittelemia ja ne sopivat äärimmäisenkin herkälle iholle. 
Liquid Mineral Foundation on hyvin ohut ja luonnollisen pinnan jättävä meikkivoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tämä meikkivoide on hyvin levittyvä, eikä jätä rajoja hiusrajaan tai kaulaan. Pumppupullosta kannattaa ottaa pieni määrä kerrallaan, koska voide on erittäin helposti levittyvä ja riittoisa. 
Värisävyistä Pebble on hyvin vaalea ja näin kesällä se sopii, kun halutaan korostaa ihon vaaleutta ja heleyttä. Sun Kissed on näin kesällä sopiva lähes kaikille ihonsävyille ja se hukkuu hyvin ihon omaan väritykseen. Sävy Capri on paras, kun halutaan korostaa päivetystä. 
Meikkivoide on tärkeä aine myös ihonhoidollisesti. Meikkivoide suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta ja sitoo ihon omaa kosteutta. Yleensä ihmisillä, jotka käyttävät päivittäin meikkivoidetta, iho on paremmassa kunnossa kuin meikkaamattomalla. Meikkivoidetta valitessa kannattaa muistaa tämä hoitava vaikutus ja Youngbloodin meikit ovat maailman huippua laadultaan.


Virkistystä kesäiholle

Se kuka on keksinyt hoitosuihkeet, tarvitsisi minun mielestäni Nobelin palkinnon. Hoitosuihkeet ovat helppo tapa lisätä ihon hyvinvointia ja helteellä ne energisoivat koko ihmisen.
Olen itse hoitosuihkeiden suurkuluttaja ja varsinkin kesällä käytän niitä pitkin päivää. Tämä Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mist on suosikkini sen silottavan vaikutuksen takia. Hyaluronic Ceramide Mist täyttää kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä ceramideilla ja iho näyttää tasaiselta ja sileältä. 
Talvella Hyaluronic Ceramide Mistin kosteuttava vaikutus tuntui hyvältä, jos iho alkoi päivän mittaan kiristämään kuivattavan sisäilman vuoksi. Näin kesähelteellä Hyaluronic Ceramide Mist tuntuu taivaalliselta, jos sumuttaa sitä jääkaappikylmänä kasvoilleen. 
Nykyään inhoan hellepäiviä ja kuumalla säällä yli kymmentuntiset työpäivät alkavat ottaa voimille. Olen suggeroinut itseni siihen, että kylmä hoitosuihkesumu on koko kehon energiapiikki ja saan siitä lisävirtaa. Tämä hoitosuihke on myös ihana kosteuttaja ja viilentäjä olkapäille, selkään ja käsivarsiin. Talvella sumutan Hyaluronic Ceramide Mistiä selkään ja sääriin, koska se on nopea tapa kosteuttaa nämä kutisevan kuivat kehon osat. 
Alunperin hoitosuihkeet tehtiin korvaamaan kasvovedet ja Hyaluronic Ceramide Mistin vakituinen käyttökohta on aina pesun jälkeen, ennen kuin laitetaan muita voiteita. Suosittelen, että otatte Hyaluronic Ceramide Mistin ympärivuorokautiseen käyttöön ja koko kropalle, niin saatte suihkeesta kaiken tehon irti. 


⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.

Tänään 11.7.23 arvonnassa voitti Sari Ristola, joka oli kommentoinut Instagramissa. Sarille on laitettu viestiä. Paljon onnea!



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti