maanantai 3. heinäkuuta 2023

Kosmetiikkakokeilut loppuivat nyt

Yksi osa yrittäjän työtä on etsiä koko ajan myyntiin uusia ja asiakkaille tarpeellisia hoitotuotteita. Kierrän koko ajan ammattikosmetiikan verkkokaupoissa katsomassa, mitä markkinoille on tullut ja kiinnostavimpia kokeilen itse.



Kymmeniä kokeiluja vuodessa

Mitään erityistä en myyntivalikoimaani tarvitse, mutta haluan tarjota asiakkailleni monipuolisesti laadukkaita ihonhoitotuotteita. Kosmetiikka on suuri rakkauteni, joten haluan itsekin kokeilla, jos jotain erityistä tulee markkinoille. 
Nyt olen kurkkuani myöten täynnä näitä kummallisia tököttejä, mitä markkinoille syydetään. En edes muista koska viimeksi olen löytänyt tuotteen, jota haluaisin käyttää itse ja tarjota myös asiakkailleni. Viimeksi ostin kokeiluun erään luonnonkosmetiikkasarjan huulipunia ja huulikiiltoja. Toivoisin voivani myydä jotain myös luonnonkosmetiikan puolelta. 
Huulipunat olivat harmaan kalpeita ihmeellisiä tahnoja, joista jäi huulille korkeintaan hiukan keltaisuutta. Laatu oli kohtuullinen, koska pehmentäviä öljyjä kyllä löytyi, mutta väritys oli vähintäänkin omituinen. Sama koski huulikiiltoja, jotka oli samaa kellertävää värimaailmaa ja niissä oli pakkauskin tosi hankala. 
Kokeilin myös erään sarjan silmämeikinpoistoainetta, kun tätä hoitosarjaa kehutaan kovasti kosmetologien facebookissa. Heti, kun avasin pullon, parfyymin haju hyppäsi nenääni. Olin kuvitellut tuotesarjan hajusteettomaksi, kun sitä niin kehuttiin, enkä ollut katsonut edes raaka-ainelistaa. Inhoan hajusteellista kosmetiikkaa ja nyt oli sellaiset hajuvedet tuotteessa mukana, etten sitä ikinä silmiini laittaisi.


Hyvän kosmetiikan löytäminen on vaikeaa

Joka kerran heittäessäni roskiin tätä kelvotonta kosmetiikkaa mietin, miten ihmeessä kuluttajat selviytyvät omissa tuotevalinnoissaan. Itse petyn yhtenään ja kokeillut tuotteet ovat niin huonoja, etten voisi niitä pulloja loppuun asti käyttää. 
Onneksi minulla ei ole pakollista tarvetta löytää mitään uusia tuotteita myytäväksi, koska se tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Enkä edes etsi mitään kokonaista tuotesarjaa, koska Dermalogicasta, iS Clinicalista ja YB:stä löytyy kaikki mitä tarvitsen. 
Toisaalta ymmärrän hyvin uutta asiakasta, jolle suosittelen kotihoitotuotteita, kun joskus niihin suhtaudutaan niin nuivasti. Monet turhat kokeilut ja rahan menot tekevät epäluuloiseksi. Ymmärrän myös sen, miksi asiakkaat ovat niin helpottuneita ja tyytyväisiä, kun he huomaavat, että tuotesuosituksiini voi luottaa. 
Korostan vielä sitäkin, etten koskaan suosittele kenellekään mitään saadakseni vain kauppaa, vaan etsin aina asiakkaalle parhaat tuotteet. Ymmärrän myös taloudelliset kriteerit ja suosittelen ne tuotteet, mitkä tulevat edullisimmiksi asiakkaalle.





⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti