lauantai 22. heinäkuuta 2023

Suomalaisten verkkokauppojen juhlapäivä ma 24.7.

Lähden tähän verkkokauppojen juhlapäivään mukaan hyvin pienellä varoitusajalla ja se konkreettisesti kertoo siitä, miten hektistä verkkokauppatoiminta on. Ellei ole valppaana jatkuvasti ja valmiina työhön, ei kannata verkkokauppaa pitääkään.


Suomalaisten verkkokauppojen juhlapäivän kunniaksi yllätystarjoukset su 23. - ma 24.7.


Lahjahinnat juhlan kunniaksi!

Tässä on kahden päivän pikatarjous muutamasta erittäin tarpeellisesta tuotteesta. Hinnat ovat voimassa vain sunnuntain ja maanantain 23.-24.7 eli maanantai-iltaan klo 24.00 asti ja Tähtitarjouksethan päättyvät samaan aikaan. 

  • Dermalogican PowerBright Dark Spot Serum NYT 89€ (norm.105€) pigmenttiläiskiä vähentävä ja ihon väriä tasoittava seerumi kaikille ihotyypeille. PowerBright Dark Spot Serum ei ole vain pigmenttihoitotuote, vaan se korjaa auringon aiheuttamia soluvaurioita ja tasoittaa ryppyjä sekä juonteita. 
  • Dermalogican Skin Smoothing Cream jättikoko 150ml NYT 89€ (norm.108€) on tämän vuodenajan suosituin kosteusvoide yöksi ja päiväksi. Skin Smoothing Cream ei juurikaan esittelyjä kaipaa, kun lähes kaikki Dermalogican käyttäjät ovat sitä kokeilleet.
  • Youngbloodin uudistunut silmänympärysvoide Eye Impact Revitalizing Eye Treatment NYT 59€ (norm. 78€). Tämä silmänympärysvoide on erinomainen turvotuksen poistaja ja siitä jää kivan viileä tunne. Samalla se parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa muutenkin ja sillä tavoin poistaa tummuutta ja silottaa ryppyjä. 


Kaupanpäälle saat tarpeellisen Dermalogican kolmen pikkukoon viikonloppupaketin: Special Cleansing Gel, Dynamic Skin Recovery SK50 ja BioLumin-C Gel Moisturizer. Tuotteet riittävät 3-5 päivää ja niiden arvo on 32€.

Näissä tarjoustuotteissa pätee sama sääntö kuin ennenkin eli ne voi hakea myös hoitolasta. Laita vain viesti, mitkä tuotteet haluat ja koska ne hakisit. Nyt on tosin sellainen tilanne, että olen lomalla 6.8. asti ja kauneushoitola on suljettu. Voit siis noutaa tuotteet vasta 7.8. jälkeen, mutta viestiä voi laittaa heti, koska tekstarit ja sähköpostit hoidan lomallakin. 


Suomalainen juhlapäivä!

Huomasin vasta viime viikolla, että posti oli lähtenyt vetämään tällaista verkkokaupan juhlapäivää, mikä on vain Suomessa. Ideana tämä on kiva, koska päivämäärä 24.7. muistuttaa siitä, että verkkokaupat palvelevat 24/7. 
En olisi lähtenytkään tähän mukaan, jos kyse olisi ollut jostain maailmanlaajuisesta jutusta niin kuin Black Friday 24.11.-23 ja Singles' Day 11.11. Tätä kotimaisuutta haluan kannattaa ja nostattaa yhteishenkeä suomalaisten verkkokauppojen kanssa. Kannan siis pienen korteni kekoon ja nostan esiin niin paljon kuin pystyn tätä kotimaisten verkkokauppojen juhlaa. Suomalaiset verkkokaupat ovat kyllä sellaisessa puristuksessa isojen monikansallisten verkkokauppojen välissä, että vaatii paljon osaamista pärjätä näissä kuvioissa. 
Omassa yrityksessäni verkkokauppa on lisäpalvelu, jonka kilpailukyky perustuu ammattitaitoon ja hyvään asiakaspalveluun. En mitenkään pysty kilpailemaan suurten toimijoiden kanssa hinnalla tai nopeudella, mutta olen saanut vakioverkkokauppa-asiakkaat hyvällä palvelulla. Toivonkin, että arvostatte tätä kotimaisten verkkokauppojen juhlapäivää ja teette tarpeellisia ostoksia! 



Huom. nämä Tähtitarjoukset myös ma 24.7. asti:


⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti