tiistai 15. elokuuta 2023

Turvotus on jäänne kesälomalta

Minun lisäkseni moni asiakas harmittelee, kun kesäloman jälkeen on kasvoille jäänyt turvotusta, silmäpussit ja muutenkin löllö olotila. Tämäkin liittynee ikään, koska en muista muina vuosina olleeni itse näin turvonneen oloinen. 


Turvotuksen laskemiseen löytyy myös monia tehokkaita tuotteita.


Epäsäännöllinen elämä sekoittaa aineenvaihduntaa

Omalla kohdallani tunnistan ja tunnustan täysin syyt tähän turvotukseen. Parin viikon kesälomani oli totaalinen muutos elämänrytmiini, mikä tietysti on loman tarkoituskin. Varsovan ja Viron ruuat eivät olleet kevyemmästä päästä ja söin varmaan tuplasti sen verran kuin normipäivinä. 
Yleensä en käytä alkoholia juuri ollenkaan, mutta hyvän illallisen kanssa juon mielelläni viiniä, joten sekin lisää syntilistaa. Tosin kävelin lomalla huomattavasti enemmän kuin kotioloissa, mutta se ei näytä auttaneen. 
Kokonaisuutena tämä elämänrytmin muutos, suola, alkoholi ja rasvainen ruoka jumitti aineenvaihdunnan, jota nyt korjaillaan muutaman viikon. En ole ollenkaan oikea henkilö antamaan ruokavinkkejä, mutta itse ajattelin lisätä hedelmien syöntiä ja vähentää suolaisia ruokia. Samoin vaihdan limpparit pelkkään veteen. Muutos ei näy heti, koska elimistö on hidas, mutta eiköhän muutamassa viikossa olo ole jo parempi.


Turvotusta poistavat hoitotuotteet

Silmänympärysvoiteista paras turvotuksen poistaja on Dermalogican BioLumin-C Eye Serum (73€), joka on geelimäinen hoitotuote. Tehohoito silmäpusseihin ja ärtyneeseen silmänympärysihoon on Stress Positive Eye Lift (74€), jonka voi jättää vaikuttamaan myös yön ylitse. 
Tein ensimmäisinä työaamuina niin, että laitoin kasvoille naamion ja silmien ympärille Stress Positive Eye Lift naamion ja menin sohvalle pötköttelemään kylmäpakkauksen kanssa. Muutenkin huonosti nukutun yön jälkeen ja kurjana aamuna auttaa vartin lepohetki kylmäpakkaus kasvoilla tai otsalla. Kylmäpakkaus kääritään froteepyyhkeeseen, niin se ei ole liian kylmä. 
Aamulla ennen meikin tekoa pyyhin pois tuon Stress Positive Eye Lift naamion, koska se on liian täyteläinen silmämeikin alle. 
Kasvoilla tehokas turvotuksen poistaja on iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (101€), jonka annan vaikuttaa yön ylitse. Muutenkin helteisinä öinä se antaa kivan viileän olotilan kasvoille. Aamuisin meikin alle napakkuutta tuo iS Clinicalin Firming Complex (159€), joka jättää tiiviin ja sileän pinnan, mille on hyvä levittää meikki.
Älkää odottako mitään ihmetuloksia hoitotuotteiden yhdestä käyttökerrasta, vaan siinäkin tarvitaan 1-3 viikkoa ennen kuin pitempiaikaiset tulokset saavutetaan.
⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 21.8.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti