perjantai 4. elokuuta 2023

Ei ole olemassa rumia naisia!

Tämä otsikko on suoraan lainaus Helena Rubinsteinin ”lentävästä lauseesta”, joka jäi elämään vielä sata vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Kokonaisuudessaan lause kuului näin: ”ei ole olemassa rumia naisia, vaan ainoastaan laiskoja.” Minä allekirjoitan lauseen täysin.Iho-ongelmien suurin syy on hoitamattomuus

Olen tähän asti tuonut esiin aika lempeästi, että asiakkaan iho-ongelmat kyllä hoituvat, jos ihminen viitsii sitoutua järkevään ihonhoitoon. Ihonhoito, jolla saadaan aikaan muutoksia jo parissa viikossa vie aikaa vartin verran aamulla ja toisen vartin illalla. Tämä ei voi olla liian suuri ajankäyttö omaan hyvinvointiin. 
Nyt olen ajatellut hiukan terävöittää ohjeitani, koska koen vaatimusten lisääntyneen tekemiäni hoitoja kohtaan. 
Nyt kyse ei ole vakioasiakkaistani, joita on noin 95% hoitolan asiakkaista, vaan ihmisistä, jotka tulevat ensimmäistä kertaa hoitolaani. Huomaan hyvin nopeasti keskustelussa, ettei asiakas halua kuulla ohjeita kotihoidosta tai suosituksia jatkosta kasvohoidolle, vaan asiakkaan vaatimus on, että 1-2 kasvohoitokertaa vuodessa pitää riittää pitämään iho priimakunnossa. 
Kotihoito halutaan pitää sillä tasolla, mitä äiti oli opettanut 70-80-luvulla ja muut ohjeistukset ovat loukkauksia asiakkaan äidin neuvoihin. Tässä kohtaa olen neuvoineni aika pattitilanteessa, koska jos kuusikymppinen nainen haluaa pitäytyä samassa ihonhoito-ohjelmassa, jonka äiti opetti puoli vuosisataa sitten, en pysty juurikaan antamaan apua. 
Hieno kokemus kosmetologille on, kun saan asiakkaan hoksaamaan, että puolessa vuosisadassa on kosmetiikka muuttunut täysin ja työhön koulutettu kokenut kosmetologi saattaa osata antaa parempia ohjeita kuin maallikko. 


Hyvä ihonhoito ei vie kuin alle vartin aamulla ja toisen illalla

Usein pelätään, että ihonhoitoon hukutaan niin, ettei sitten enää aikaa riitä mihinkään muuhun. Näin se ei todellakaan ole, vaan muutamassa minuutissa saadaan iho monipuolisesti hoidettua, kun hoitoon on valittu oikeat kotihoitotuotteet. Yleensä aika, vaiva ja rahanmeno on vähintäänkin sama, kuin jos käytössä on suunniteltu kotihoito-ohjelma. 
Paras tulos saadaan, kun kotihoito suunnitellaan kosmetologin kanssa yhteistyössä kasvohoidon jälkeen. Korostan sitä, että kyse ei ole tehokaasta kotihoidosta, jos kasvohoidon jälkeen marssitaan apteekkiin tai cittariin ostamaan arsenaali, joiden pitoisuus on alle 5% niistä tuotteista, joita on tarkoitettu kasvohoidon jälkeen käytettäväksi. Tämä asiakkaan turha rahanmeno surettaa minua eniten ja koen epäonnistuneeni täysin, kun en ole pystynyt vakuuttamaan asiakasta ostamaan tehokkaimmat hoitotuotteet, joilla saadaan näkyvää vaikutusta.
⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 7.8. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti