keskiviikko 30. elokuuta 2023

Pimeää kauppaa odotellessa!

Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry järjestää taas perinteisen Pimeän kaupan illan perjantaina 29.9. Laittakaa päivämäärä muistiin ja lähtekää Hämeenlinnaan ostoksille ja ensisijaisesti kannattaa suunnata minun kauneushoitolaan. :) 


Odotettu Pimeän kaupan ilta hoitolassa pe 29.9. ja verkkokaupassa koko viikonlopun. 


Pimeän kaupan ilta on odotettu tapahtuma

Pimeän kaupan ilta on muodostunut vuosien kuluessa niin hämeenlinnalaisten omaksi tapahtumaksi, että jo nyt sitä kysellään. Voisin sanoa, että se on vuoden ainoita tapahtumia, kun hitaat hämeenlinnalaiset lähtevät kunnolla kaupungille. Kaduilla on yleensä jopa tungosta iltakuuden maissa, kun kaikki kaupat houkuttelevat tarjouksillaan.
Yleensä kauppakeskukset Goodman ja Tavastila aloittavat tapahtuman vasta illalla kello 18.00, mutta minä aloitan jo päivällä hyvissä ajoin. Vielä en ole päättänyt pidänkö ”avoimet ovet” jo aamusta alkaen vai aloitanko vasta iltapäivästä. Se selviää myöhemmin, kun kuulostelen vähän tilannetta. Perjantai on yleensä niin suosittu päivä kasvohoidoille, että voi olla, etten pysty käyttämään koko päivää ostoksilla kävijöille. Kuitenkin sen lupaan, että tarjoukset tulevat olemaan hyviä ja yritän kehittää tapahtumaan jotain kivaa yllätystäkin. 
Tietysti kaikki tarjoukset koskevat myös verkkokauppa-asiakkaita, joten varautukaa tekemään hyviä ostoksia. Sen voin sanoa jo nyt, että uutuustuotteet eivät tule tarjoukseen eli esimerkiksi Stabilizing Repair Creamia alehinnat eivät koske. Tosin uskon, että lähes kaikki ovat jo syyskuun loppuun mennessä hankkineet tämän superuutuuden, koska niin vauhdikkaasti se katoaa hyllystäni.


Hyvin sanottu -keskustelufestivaali

Tuona samana viikonloppuna on Verkatehtaalla perjantaina ja lauantaina 29.-30.9-23 Hyvin sanottu -keskustelufestivaali. Se on YLE:n ja Erätauko-säätiön järjestämä yhteinen  tapahtuma, joka perustuu heidän viisivuotiseen projektiin vuosina 2022-2026. Projektin tarkoitus on kehittää suomalaisten keskustelutaitoa ja kuuntelemista. Projektin avulla tuetaan ihmisten kykyä puhua ja keskustella enemmän myös kipeistä ja hankalista asioista. Erityisesti huomioidaan nuoret ja pyritään tukemaan heidän elämäänsä parantamalla keskustelukulttuuria.
Olen aivan innoissani tapahtumasta, mutta nyt en pääse osallistumaan siihen ainakaan perjantaina. On todella hienoa, että tämä keskustelun suurtapahtuma on jo toisen kerran Verkatehtaalla. Kuitenkin minua hiukan huolestuttaa, viekö se huomion meidän pienyrittäjien Pimeän kaupan illasta. 
Nyt pitää tehdä työtä sen eteen, että Hyvin sanottu -tapahtuma tukee myös Pimeän kaupan iltaa. Voihan nuo keskustelutapahtumaan osallistujat siirtyä runsain joukoin keskustaan tekemään hyviä ostoksia Hämeenlinnan hyvin palvelevilta erikoisliikkeiltä. 
Viime vuonna lehdissä ja somessa kirjoiteltiin, että yrittäjät loistivat poissaolollaan Hyvin sanottu -tapahtumassa. Haluaisin kyllä itse loistaa ihan livenä paikan päällä, mutta tämä päällekkäisyys estää sen. Yritän osallistua tapahtumaan lauantaina, koska se on juuri sellainen tapahtuma, mikä on minulle hyvin mieleinen. Uskon saavani sieltä tietoa sekä harrastuksiini, että työhöni. 
Yleensä tuo lauantai Pimeän kaupan illan jälkeen on täynnä työtä, mutta yritän organisoida ne niin, että pääsen edes lauantaina Verkatehtaalle. Onneksi tapahtuma näkyy myös osittain YLE Areenassa ja muualla verkossa. 
Tervetuloa ostoksille Pimeän kaupan viikonloppuna 29.9.-1.10.-23.


⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 4.9.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti