sunnuntai 2. heinäkuuta 2023

Active Peel Systemille ei ryppyillä!

Helteen tuoma hikoilu ja turvotus tekevät keski-iän ylittäneestä ihosta velton, pöhöttyneen ja epätasaisen. Hikoilu suurentaa huokoset ja turvotus korostaa ihon löysyyttä ja aamulla meikkiä levittäessä harmittaa ja ärsyttää koko olotila ja peilikuva.


iS Clinicalin Active Peel System -tehohoito on helppo tehdä kotona ja hoitotulos on näkyvä!


Active Peel System pyyhkii velttouden pois

iS Clinicalin Active Peel System (109€) tuli myyntiin noin vuosi sitten ja siitä on nopeasti tullut hoitolani suosituimpia tuotteita. Pakkauksessa on viisitoista hoitolappuparia, joista ykköslappusen tiiviste pyyhitään puhtaalle iholle ensin ja annetaan vaikuttaa kolme minuuttia. Sen jälkeen iholle pyyhitään kakkoslappusen hoitoaine ja se saakin jäädä vaikuttamaan yön ylitse.
Tehohoito ei voi tämän helpompaa olla ja hoitotulos on näkyvä. Nyt näin helteellä en saisi itseäni työkuntoon ilman tätä hoitosysteemiä. Kuumuus lisää turvotusta ja yön jälkeen huokoset höröttävät aukinaisena ja epämääräisen veltolle iholle on vaikea tehdä siisti meikki. Aamuisin iho on ihan sileä ja raikas, kun olen illalla käyttänyt tämän Active Peel Systemin. Kyse on ammattitason kontrolloidusta happokuorinnasta, joka antaa näkyvän tuloksen, mutta ei ole liian voimallinen. 
Aurinkosuojavoidetta pitää käyttää Active Peel System tehokuurin aikana, koska se sulattaa pois kaiken hilseilyn, joka toisaalta suojaa ihoa auringolta. Kuitenkaan kyse ei ole siitä, että Active Peel System herkistäisi ihon auringolle. 


Kokeile Active Peel System -hoitoa Tähtitarjouksen mukana

Tähtitarjouksena olevan iS Clinicalin Hydra-Cool Serum 15ml NYT 62€ (72€) kosteusseerumin mukana saat kolme paria Active Peel System -tehohoitolappuja, joten pääset kokeilemaan, miten loistavan tuloksen tuote antaa.
Active Peel System tehohoitaa monenlaisia iho-ongelmia ja se sopiikin lähes kaikille. Parikymppinen helteen tuomasta rasvoittumisesta ja finneistä kärsivä saa myös nopeasti avun Active Peel Systemistä. Hoitotiivisteet puhdistavat huokoset ja supistavat ne, eikä iho ala päivän aikana kiiltämään ja rasvoittumaan. 
Pigmenttiläiskäinen kirjava iho tasoittuu näkyvästi Active Peel Systemillä ja jo noin viikon käytön jälkeen iho on tasaisempi ja kirkkaampi. Myös kuivan ihon pintarypyt ja harmaa ihon väri korjaantuuvat jo muutaman käyttökerran jälkeen. 
Ykköslappusessa oleva tiiviste on hyvin tuntuva ja iho kihelmöi oikein kunnolla. Vaikutusaika on kuitenkin vain kolme minuuttia ja sen kyllä kestää kauneutensa tähden. :) Kakkostiiviste pysäyttää kihelmöinnin heti ja iholle jää raikkaan viileä tunne. 
Nyt tämän Tähtitarjouksen myötä teillä on loistava tilaisuus kokeilla, miten sileä iho Active Peel Systemillä saadaan aikaan ja Hydra-Cool kosteusseerumistakin saadaan irti kaikki vaikutukset.





⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti