keskiviikko 12. heinäkuuta 2023

Nyt alkaa Aurinkoale!

Päätin, että kaikkien on saatava hyvät aurinkosuojat näin Suomen kesäloma-ajan parhaaseen aurinkoaikaan. Siksi tein suojatuotteista ale-tapahtuman ja otin mukaan myös muita hoitotuotteita, joita kannattaa käyttää kesällä.


Aurinkoale ke-su 12.–16.7.


Tämä ale on nyt hiukan pidempi, jotta lomafiilikseenkin uponneet ehtivät mukaan. Aurinkoale on ke-su 12.–16.7. eli verkkokaupan ale-osasto sulkeutuu su 16.7. klo 24.00. Jos haluat hakea tuotteet hoitolasta ja et ehdi nyt loppuviikosta, niin laita viestillä, mitä haluat ja koska tulet hakemaan.

Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi iS Clinicalin pakkauksen, jossa on viiden päivän tehohoitokuuri kaikille ihotyypeille. Arvo 62€. (Sis. Active Peel System -hoitolappuparin, GeneXC- ja Super Seerumin (3,5 ml), Extreme Protect SK30 päivävoiteen (5 g) sekä Reparative Moisture Emulsion- ja Cleansing Complex Polish -näytepussit + kasvosienet.

Huomioikaa, että olen lomalla 22.7.–6.8. välisen ajan eli ellette ehdi hakemaan ale-tuotteita 21.7. mennessä, ne odottavat sinua 7.8. jälkeen.

Seuraava tarjoustapahtuma on 29.9. oleva Pimeän kaupan ilta, mutta sitä en pysty vielä varmaksi lupaamaan. Sitä ennen ei aurinkosuojallisia tuotteita ole tarjouksessa, joten ne pitää ostaa nyt. Kaikissa tuotteissa on jäljellä paljon käyttöaikaa ja niitä voi käyttää vielä ensi kesänäkin. Minullahan ei ole koskaan mitään hyllyyn lojumaan jääneitä myyntituotteita, vaan suurin osa ehtii hoitolan hyllyssä olemaan vain 1-3 viikkoa. Tämä on aivan poikkeuksellinen tuotteiden kiertonopeus ja se on suuri etu asiakkaalle, kun tuote ei ole jo ostohetkenä hyllyssä seissyt.


Suositeltavia aurinkosuojatuotteita!

Muistakaa, että amerikkalaiset aurinkosuojatuotteet ovat maailman parhaita. Amerikan lain mukaan aurinkosuojalliset tuotteet täyttävät samat vaatimukset kuin lääkeaineet, joten niiden vaikutus ja teho on takuuvarma. Esimerkiksi viidenkympin suojalla oleva voide pysyy viisikymppisenä useita tunteja. Joissain muissa sarjoissa viidenkympin suojalla oleva tuote putoaa kolmeenkymppiin heti, kun se joutuu tekemisiin ihon rasvan, hien ja hapen kanssa. 
Suosituimmat niin sanotut ”perussuojavoiteet” lomailijalle, joka on lähes koko päivän ulkona puuhailemassa, ovat Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 50ml NYT 69€ (norm.84€) ja 100ml NYT 119€ (norm.138€) sekä iS Clinicalin Eclipse SK50 NYT 49€ (norm.59€), jota on värittömänä ja värillisenä. 
Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 on samalla vanhenevan ihon hoitava päivävoide, eikä sen alle tarvitse välttämättä laittaa mitään. Se sopii hyvin myös silottavaksi meikinalusvoiteeksi ja myös SkinPerfect Primerin SK30 NYT 48€ (58€) alle. Suositeltavaa tietenkin on, että kaikkien hoitovoiteiden alle laitetaan seerumi, joka tehostaa ihonhoitoa. Dynamic Skin Recovery SK50 sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin kuivalle ja ohuelle iholle. Kaikki yli 25-vuotiaat voivat tätä tuotetta käyttää.
iS Clinicalin Eclipse SK50 on toinen ”perusvoide” ulkoilevalle ihmiselle. Se eroaa siinä Dynamic Skin Recoverysta, että siinä ei ole elvyttäviä ja kiinteyttäviä vaikutusaineita. Eclipse SK50 on ohut kosteuttava päivävoide ja senkin voi laittaa suoraan puhtaalle iholle ja keveytensä vuoksi se toimii myös rasvoittuvalla ja sekaiholla. 
Eclipse SK50 beige on värillinen versio samasta voiteesta ja tämä onkin nykyisin suositumpi kuin tuo väritön. Tässä voiteessa ei ole varsinaista väripigmenttiä, vaan siinä on mineraalipigmentti, joka tasoittaa ihon väriä ja hiukan neutralisoi ihon kirjavuutta tai punoitusta. Myös miehet pitävät tästä Eclipse SK50 beigestä, koska se tuo iholle tasaisuutta, mutta ei näytä meikiltä. 
Nämä kaksi Dermalogican ja iS Clinicalin tuotetta sopivat päivävoiteeksi läpi vuoden vähentäen ihon saamaa kokonaissäteilyn määrää. 


Kesäajan hoitotuotteet yöksi

Otin Aurinkoaleen mukaan myös muutamia hoitotuotteita, joista on erityisen suuri hyöty kesäaikana. Tämän hetken suursuosikkini on iS Clinicalin Active Peel System NYT 89€ (109€), jota ilman olisin ihan rupsahtanut. Active Peel System on kuoriva ja uudistava vaikutukseltaan ja sen avulla iho pysyy kirkkaana ja tasaisen värisenä. Se supistaa myös huokoset ja pitää ihon sileänä ja napakan tuntuisena. Active Peel System hoitolapuista hyötyvät lähes kaikki ihotyypit ja se on ammattitason tehohoito kotikäyttöön.
Dermalogican BioLumin-C linja on tehty korjaamaan uv-säteilyn haittavaikutuksia. Tuotelinjassa on kolme tuotetta BioLumin-C Eye Serum NYT 59€ (73€) silmänympärysgeeli, joka on myös tämän hetken suosikkini. Se vaikuttaa monipuolisesti eli kosteuttavasti, silottavasti, vähentää tummuutta sekä turvotusta. 
BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 59€ (72€) hoitovoide käy yö- ja päivävoiteena kaikille ihotyypeille. BioLumin-C Gel Moisturizer on ohut ja hyvin imeytyvä, eikä helteisinäkään öinä tee tahmeaa tunnetta. Tämä voide on hyvä pari yöksi, valitset sitten minkä tahansa suojallisen voiteen päiväksi. Jos käytät SkinPerfect Primeria SK30 suojavoiteena, tämä BioLumin-C Gel Moisturizer on hyvä voide sen alle. 
BioLumin-C hoitolinjan kesätarjous on BioLumin-C Serum pakkaus NYT 88€ (arvo 151€), joka sisältää normaalikokoisen C-vitamiiniseerumin (30ml) ja matkakoot BioLumin -hoitovoiteesta sekä silmänympärysvoiteesta. 
C-vitamiini on tehokkain antioksidantti, joka pystyy korjaamaan uv-säteilyn haittavaikutuksia vielä jälkikäteenkin. Tutkimusten mukaan vielä noin 3kk auringon jälkeen C-vitamiini pystyy korjaamaan säteilyn aiheuttamia soluvaurioita. Tämä BioLumin-C Serum onkin hoitolani suosituin seerumi kesäaikaan.




Huomaa myös uudet Tähtitarjoukset 24.7. asti:


⭐️ Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti