maanantai 24. heinäkuuta 2023

Kotimaiset verkkokaupat juhlivat tänään 24.7.

Minusta tämä päivämäärä 24.7. joka viittaa verkkokauppojen aukioloon 24/7 on erittäin hyvä idea. Myös se, että näin vedetään yhteen suomalaiset verkkokaupat on erittäin positiivista. Vielä, kun yhteenvetäjänä on vanha suomalainen yritys eli Posti, tämä tuntuu erityisen hyvältä.


Ole nopea! Juhlatarjoukset voimassa vielä tänään ma 24.7.


Juhlatarjoukset

Halusin antaa tarjoushinnan kolmesta tähän ajankohtaan sopivasta tuotteesta. Iho pitäisi siistiä kesän jäljiltä työkuntoon, joten kotihoitotuotteiltakin vaaditaan tehoa.

  • Dermalogican PowerBright Dark Spot Serum NYT 89€ (105€) on pigmenttiläiskiä hajottava ja ihon väriä tasoittava seerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tämä seerumi sisältää monipuolisen vaikutusaineyhdistelmän ja se korjaa kaikkea uv-säteilyn aiheuttamaa soluvauriota.
  • Dermalogican suosikkikosteusvoide Skin Smoothing Cream 150ml NYT 89€ (109€). Huomioikaa, että kyse on uudesta jättikoosta, joka tuli myyntiin juhannuksen tienoilla. Skin Smoothing Cream toimii kaikilla ihotyypeillä ja kuivaihoinenkin voi käyttää sitä pitkälle syksyyn.
  • Youngbloodin uudistunut silmänympärysvoide Eye Impact Revitalizing Eye Treatment NYT 59€ (78€) on tehovoide silmäpusseihin, turvotukseen, tummuuteen ja ryppyihin. Voiteesta jää kivan viileä tunne hetkeksi levittämisen jälkeen. Tämä uudistunut versio Eye Impactista on pakattu pieneen purkkiin, josta voi ottaa spaattelilla pikkunokareen. Tämä purkki on hyvä vaihtoehto niille, jotka kokevat pumppupullot hankaliksi. Joidenkin mielestä pumppupullosta on hankala ottaa sopivaa määrää ja siten voidetta menee hukkaan. Nyt tästä purkista saa otettua juuri haluamansa määrän. 

Kaupanpäälle lahjaksi saat Dermalogican viikonloppupakkauksen, missä on Special Cleansing Gel, Dynamic Skin Recovery SK50 ja BioLumin-C Gel Moisturizer. Tuotteet riittävät noin 3-5 päivää ja niiden arvo on 32€.

Voit myös vanhaan tapaan laittaa viestiä, mitä tuotteita haluat ja voit hakea ne myöhemmin hoitolasta. Nyt tuo hakeminen on mahdollista vasta ma 7.8. alkavalla viikolla, koska olen siihen asti lomalla.



Myös Tähtitarjoukset ovat vielä tämän päivän voimassa!

Tähtitarjouksena on Hyaluronic Ceramide Mist NYT 39€ (47€). Tämä hoitosuihke on superkosteuttava ja jokainen ihotyyppi tarvitsee näitä vaikutuksia. Hellepäivinä on hyvä pitää Hyaluronic Ceramide Mist jääkaapissa ja sumuttaa pitkin päivää kasvoille viilentävä ja energisoiva suihkaus.

Toinen Tähtitarjous on Youngbloodin Liquid Mineral Foundation NYT 65€ (79€) nestemäinen meikkivoide. Tämä meikkivoide on ohut ja kevyt, eikä iho näytä meikatulta. Tuotteessa on kolme sävyä ja vaalein on Pebble, joka on todella vaalea eli sopii aika harvalle näin loppukesästä. Sun Kissed on varma valinta lähes kaikille ja se hiukan korostaa päivettynyttä ihon pintaa. Capri on tummin sävy ja se sopii tummahiuksisille, joilla on ruskettunut iho.



⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti