maanantai 17. heinäkuuta 2023

Tähtitarjoukset jatkuvat 24.7. asti

Aurinkoale oli ja meni ja kiitän kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Täytyy ensi kesänä miettiä, pitäisikö tästä Aurinkoalesta tehdä pysyvä traditio. Nämä Tähtitarjoukset ovat voimassa vielä 24.7. asti: Dermalogican hoitosuihke Hyaluronic Ceramide Mist NYT 39€ (47€) ja Youngbloodin nestemäinen meikkivoide Liquid Mineral Foundation NYT 65€ (79€)


Hyaluronic Ceramide Mist on hoitosuihke, joka täyttää ihon kosteudella ja palauttaa kimmoisuuden.


Keramidit silottavat ryppyjä

Dermalogican hoitosuihke Hyaluronic Ceramide Mist tuli myyntiin noin vuosi sitten ja tällä hetkellä se on hoitolani kolmanneksi suosituin hoitotuote. Tyypillinen verkkotilaus tästä Tähtitarjouksesta on ostaa 2-3 kappaletta Hyaluronic Ceramide Mistia. Moni haluaa pitää yhden pullon työpaikallaan ja toisen kotonaan, tai he ostavat varmuudeksi useamman, jottei hoitosuihke pääse loppumaan. 
Nyt Hyaluronic Ceramide Mist on niin kohtuuhintainen, että sen raaskii ostaa lahjaksikin sukulaisilleen tai ystävälleen. Hoitosuihkeen vaikutukset ovat sen verran näkyvät ja tuntuvat, että nämä hyvät vaikutukset annetaan mielellään toistenkin koettavaksi. 
Hyaluronic Ceramide Mist sisältää keramideja, jotka vapauttavat kosteuttavaa hyaluronihappoa ihoon pitkin päivää. Nämä kosteuttavat hyaluronipalloset imeytyvät kuivuudesta johtuviin ryppyihin ja tasoittavat sekä silottavat niitä. 
Tätä hoitosuihketta käytetään kasvoveden tapaan aamu- ja iltapuhdistuksen jälkeen. Tässä kohtaa käytettynä hoitosuihke neutralisoi pesuveden kuivattavaa vaikutusta, vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä, silottaa ryppyjä ja edesauttaa seuraavien hoitotuotteiden imeytymistä.
Tätä hoitosuihketta voi käyttää myös pitkin päivää meikin päällekin, koska se raikastaa ihon, tuo ihon pintaan nuorekasta hehkua ja poistaa kireyden sekä kuivuuden. 
Parhaimmillaan Hyaluronic Ceramide Mist on näin kesällä, kun sitä voi pitää jääkaapissa ja sumuttaa pitkin päivää kasvoille kylmä, raikastava ja energisoiva suihke. Hoitosuihkeen käyttö on niin nopeaa, että laiskurikin viitsii sitä käyttää. 


Luonnollinen ihon pinta meikkivoiteeella

Toinen Tähtitarjous on YB:n nestemäinen meikkivoide Liquid Mineral Foundation NYT 65€ (79€), joka on ollut monen suosikkimeikki, mutta se oli pitkään loppu maahantuojalta saatavuusongelmien vuoksi. 
Nyt myynnissä on kaikki kolme sävyä, joista vaalein on Pebble, suosituin sävy on Sun Kissed ja päivetystä korostava Capri. Liquid  Mineral Foundation tekee iholle luonnollisen tasaisen pinnan, joka ei näytä meikatulta, mutta ihon väri tasoittuu ja kasvoille tulee siisti hehkeä pinta.
Tämä meikkivoide on laadultaan myös hoitava, vaikka onkin hyvin ohut ja kevyen tuntuinen. Liquid Mineral Foundation kosteuttaa, eikä takerru hilseilevään ihon pintaan kuivallakaan iholla. Vanhenevalle ja ryppyiselle iholle tämä meikkivoide on ihanteellinen, koska sen kosteuttava vaikutus silottaa ryppyjä ja tuo iholle nuorekasta hehkua. Meikkivoide on pumppupullossa ja se riittää noin 2-3 kuukautta joka päivä käytettynä. Tähtitarjoukset 24.7. asti:


⭐️ Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi13:48

    Kiitos Inkeri aurinkoaleista! Tuli tehtyä tilaus lempituotteista, jotka loppumassa! Kiva jos saadaan ensi kesänäkin tämmöinen alekampanja!

    VastaaPoista