torstai 6. heinäkuuta 2023

Active Peel System auttaa moniin iho-ongelmiin

Olen vasta tämän kevään aikana kunnolla perehtynyt iS Clinicalin Active Peel System (109€) kuorintalappusiin. Tähän asti olen mieltänyt sen ensisijaisesti ihon vanhenemista hidastavaksi hoidoksi, mutta siinä on paljon muitakin vaikutuksia.


Active Peel Systemin kuoriva vaikutus tasoittaa näkyvästi epätasaista ja kirjavaa ihoa.


Active Peel System supistaa ihohuokoset

Asiakkaiden ja kollegoiden kertomat kokemukset ovat avanneet silmäni huomaamaan, miten kokonaisvaltainen vaikutus ihon hyvinvointiin ja ulkonäköön Active Peel System kuorintahoidolla on. Pakkauksessahan on viisitoista hoitolappuparia ja hoitolaput käytetään 2–4 päivän välein ihotyypistä riippuen. Systeemi on tosi helppo, kun puhtaalle iholle pyyhitään ensin tiiviste ykköslapusta ja se vaikuttaa kolme minuuttia. Sen jälkeen pyyhitään iholle kakkoslapun tiiviste ja se saa vaikuttaa yön ylitse. Tämä tehohoito on helppo ja nopea tehdä. 
Yksi veltostuneen ihon ongelmista on suuret ihohuokoset jotka helposti höröttävät vielä aukinaisempina helteellä hikoillessa. Rasvoittuvalla iholla suuret ihohuokoset saattavat vaivata jo nuoresta pitäen ja myös parikymppisille sopii tämä Active Peel System ammattitason kuoriva tehohoito. 
Rasvaisella iholla Active Peel System myös puhdistaa ihoa ja estää huokosten täyttymistä. Auringon ja hikoilun myötä iholle tulee helposti kaikkea epämääräistä ryhelmää ja hikinäppyä ja myös niihin vaivoihin Active Peel System auttaa.


Active Peel System tasoittaa pigmenttiläiskiä

Active Peel Systemin kuoriva vaikutus tasoittaa näkyvästi epätasaista ja kirjavaa ihoa. Pigmenttiläiskät vaalenevat, kun kuorinta nopeuttaa kasautuneen pigmenttisolukon irtoamista. Tästä vaikutuksesta on kertonut kevään aikana moni asiakkaani. 
Yleensä pigmenttiläiskät tulevat näkyviin jo kevään ensimmäisinä aurinkopäivinä eli maalis-huhtikuussa. Moni asiakas on kertonut, että keväällä näkyviin tulleet pigmenttiläiskät eivät olekaan enää tummuneet, kun Active Peel System on ollut käytössä.
Active Peel Systemiä voi käyttää tiiviinä kuurina 4-6 kertaa vuodessa tai jatkuvasti pari kertaa viikossa. Itse otan myös tehokuureja, että käytän tiivisteen joka ilta 3-7 päivää peräkkäin. Tämä hoitoväli riippuu hyvin paljon ihotyypistä. Herkälle ja helposti punoittavalle iholle sopii pidemmät välit.
Tupakoitsijoiden harmaa ihon pinta kirkastuu hämmästyttävän hyvin tällä Active Peel Systemillä. Miehillä, jotka polttavat paljon ja hoitavat ihoaan vähäisesti, suun ympäristö saattaa olla ihan ruskean harmaa. Heille jo yksi pyyhkäisy Active Peel lappusilla muuttaa ihonvärin kertaheitolla.
Huomioi, että Tähtitarjouksena olevan Hydra-Cool Serumin 15ml NYT 62€ (72€) mukana saat kolme paria Active Peel System -lappusia. Tämä etu kannattaa hyödyntää, niin samalla pääset kokeilemaan itse tehokuorinnan vaikutukset.





⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti