sunnuntai 30. heinäkuuta 2023

Tulta ja jäätä ihonhoitoon

Nyt Tähtitarjouksina on poikkeuksellisesti kaksi erilaista kasvohoitoa kotihoitotuotteineen sekä ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointeja. Iho tarvitsee ehdottomasti kasvohoidon kesän rasitusten jäljiltä ja nämä Tähtitarjous-kasvohoidot sopivat kaikille.


Fire&Ice -kasvohoito on erinomainen ns. ryppyhoito ja sillä saa nuorekkaan ja hehkeän ihon jo yhdellä hoitokerralla.


iS Clinicalin kulttihoito

Fire&Ice -kasvohoito & iS Clinicalin Environmental Protection Collection NYT 210€ (295€) on erinomainen tehohoito vähentämään uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta. iS Clinicalin Fire&Ice -kasvohoito on Amerikassa hyvin suosittu ja Hollywood-tähdet vannovat sen nimeen. 
Monissa naistenlehdissä ainakin Kaliforniassa mainitaan tämä Fire&Ice -kasvohoito, kun puhutaan maailmantähtien ihonhoidosta. Fire&Ice kasvohoito onkin erinomainen ns. ryppyhoito ja sillä saa nuorekkaan ja hehkeän ihon jo yhdellä hoitokerralla. Teen Fire&Ice -kasvohoitoa eniten näin kesän jälkeen ja myöhään syksyllä. Mikään talviajan hoito se ei ole, koska Suomen ilmastossa kaivataan niin runsasta kosteutusta talvella.
Tähän vuodenaikaan Fire&Ice -kasvohoidon tulokset ovat parhaimmillaan, koska se tasoittaa ihon värin, vaalentaa pigmenttiläiskät, puhdistaa huokoset ja silottaa rypyt sekä parantaa ihon kimmoisuutta. Epäpuhtauksiin ja rasvaisuuteen Fire&Ice -kasvohoito on paras valinta. 
Yli nelikymppinen, joka harmittelee vanhoja aknearpia, kiiltävää ja epäpuhdasta ihoa tai suuria ihohuokosia, saa erittäin hyvän avun Fire&Ice -kasvohoidosta. Samalla kertaa iho puhdistuu, mutta myös vanhenemismerkit vähenevät. 
Tulos on siksikin hyvä, että hoitoa jatketaan kotona siihen kuuluvalla Environmental Protection Collection -pakkauksella. Pakkauksen sisältö: Cleansing Complex (60ml), C Eye Serum (5ml), Super Serum (5ml), GeneXC Serum (5ml) ja norm.kokoinen Extreme Protect SK40 (100g).


Fire&Ice kasvohoito on happohoito

iS Clinicalin Fire&Ice -kasvohoidon vaikutus perustuu happoihin. Käytän lähes kaikissa kasvohoidoissa erilaisia happoja eri vahvuuksina ja juuri nämä hapot ovat mullistaneet kasvohoitojen vaikutukset. Kosmetologiassa puhutaan myös pelkistä happohoidoista, joiden vaikutus perustuu juuri eriasteisiin happoihin. Nämä happohoidot ovat aina ihoa nuorentavia ja niillä korjataan vanhenemisen merkkejä.
Fire&Ice kasvohoito on juuri tällainen happohoito, jonka teho perustuu aluksi käytettävään kuorinta-aineeseen, jossa on korkea pitoisuus hedelmähappoja. Tämä on tuo hoidon fire eli ”tulivaihe”, koska kuollutta solukkoa sulattava hedelmähappo tuntuu kihelmöivältä ja kuumottelevalta. 
Kuorinnan vaikutusaika on 3-10 minuuttia ihotyypistä riippuen. Sanoisin, että tuo tulisuus on hiukan liioiteltua, vaan enemmän tuntuu pistely ja lämmön tunne. 
Kuorintavaihe neutralisoidaan ja sen jälkeen tehdään lyhyt, mutta hyvin rentouttava akupaineluhieronta. Lopuksi laitetaan vaikuttamaan viilentävä naamio, joka on superkosteuttava. Naamion kosteuttavat ja silottavat vaikutusaineet pääsevät imeytymään tehokkaasti hyvin kuoritulle iholle. 
Hoitoon menee aikaa noin tunti ja sen jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja näyttää hehkeältä ja puhtaalta. Tätä hoitoa kannattaa kokeilla, jos ihosi kaipaa sekä puhdistusta että silotusta!






⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 7.8. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti