torstai 3. elokuuta 2023

Hoitosuihkeilla pikahoitoa kuivuuteen

Huomaan näin keskikesällä kasvohoitoja tehdessäni, miten paljon kesäelämä kuivattaa varsinkin yli viisikymppistä ihoa. Moni asiakkaani harrastaa golfia tai puutarhatöitä ja huomaan selvästi, miten päivittäinen ulkoilu auringossa kuivattaa.


iS Clinicalin Copper Firming Mist on tehokas kiinteyttäjä kosteutuksen lisäksi.


Aurinko kuivattaa ihoa

Olen vasta tänä kesänä huomioinut, miten paljon aurinko ja tuuli kuivattavat iäkkäämpää ihoa. Moni tuttu asiakas ja ystäväni on jäänyt hiljattain eläkkeelle ja he ovat aloittaneet uusia liikuntaharrastuksia. Golf on yleinen laji, mutta myös melonta ja pyöräily ovat monen kesähuvia.
Nämä harrastukset laittavat ihon koville ja aurinkosuoja pitää olla tehokasta. Alkukeväästä puhuinkin heille vain tästä aurinkosuojasta ja varsinkin suojakerroksen lisäämisestä iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (99€) suojapuuterilla. Suojaaminen onkin onnistunut oikein hyvin, mutta ihot ovat kuivempia kuin aikaisemmin.
Tietysti ihoa entisestään kuivattavat harrastukset vaativat uusia ominaisuuksia kotihoitotuotteiltakin. Erinomainen lisähoito on laittaa runsas kerros iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (101€) yöksi vaikuttamaan. Sitä voi käyttää 2-4 kertaa viikossa ja samalla sen viilentävä vaikutus raikastaa kivasti. Kuitenkin helpoin ja nopein tapa lisätä kosteutta on hoitosuihke. 


Hoitosuihke poistaa kuivuuden

Olen itse hoitosuihkeiden suurkuluttaja ja nyt käytän eniten tätä Hyaluronic Ceramide Mistiä (47€), joka vaikuttaa ryppyjä täyttävästi ja tasoittavasti. Suihkauttelen sitä viisikin kertaa työpäivän aikana. Helleaikaan pidän sen jääkaapissa ja kylmä suihkaus hikiselle iholle tuntuu taivaalliselta. 
Asiakkaiden kokemukset tästä Hyaluronic Ceramide Mist -suihkeesta ovat tosi hyviä. Useampi asiakas sanoo, miten hyvin se virkistää ihoa ja tuo meikkiinkin elävää hehkua. Tämän saman koen itsekin, kun iltapäivällä jo vähän ”kulahtaneen” meikin päälle lisää mistiä, iho hehkeytyy ja meikki näyttää paremmalta.
Nyt olen puhdistuksen jälkeen aamulla ja illalla käyttänyt iS Clinicalin Copper Firming Mistiä (45€), joka on täyteläinen ja nimensä mukaisesti tosi kiinteyttävä. Sitäkin voi sumuttaa päivän mittaan meikinkin päälle, mutta ei niin moneen kertaan kuin ohuempia mistejä.
Ennen kaikkea nämä hoitosuihkeet ovat loistava tapa saada lisäkosteutta iholle. Ei ole suuri vaiva sumuttaa muutaman kerran päivässä hoitosuihketta ja sen tuoma tulos on moninkertainen vaivaan nähden. 
Muistakaa myös Dermalogican uusi Clarifying Body Spray (27€), joka on vartalolle tarkoitettu hoitosuihke. Se vähentää finnejä ja tulehduksia selässä, rintakehässä ja reisissä. Monella aikuisellakin alkaa selkä kukkimaan hikoilun myötä ja tämä Clarifying Body Spray on siihen hyvä apu. Se on helppo sumuttaa selkäänkin ilman toisten apua, mikä on yksi sen hyvistä puolista. 
⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 7.8. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti