perjantai 14. heinäkuuta 2023

Aurinkoalesta myös puhdistavat tuotteet!

Kesäaika on monelle helpompi ajankohta ihonhoidon suhteen, kun iho ei kuivu liikaa ja myös rasvoittuvan ihon tulehdukset vähenevät. Toisaalta osa kärsii iho-ongelmista entistä enemmän ja varsinkin rasvoittuminen saattaa lisääntyä.


Älä unohda vartalon ihoa! iS Clinicalin Youth Body Serum on ehdottomasti parasta, mitä voit sille tarjota ja nyt alennettuun hintaan.


Kesällä tarvitaan tehokasta puhdistusta

Kesällä joidenkin ihotyyppien talineritys villiintyy täysin ja iholle pukkaa finnejä tavallista enemmän ja huokoset tukkeutuvat. Hikoilu saattaa aiheuttaa hikinäppyä, mikä yleensä ilmenee ryhelmäisenä näppylänä otsan alueella. 
Huolellinen ihonpuhdistus oikeilla hoitotuotteilla on kesällä hyvin tärkeää. Pelkkä vedellä huuhtelu ei todellakaan riitä, koska se ei sulata ihotalia pois. Eihän rasvaiset lautasetkaan puhdistu vain vedellä huuhtomalla, vaan tarvitaan tiskiainetta. 
Aurinkoalessa on useampi tuote, mikä parantaa puhdistustulosta ja näitä kannattaa nyt hamstrata syksyäkin  ajatellen. Seuraava tarjoustapahtuma on Pimeän kaupan ilta 29.9. mutta ei ole varmaa järjestetäänkö sellainen. 
iS Clinicalin Warming Honey Cleanser NYT 48€ (55€) on kevyesti kuoriva geelimäinen puhdistustuote ja se on monen vakioasiakkaan kesän suosikkiputsari. Ellei käytä mitään meikkiä, kaksoispuhdistusta ei tarvita ja Warming Honey Cleanser käy yksinäänkin. Warming Honey Cleanser sopii myös kuivalle iholle jatkuvaan käyttöön ja olen itse käyttänyt sitä monena kesänä puhdistuksena. 
Uusin tuote iS Clinicalilla on Cleansing Complex Polish NYT 55€ (63€), joka on tehokas kuoriva puhdistusgeeli ja tätä en suosittele ihan jokapäiväiseen käyttöön. Cleansing Complex Polish sisältää selluloosamikrorakeita, jotka ovat ympäristöystävällisiä, eivätkä ole liian hankaavia herkällekään iholle. Toinen kuoriva vaikutusaine on mieto salisyylihappo, joten Cleansing Complex Polish on yhtä aikaa sekä kemiallinen että mekaaninen kuorinta. 
Active Peel System NYT 89€ (109€) on aivan loistava kuorintakuuri, joka ei esittelyjä kaipaa, koska se on jo niin monella käytössä. Active Peel System poistaa kaikki aurinkovoiteiden rippeet ja muun lian ihohuokosista. Nämä kuorintalaput kannattaa käyttää yhteen menoon 2-3 päivän välein, koska silloin niistä saa parhaan tehon irti. 


Älä unohda vartaloa!

Suomalaisnaisten vartalonhoito on huomattavan vähäistä verrattuna muihin eurooppalaisiin tai saati sitten jenkkeihin. Kesällä ihoa kyllä paljastetaan ja ollaan hyvinkin pienissä vaatteissa, mutta vartalovoide kuuluu harvojen meikkipussiin.
Tämän takia halusin iS Clinicalin Youth Body Serumin NYT 97€ (149€) hyvään tarjoushintaan. Youth Body Serum on paljon enemmän kuin pelkkä kosteusvoide vartalolle. Se on ”ryppyvoide” vartalolle, joka silottaa ikääntyneen ja ohentuneen ihon pikkuryppyjä. 
Kesämekot paljastavat olkapäät sekä käsivarret ja talven aikana iholle on kertynyt harmaa kerros kuollutta solukkoa, joka ei näytä kivalta. Pari viikkoa kun sumuttaa Youth Body Serumia iholle, niin tuo pintaryppy silottuu. 
Hyvin kosteutettuna myös rusketus näyttää paljon paremmalta. Nykyään monella ikääntyneelläkin naisella on vartalolla tatuointeja ja ne eivät näytä kivoilta, jos ihossa on paksu hilseilykerros. Tatuoinnin värit raikastuvat, kun iho on hyvin kosteutettu. 
Youth Body Serum on helppo käyttää, koska se on suihkepullossa ja sen pystyy itse sumuttamaan selkäänkin. Youth Body Serum hajottaa myös selluliittikeräytymiä ja parantaa ihon aineenvaihduntaa. Rasvakudoksen epätasaisuus ja muhkuraisuus vähenee huomattavasti Youth Body Serumin vakituisella käytöllä. Ihon kimmoisuus myös paranee ja ikävä roikkuminen vähenee.
Muistakaa myös, että kuorivat Tuoksusaippuasienet ovat tarjouksessa 2 kpl 25€, kun normaalisti ne ovat 19€ kappale. Näillä kuorivilla tuoksusaippuoilla on helppo vähentää vartalon kuolleen solukon kerrosta ja vartalovoiteet imeytyvät myös paremmin. Nyt kesällä Tuoksusaippuasienet ovat mieleinen mökkituliainen tai muu lahja. Raikkaat sitruunaiset tuoksut ovat tällä hetkellä suosituimpia, kuten Sitruunaruoho ja Greippi&LimeHuomaa myös Tähtitarjoukset 24.7. asti:


⭐️ Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti