tiistai 25. heinäkuuta 2023

Tähtitarjoukset 7.8.-23 asti



Osta itsellesi tai läheiselle lahjakortti ja se on voimassa 6 kk, voit varata hoitoajan sitten, kun se sinulle parhaiten sopii.


Nämä upeat Tähtitarjoukset ovat voimassa 7.8. asti.

Kotihoito lisää kasvohoitojen tehoa!

Olen aina yrittänyt neuvoa asiakkaitani jatkamaan kasvohoidon tehoa siihen tarkoitetuilla kotihoitotuotteilla. Näin kasvohoidon vaikutus vähintäänkin tuplaantuu ja ihonhoidosta tulee looginen kokonaisuus. 
Näillä Tähtitarjouksilla haluan lisätä tietoisuutta siitä, että kasvohoidon tehoa kannattaa jatkaa kotihoidolla. Tämä on siihen hyvä tilanne, koska ollessani kesälomalla en pysty postittamaan verkko-ostoksia kuin vasta elokuun alussa. 
Kaikkien ihot tarvitsevat kasvohoitoa hikisen kesän jäljiltä. Dermalogican ProSkin C-vitamiinikasvohoito sopii aivan kaikille kirkastamaan, puhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa. C-vitamiini korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa solutuhoa ja vanhenemisvaurioita ja tuplahoito lisättynä kotihoitopaketilla on tehokas vastaisku ihon vanhenemiselle. 
Jos valitset kaksi ProSkin C -kasvohoitoa, suosittelen, että ne tehdään 3-4 viikon välein ja näitä mukana tulevia BioLumin-C -tuotteita aloitetaan käyttämään heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Tässä Brightening BioLumin-C Trio -paketissa on norm.kokoinen BioLumin-C Serum (30ml) sekä matkakokoiset BioLumin-C Eye Serum -silmänympärysvoide ja BioLumin-C Gel Moisturizer -hoitovoide. 
iS Clinicalin Fire&Ice -kasvohoito on varsinainen kulttihoito Amerikassa mm. ennen tärkeitä juhlia se on välttämätön. Meillä Suomessa se on erinomainen ”ryppyhoito” kesän jäljiltä, koska se silottaa pikkurypyt ja tasoittaa ihon värin. Fire&Ice -kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, paitsi ei ruusufinni-iholle. Myös rasvoittuvalla iholla Fire&Ice on hyvä puhdistaja ja talineritys tasaantuu. 
Pigmenttiläiskille Fire&Ice -kasvohoito + Environmental Protection Collection -pakkaus on todella tasoittava ja ihon väri kirkastuu huomattavasti. Sen kanssa yhdessä käytettävä Environmental Protection Collection sisältää Cleansing Complex (60ml) -puhdistusgeelin ja kolme eri seerumia (5ml) ja ne ovat Super Serum, GeneXC ja C Eye Serum sekä täysikokoisen Extreme Protect SK40 (100g) aurinkosuojallisen päivävoiteen. Jo yhdestäkin Fire&Ice hoitokerrasta saa hyvän tuloksen ihon vanhenemisoireisiin, kun jatkohoitona kotona on Environmental Protection Collection.


Kauniina töihin

Monella alkaa olla jo mielessä töiden alku ja syksyn harrastukset ja onkin kiva palata lomalta virkistyneen näköisenä. Kasvohoidolla saadaan ihonhoito kuntoon, mutta nämä tarjoushinnalla olevat kestotaivutukset ovat helppo ja nopea konkreettinen kaunistaja.
Ei uskoisi, ellei kokeilisi, miten paljon ilmettä nostattaa ja virkistää ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi. Kauniisti kaareutuvat ripset avartavat katsetta ja jo heti aamusta peilistä katsoo virkeämpi ihminen. Kestotaivutetut ripset eivät koskaan näytä överiltä, eikä liikaa silmiinpistäviltä, koska ne ovat omat ripset ilman mitään lisäyksiä. Kestoväri pysyy pitempään kestotaivutusten yhteydessä ja sekin on yksi hyvä asia. 
Ripsien kestotaivutus kestää hyvänä 6-8 viikkoa, eikä ripsiä tarvitse varoa tai hoitaa mitenkään. Kaikkea voi tehdä, mitä yleensäkin eli saunoa, hikoilla, meikata tai hieroa silmiä. Suosittelen kokeilemaan, koska se on yli viisikymppisellekin helppo kaunistus. Kulmakarvojen laminointi saa kihartuvat sekaiset karvat pysymään hyvässä asennossa ja sekin tuo ryhtiä kasvoille.


⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 7.8. asti.

Tänään 25.7.-23 arvonnassa voitti Johanna Kela, joka oli kommentoinut Facebookissa. Paljon onnea!




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti