lauantai 15. heinäkuuta 2023

Näitä kannattaa ostaa Aurinkoalesta!

Nämä Aurinkoalen tarjoushinnat kannattaa hyödyntää nyt, koska suojakertoimellisia tuotteita ei tule alennukseen ennen syyskuun lopun Pimeän kaupan iltaa. Aurinkosuojallisia päivävoiteita suositellaan käytettäväksi läpi vuoden.


Jokaisen, joka haluaa pitää huolta terveydestään, tulisi käyttää aurinkosuojaa ympäri vuoden. Nyt siis kannattaa hyödyntää Aurinkoale!


Näitä tuotteita tarvitsee jokainen!

Aurinkosuojallinen päivävoide on tuote, minkä jokainen tarvitsee. Miehillä on jotenkin sellainen kuvitelma, ettei auringolta suojautuminen koske heitä. Heille onkin yleensä todella suuri järkytys, kun selviää, että kasvojen tai päänahan aurinkokeratoosia pitää hoitaa sairaalan ihopolilla. Toivonkin, että miehet, jotka lukevat sotahistoriajuttujani pysähtyisivät myös joskus näiden aurinkojuttujeni ääreen. 
Koko perheen aurinkosuojavoide on Dermalogican Protection Sport SK50 NYT 32€ (40€) ja huomioikaa, että kyseessä on iso tuubi 156ml eli se on yli kolme kertaa tavallisen päivävoiteen kokoinen. Tämä Protection Sport SK50 sopii kasvoille sekä vartalolle ja tuotetta voi käyttää koko perhe yli 6kk vanhasta lapsesta eteenpäin. Protection Sport SK50 on hyvin miellyttävä käyttää, koska se on ohut, kevyt ja moni ronkeli mieskin on siihen ihastunut.
Huulten suojaaminen auringolta on välttämätöntä ja siihen on paras iS Clinicalin LIProtect SK35 NYT 23€ (29€) huulivoide. Huulten alueen ihosyöpä on lisääntynyt huolestuttavan paljon ja kannattaa ottaakin tosissaan, että myös huulet on suojattava.
Kaikista edullisin aurinkosuojavoide on iS Clinicalin Eclipse SK50 NYT 49€ (59€) ja voide on 100g eli tuplakoko. Sitä on saatavana värittömänä ja värillisenä ja tämä beige sävy on hyvin luonnollinen. 
Tätä tietoa Eclipse SK50 tarjoushinnasta kannattaa levittää myös sukulaisille ja ystäville, koska tämän edullisempaa hyvälaatuista aurinkosuojaa ei ole saatavissa. Amerikkalainen laaduntarkastus takaa sen, että vaikutusaineet ovat erinomaisia ja suojaavuus on sitä mitä luvataan. 


Huomioi myös Tähtitarjoukset

Aurinkoale on nyt sen verran huomiota herättävä, että Tähtitarjoukset meinaavat vallan unohtua. Muistutankin, että vihdoinkin on saatu Suomeen Youngbloodin suosikkisävyt nestemäisestä meikkivoiteesta Liquid Mineral Foundation NYT 65€ (79€) eli värit Pebble ja Sun Kissed. Kolmas värisävy on Capri ja se on tummin näistä kolmesta sävystä. 
Pebble on hyvin vaalea ja sopii niille, jotka haluavat korostaa ihon vaaleutta kesälläkin. Sun Kissed on sävy, joka sopii lähes kaikille näin kesällä ja Capri sopii tummempi ihoisille ja niille, jotka haluavat korostaa ihon päivetystä. 
Liquid Mineral Foundation sisältää vain mineraalipigmenttiä ja koska tuote on ohut ja kevyt, se näyttää iholla hyvin luonnolliselta. Tämä meikkivoide sopii iäkkäillekin ja jo rypistyneelle iholle, koska se ei kasaudu ryppyihin. Äitini 82v. on käyttänyt tätä meikkivoidetta jo vuosikausia ja se levittyy hyvin, eikä korosta ryppyjä. 
Toinen Tähtitarjous on Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mist NYT 39€ (47€) hoitosuihke, joka on myös oma suosikkini. Ensinnäkin se on helppo tuote kaltaiselleni laiskimukselle. Suihkutan sitä iholle joka käänteessä, jotta saan rutikuivalle iholleni tarpeeksi kosteutta. 
Ensisijaisesti hoitosuihkeet, kuten Hyaluronic Ceramide Mist, ovat tarkoitettuja käytettäviksi kasvoveden tapaan aina aamu- ja iltapuhdistuksen yhteydessä. Hoitosuihke neutralisoi veden kuivattavaa vaikutusta, kosteuttaa, vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä, tukee hyvien bakteerien toimintaa ja edistää seuraavien tuotteiden vaikutusta. Hoitosuihke on pieni vaiva, mutta sen vaikutus on merkittävä. 
Hyaluronic Ceramide Mist sisältää keramideja, jotka täyttävät ihon juonteita ja ryppyjä, joten suihke on erittäin silottava. Tätä hoitosuihketta voi sumuttaa iholle pitkin päivää poistamaan kuivuutta ja kiristystä. Kesällä pidän sitä energia- ja virkistyssuihkeena, koska säilytän sitä jääkaapissa ja kylmä suihke tuntuu hellepäivänä ihanalta. 
Hoitosuihkeissa on myös hinta/laatusuhde todella kohdallaan, koska yksi hoitosuihke pullo riittää kuukausikaupalla ja sen vaikutusaineet hidastavat merkittävästi ihon kuivuutta ja rypistymistä.




Tähtitarjoukset 24.7. asti:


⭐️ Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti